18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.74
3/10
Geraint Thomas
Ben O'Connor
Tipped at 1.74
Jesper Carstens-avatar
21. maj.
12:30
sport-icon

Anbefalet til

1.90
3/10
Lin Zhu
Yafan Wang
Tipped at 1.90
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

1.92
3/10
Malak El Allami
Lucia Bronzetti
Tipped at 1.92
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

2.25
1/10
AGF
FC København
Tipped at 2.25
Dagens Spil-avatar
21. maj.
20:00

Liverpool jagter miraklet mod Atalanta i EL-kvartfinale

| Sidst opdateret:


Liverpool har et bjerg at bestige efter 3-0 nederlaget til Atalanta i sidste uge. Vender Klopp og co. skuden i Bergamo? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Atalanta – Liverpool. Der er kampstart torsdag d. 18. april 2024 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Play eller TV2 Sport X. 

Odds og optakt til Atalanta - Liverpool i Europa League

Scamacca var helt varm på Anfield med to scoringer. Er der mere i vente fra den tatoverede italiener torsdag? Foto: Action Plus Sports Images / Alamy Stock Photo

AtalantaLiverpool: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Francois Letexier
Stadion: Gewiss Stadium, Bergamo
Vejret: 6°, svag vind

Atalanta vs Bayer Leverkusen
Atalanta

Uafgjort

Bayer Leverkusen

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

AtalantaLiverpool preview

Jürgen Klopp er i gang med sin sidste sæson som Liverpool-træner i denne omgang, og det har længe duftet af, at tyskeren kunne slutte af med en helt fantastisk trofæhøst, men måske det bare ender med triumf i Carabao Cuppen.  

I de tre seneste kampe er chancerne for andre trofæer i hvert fald dalet gevaldigt. Først blev det til et dramatisk nederlag til Man United i FA Cup-kvartfinalen, herefter tabte man 3-0 hjemme til Atalanta her i Europa League-kvartfinalen, mens man i weekenden fulgte trop med et nederlag hjemme mod Crystal Palace i ligaen.

I Europa League skal der helt andre boller på suppen end for en uge siden, hvis det skal blive til videre avancement.

Atalanta spillede nemlig en strålende kamp på Anfield, hvor de virkelig fik vist prøver på, hvorfor de, i efterhånden en del år, har spillet med i den sjove ende af Serie A. Ingen i Italien har nemt ved at slå Gasperinis sammentømrede enhed, så det havde et umotiveret og sløset Liverpool-mandskab selvfølgelig heller ikke. På trods af hjemmebanefordel.

Nu står italienerne med uhyre gode kort på hånden med en 3-0 sejr i bagagen, og en hjemmekamp på Gewiss Stadium til at klare skærene i. Bider Liverpool fra sig eller byder Atalanta englænderne på endnu en fodboldlektion?

Forventede startopstillinger Atalanta – Liverpool

Atalanta: Skader og karantæner

Liverpool: Skader og karantæner

Odds-forslag: Gasperini og co. holder stand

Liverpool har i den grad ryggen mod muren inden torsdagens tur til Bergamo. Håbet om videre avancement er tæt på at være slukket, og hvad gør det for englændernes motivation? De har jo også gang i en tæt guldstrid i Premier League…

Jeg vil blive overrasket, hvis de ikke giver det et skud med det helt tunge skyts fra start, men som spillet og effektiviteten har været i de seneste kampe er det ikke ensbetydende med et sensationelt comeback. Og hvad sker der, hvis de ikke får hurtigt hul på bylden?

Mållinjen er forståeligt højt i dette opgør, men Atalantas løbevillige, fysisk stærke, sammentømrede enhed bliver ikke nem at trænge igennem for Liverpool, som har set en anelse blodfattige ud i den forgangne uge.

Et italiensk mandskab med et så brugbart resultat på hånden fra start betyder defensivt fokus fra første færd og selv ved en enkelt scoring til englænderne er de ikke ligefrem tvunget frem.

Buddet bliver, at Atalanta langt henad vejen kan holde Liverpool hen, og derfor går det heller ikke helt mål-amok i Bergamo.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Betinia
1,78
Under 3.5 mål
Gå til Betinia *

Atalanta – Liverpool live stream

Du kan se Europa League opgøret mellem Atalanta – Liverpool på live streaming-tjenesten TV2 Play.

Kampprogram

Indbyrdes kampe

Topscorer

Hvornår spilles AtalantaLiverpool?

Atalanta – Liverpool spilles torsdag den 18. april 2024 klokken 21:00.

Hvor spilles AtalantaLiverpool?

Atalanta – Liverpool spilles på Gewiss Stadium, Bergamo.

Forventede startopstillinger Atalanta – Liverpool

Atalanta: Skader og karantæner

Liverpool: Skader og karantæner

Kampprogram

Topscorer

Skriv første kommentar

Skriv et svar