18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Ludogorets – FC Midtjylland: Odds og optakt den 9. december 2021

Lykkes det Bo Henriksen og co. at spille sig videre fra Europa League-gruppespillet? (Foto: Bildbyrån)
Lykkes det Bo Henriksen og co. at spille sig videre fra Europa League-gruppespillet? (Foto: Bildbyrån)

Det er afgørelsens time for FC Midtjylland, når de torsdag skal en tur til Bulgarien for at krydse klinger med gruppens bundprop fra Ludogorets. Med 3 point her, er FC Midtjylland med garanti videre fra gruppen, så de må være toptændte i Herning! Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Ludogorets – FC Midtjylland. Der er kampstart torsdag d. 9. december 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport eller TV2 Play.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Ludogorets – FC Midtjylland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Tobias Stieler, Tyskland
Stadion: Huvepharma Arena, Razgrad
Vejret: 8° og frisk vind

Optakt til Ludogorets – FC Midtjylland: Skader, karantæner og startopstillinger

FC Midtjylland står med gode kort på hånden her inden sidste kamp i Europa Leagues gruppespil. Godt nok indtager midtjyderne blot 3.pladsen i gruppen, men da Braga og Røde Stjerne, som indtager 2. og 1.pladsen skal i direkte duel, så skal der faktisk ‘bare’ en sejr til for at sikre avancement. Røde Stjerne topper gruppen med 10 point, Braga følger efter med 9 og så har vi FC Midtjylland med 8, mens Ludogorets er isoleret i bunden med 1 sølle point. Faktisk kan det ende med, at midtjyderne snupper 1.pladsen, hvis Braga og Røde Stjerne spiller uafgjort.

Superligaen gik i vinterhi efter forrige weekends kampe, men FC Midtjylland holdte formen ved lige i Sydbank Pokalen, hvor de tog en flot 2-0 sejr ude over Brøndby. En tiltrængt sejr, som kommer oven på en ikke så imponerende måned i Superliga-regi. Nederlag til både AGF og Brøndby, samt en uafgjort mod Vejle er ikke vanlig Midtjylland-standard, til gengæld præsterede de virkelig flot i Europa League, hvor det blev til sejre over både Braga og Røde Stjerne. Dermed står Bo Henriksen og co. med gode kort på hånden i samtlige turneringer. Det kan blive en stor sæson i Herning!

Ludogorets er fuldkommen suveræne i Bulgarien, hvor det er blevet til hele ti mesterskaber på stribe! I denne sæson ligger de også særdeles lunt i svinget til endnu engang at ende øverst på skamlen, der er i skrivende stund 9 point ned til nærmeste forfølger, CSKA Sofia, som blev besejret for lidt over en uge siden. I Europa League spiller det bare slet ikke for værterne, som kun har hentet det ene point de fik med fra Herning tilbage i september. Der er dermed intet på spil for bulgarerne torsdag aften, for 3.pladsen, som giver Conference League-deltagelse er allerede for langt væk.

Ludogorets:

  • Anton Nedyalkov (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
  • Wanderson (Kant, Fast) – Skadet

FC Midtjylland:

  • Raphael Onyedika (Midtbane, Fast) – Karantæne

Ludogorets forventet startopstilling: Padt; Ikoko, Plastun, Terziev, Pinas; Badji, Goncalves; Despodov, Cauly, Yankov; Sotiriou

FC Midtjylland forventet startopstilling: Olafsson; Dalsgaard, Sviatchenko, Juninho; Andersson, Cajuste, Evander, Paulinho; Isaksen, Brumado, Sisto


Odds på Ludogorets – FC Midtjylland

Bookmakerne tror på en sejr til FC Midtjylland.


Odds-forslag: De midtjyske ulve videre med hiv og sving

Ludogorets er gruppens dårligste hold, det er tydeligt illustreret, hvis man kigger på tabellen. Men så dårlige er de heller ikke, Ludogorets er det suverænt bedste hold i Bulgarien, og selvom pointhøsten her i Europa League ikke har været imponerende, så fik de trods alt et (heldigt) point med hjem fra Herning i første spillerunde, mens hjemmekampene mod Braga og Røde Stjerne blev tabt snævert med 0-1.

Det ville være en kæmpe bedrift, hvis FC Midtjylland kvalificerede sig til Europa Leagues knockout-runde, og mulighederne for avancement bliver ikke meget bedre end her. Selvom Ludogorets dominerer i den hjemlige liga, så har de ikke formået at tage formen med til Europa League, og dermed har de intet som helst at spille for torsdag aften mod FC Midtjylland. Midtjyderne har et stærkt mandskab, også stærkere end Ludogorets, og motivationen for at spille europæiske knockout-kampe i det nye år bør sørge for at der ikke bliver tvivl om udfaldet her. Værterne har haft problemer med målscoringen i europæisk regi, men har også været svære at lirke op. Begge hidtidige hjemmekampe i gruppen er blevet tabt med 0-1, og anbefalinger her lyder også på en snæver midtjysk sejr.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
3,60
FC Midtjylland vinder med præcis én
Gå til unibet *


Ludogorets – FC Midtjylland: Statistik, topscorer og H2H

  • Ludogorets er sidst i gruppe F med 1 point. Statistikken er på 0-1-4 og målscoren 3:8.
  • FC Midtjylland er på 3.pladsen med 8 point. Statistikken hos gæsterne er på 2-2-1 og målscoren på 7:7.

  • Plastun, Despodov og den tidligere FCK’er Pieros Sotiriou står noteret for et hver af Ludogorets’ tre mål.

  • Evander og Isaksen er de mest scorende midtjyder i Europa League, de står noteret for to mål hver.

  • I sidste sæsons CL-kval der vandt FC Midtjylland faktisk på udebane mod Ludogorets. Sæsonens første indbyrdes møde i Herning endte dog 1-1.


Expected Goals: Ludogorets vs. FC Midtjylland de seneste tre kampe:

LudogoretsResultatxGFC MidtjyllandResultatxG
Lokomotiv Sofia – Ludogorets(2-4) 0,84 – 3,03Brøndby – Midtjylland(0-2) 1,11 – 2,06 
Ludogorets – Arda(4-1)1,59 – 0,27Vejle – Midtjylland(1-1)0,88 – 1,4 
Ludogorets – CSKA Sofia(2-0)1,37 – 0,45Midtjylland – Sporting Braga(3-2)2,35 – 0,58
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Ludogorets – FC Midtjylland?

Ludogorets – FC Midtjylland spilles torsdag den 9. december 2021 klokken 21.00

Hvor spilles Ludogorets – FC Midtjylland?

Ludogorets – FC Midtjylland spilles på Huvepharma Arena i Razgrad

Skriv et svar