18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lyon – Brøndby IF: Odds og optakt den 30. september 2021

Foto: Bildbyrån

Torsdag går det endnu engang løs for Brøndby IF i Europa League! Vestegnens stolthed skal en tur til det franske, hvor de skal op imod gruppens favoritter fra Lyon, som startede ud med en sejr for to uger siden. Kan Brøndby overhovedet stille noget op imod det franske storhold? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Lyon – Brøndby IF. Der er kampstart torsdag d. 26. september 2021 kl. 18:45. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Sport. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

Lyon – Brøndby IF: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Harald Lechner
Stadion: Parc Olympique Lyonnais
Vejret: 14° og let vind

Optakt til Lyon – Brøndby IF: Skader, karantæner og startopstillinger

Lyon sidder helt klart på favoritværdigheden i Europa Leagues gruppe A efter deres sikre sejr ude over Rangers i første spillerunde, det var den, på papiret, sværeste kamp for franskmændene i denne gruppe, og de havde ingen problemer med at hente de 3 point. Brøndby kom på pointtavlen fra start, det blev godt nok kun til et enkelt i hjemmekampen mod Sparta Prag, men det er trods alt bedre end ingenting. Håbet lever i bedste velgående på Vestegnen.

Lyon har faktisk fået en blandet start på Ligue 1 sæsonen, efter de første otte spillerunder er det kun blevet til tre sejre, hvilket må siges at være en anelse skuffende. Lyon sagde farvel til Memphis Depay i sommers, da han tog turen videre til Barcelona, men på papiret ville jeg faktisk mene, at holdet ser styrket ud i forhold til i sidste sæson. Ind er kommet rutinerede spillere som Emerson, Boateng og Shaqiri, herudover holdte de på Aouar, som ellers var rygtet videre til større adresser. Det er virkelig et slagkraftigt mandskab, som de kan sende på banen! Og nok et par klasser over hvad Brøndby kan præstere.

Brøndby har haft en sløj sæson indtil videre, udskiftningen i spillertruppen har været stor over sommeren, der har været corona, skader, osv. osv. Faktum er at Brøndby ikke har kunne leve op til den fantastiske sæson de leverede i fjor, men det er der måske ikke så meget at sige til med de ovennævnte faktorer in mente. I Brøndby kan de dog glæde sig over, at de nu, for første gang i sæsonen har vundet to kampe i træk. Den ene kom godt nok mod Allerød i Sydbank Pokalen, men i søndags leverede ‘drengene fra Vestegnen’ en fin præstation mod ellers højtflyvende AaB. Det begynder måske alligevel at lysne lidt nu! I første Europa League-kamp var det ikke meget underholdning Brøndby bragte til bordet, de endte kampen uden skud på mål, og den afventede og defensive tilgang til spillet kommer formentlig til at gå igen igennem hele gruppespillet, men lad os håbe, at de formår at bide lidt mere fra sig i de kommende kampe. Michael Uhre er i hvert fald varm for tiden! (OBS: Michael Uhre tager ikke med til Lyon)

Lyon:

 • Jerome Boateng (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Jason Denayer (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Moussa Dembele (Angreb, Fast) – Skadet
 • Islam Slimani (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Tino Kadewere (Angreb, Reserve) – Skadet

Brøndby IF:

 • Rasmus Wikström (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Michael Uhre (Angreb, Fast) – Skadet
 • Blas Riveros (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Peter Bjur (Back, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Lyon forventet startopstilling: Lopes; Dubois, Diomande, Da Silva, Emerson; Caqueret, Guimaraes; Shaqiri, Paqueta, Aouar; Ekambi

Brøndby IF forventet startopstilling: Hermansen; Borkeeiet, Maxso, Tshiembe; Bruus, Slimane, Radosevic, Frendrup, Mensah; Hedlund, Uhre


Odds på Lyon – Brøndby IF

Bookmakerne ser Lyon som klare favoritter i dette opgør.

Odds-forslag: Der er langt til Brøndby-mål

Brøndby har ikke væltet sig i sejre i denne sæson, og muligheder for 3 point virker ikke voldsomt store her i udekampen mod Lyon. Franskmændene har et af de stærkeste mandskaber i Ligue 1, hvor de også viste sig flot frem i sidste sæson, og kom gevaldigt tæt på en podieplads. Selvom Brøndby er en stor klub herhjemme i vores egen andedam, så er Lyon altså af en anden kaliber, både når det kommer til budget og spillermateriale.

Niels Frederiksens mandskab har endnu ikke vist sig frem som et sindsoprivende bekendtskab på den europæiske scene. Fornuftigt nok er Brøndby gået defensivt til værks i kampene mod Salzburg og Sparta Prag, men de er bare ikke lykkedes særlig godt med at komme afsted den anden vej, som ellers må være en del af gameplanen. Senest mod Sparta Prag præsterede Brøndby et eneste skud på mål, det samme var tilfældet i udekampen mod Salzburg – så hvordan skal det ikke gå denne gang? Lyon er bedre end Sparta Prag og som minimum på niveau med Salzburg, så der kunne sagtens vente Brøndby endnu en kamp uden særlig mange scoringsmuligheder. Lyon har godt nok ikke lukket særlig godt af indtil videre i sæsonen, men det bør der være muligheder for her, hvor de kommer til at være på kuglen det meste af tiden. En hjemmesejr med rent bur lyder realistisk.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,93
Lyon vinder til nul
Gå til Unibet *


Lyon – Brøndby IF: Statistik, topscorer og H2H

 • Lyon indtager 7.pladsen i Ligue 1 med 12 point efter otte kampe. Statistikken lyder på 3-3-2 og målscoren 13:12.

 • Brøndby IF er på 8. pladsen i Superligaen efter ti runder, hvor de har hentet 11 point. Tallene for Brøndby IF er 2-5-3 med en måldifference på 13:14.

 • Lucas Paqueta og Moussa Dembélé deler topscorerværdigheden i Lyon med fire mål hver.

 • Hos Brøndby er det sidste sæsons topscorer, Michael Uhre, som topper listen med seks kasser.


Expected Goals: Lyon vs. Brøndby IF de seneste tre kampe:

LyonResultatxGBrøndby IFResultatxG
Lyon – Lorient(1-1)1,25 – 0,54Brøndby – AaB(2-1) 1,86 – 0,57 
Lyon – Troyes(3-1)1,54 – 1,84 Allerød FK – Brøndby IF(1-8)1,08 – 3,79
PSG – Lyon(0-0)1,97 – 0,77 Sønderjyske – Brøndby IF(1-0)1,66 – 0,46 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar