18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester United – FC Sheriff: Odds og optakt den 27. oktober 2022

Christan Eriksen og co. kan spille sig videre fra Europa Leagues Gruppe E med blot et enkelt point torsdag aften. (Foto: Bildbyrån)
Christan Eriksen og co. kan spille sig videre fra Europa Leagues Gruppe E med blot et enkelt point torsdag aften. (Foto: Bildbyrån)

Manchester United er meget tæt på at spille sig videre fra Europa Leagues Gruppe E, alt det kræver er et enkelt point her i hjemmekampen mod moldoviske FC Sheriff. Hvis englænderne vil snuppe 1.pladsen skal der til gengæld en sejr til, for Real Sociedad, som venter i sidste gruppekamp, har et forspring på 3 point i toppen af gruppen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester United – FC Sheriff. Der er kampstart torsdag d. 27. oktober 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Manchester United – FC Sheriff: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Tasos Sidiropoulos
Stadion: Old Trafford, Manchester
Vejret: 13°, svag vind

Manchester United – FC Sheriff: Skader, karantæner og startopstillinger

Manchester United er sammen med Arsenal en af de to største favoritter til at løfte Europa League-trofæet i denne omgang, og derfor er det heller ikke overraskende, at De Røde Djævle står på nippet til at sikre videre avancement her i femte spillerunde. Gruppen er en overkommelig en af slagsen med ét stærkt hold i Real Sociedad, og et par miniputtere international forstand i form af Omonia Nicosia og FC Sheriff. Spanierne topper gruppen med maksimumpoint, United følger efter med 9 point, og så har Sheriff og Nicosia henholdsvis 3 og 0 point. Der skal dermed blot et enkelt point til for United før avancementet er i hus, men mon ikke, at en klub af deres kaliber også godt kunne tænke sig 1.pladsen? Det er der stadig mulighed for, hvis det bliver til en sejr her, for i sidste kamp venter netop 1’erne fra Real Sociedad.

Manchester United skuffede hjemme mod Sociedad i første gruppekamp, som endte i et 1-0 nederlag. Der har dog været minimal slinger i valsen i de resterende tre kampe, som alle er blevet vundet helt efter forventning. Englænderne kommer fra tre hårde kampe i Premier League mod henholdsvis Newcastle, Tottenham og Chelsea, som til sammen har kastet 5 point af sig. Ovenpå de kampe, så kunne det tænkes, at der her blev plads til et par af ydermandaterne i truppen og et hvil til profilerne. Ronaldo er med i truppen igen efter han i weekenden var smidt af holdet efter sin noget barnlige opførsel i kampen mod Tottenham, men om han er kommet på så god fod med Erik Ten Hag, at han kommer til at figurere i startelleveren er mere tvivlsomt.

FC Sheriff lagde godt ud i Europa League med en 3-0 sejr over Omonia Nicosia, men har ikke kunne levere overraskelsen mod hverken Manchester United eller Real Sociedad. Det er endt i nederlag i alle tre kampe mod gruppens to førerhold, og moldoverne er ikke kommet på måltavlen i nogen af de tre kampe. Nu handler det bare om at sikre 3.pladsen, som giver adgang til knockout-runden i Conference League. Gæsterne topper den hjemlige liga, men uden for alvor at imponere. I weekenden blev det til et nederlag til rækkens 2’er fra Petrocub, og igen lykkedes det ikke Sheriff at komme på måltavlen.


Manchester United:

  • Brandon Williams (Back, Reserve) – Skadet
  • Donny van de Beek (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Raphael Varane (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Axel Tuanzebe (Forsvar, Reseerve) – Skadet


FC Sheriff:

  • Armel Zohouri (Back, Fast) – Karantæne

Manchester United forventet startopstilling: De Gea; Dalot, Lindelof, Martinez, Malacia; Fred, Eriksen; Antony, Fernandes, Elanga; Rashford.

FC Sheriff forventet startopstilling: Celeadnic; Kiki, Radeljic, Kpozo; Guedes, Badolo, Salifu, Heron; Akanbi, Vizeu, Atiemwen


Odds på Manchester United – FC Sheriff

Kampens odds afslører, at Manchester United er favoritter. 


Odds-forslag: Ufarlige gæster taber endnu engang

Det går fortsat lidt op og ned for Manchester United i denne sæson, men i det store hele er der klar fremgang at spore i forhold til sidste sæson. Især kampen mod Tottenham i sidste uge står frem som en af sæsonens bedste præstationer, og viste at De Røde Djævle kan ramme et virkelig højt niveau. Torsdag aften behøver de ikke ramme det absolutte topniveau, for FC Sheriff har vitterligt ikke særlig meget at byde på.

Gæsterne lagde godt nok ud med en flot 3-0 sejr over Omonia Nicosia, men har ikke haft niveauet til at udfordre hverken Real Sociedad eller Manchester United. I alle tre kampe mod gruppens to førerhold er det blevet til nederlag, i alle tre tilfælde med mere end ét mål, og i alle tre tilfælde uden selv at komme på måltavlen. Der bør og skal være klasseforskel på Manchester United og Sheriff, og især, når opgøret spilles på Old Trafford. I min optik kan der ikke blive tvivl om udfaldet, så anbefalingen bliver en sikker sejr til United uden at indkassere mål.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,40
Manchester United vinder til nul
Gå til unibet *


Manchester United – FC Sheriff: Statistik, topscorer og H2H

  • Manchester United er på 2.pladsen i Gruppe E med 9 point efter fire kampe.

  • Sheriff er på 3.pladsen med 3 point efter fire kampe.

  • Marcus Rashford er topscorer for United i Europa League med to scoringer.

  • Sheriffs tre mål i turneringen er sat i kassen af Diop, Akanbi og en forsvarsspiller fra Omonia Nicosia.

  • Manchester United vandt det omvendte opgør med 2-0.

Info
NavnManchester UnitedMUN
Land
England
ENG
CheftrænerErik ten Hag
Websitewww.manutd.com
Form
Statistik
Turnering
Premier League
Kampe spillet
14
Mål
20
Mål imod
20
Rent bur
5
Gule kort
37
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
2
Mål
6
Mål imod
2
Rent bur
1
Gule kort
5
Turnering
Europa League Grp. E
Kampe spillet
6
Mål
10
Mål imod
3
Rent bur
4
Gule kort
8


Expected Goals: Manchester United vs. FC Sheriffde seneste tre kampe:

Manchester UnitedResultatxGFC SheriffResultatxG
Chelsea – Manchester United(1-1)1,16 – 0,96Petrocub – Sheriff(1-0) 0,79 – 1 
Manchester United – Tottenham(2-0)1,81 – 0,84Sheriff – CSF Bălți(2-1)1,32 – 0,38
Manchester United – Newcastle(0-0) 1,35 – 1,57Real Sociedad – Sheriff(3-0) 2,18 – 0,07 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Manchester United – FC Sheriff?

Manchester United – FC Sheriff spilles torsdag den 27. oktober 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Manchester United – FC Sheriff?

Manchester United – FC Sheriff spilles på Old Trafford i Manchester.

Skriv et svar