18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 5. runde i Europa League d. 27. oktober 2022

Kan FC Midtjylland ramme samme høje niveau, som sidst de mødte Lazio, eller er et meget formstærkt italiensk hold alligevel for stærke? Andetsteds er naboerne fra Roma i problemer, når de skal en tur til Finland, og så vil både Betis og Arsenal håbe på at sikre sig førstepladsen i femte runde af gruppespillet. Nicolai Lisberg giver dig et overblik over rundens største kampe.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!


Lazio – FC Midtjylland 1 (2-1)

I gruppe F er alt på spil inden de to sidste kampe, da alle fire mandskaber er i den lidt usædvanlige situation, at de alle har fem point. FC Midtjylland i øjeblikket på en andenplads grundet en fornuftig målscore, og det skyldes selvfølgelig, at de i det omvendte opgør, da Lazio var en tur i Herning, vandt med hele 5-1. Måske den mest perfekte FC Midtjylland kamp nogensinde?

Så Lazio har revanche til gode, når FCM denne uge gæster den italienske hovedstad, og de kommer ind til opgøret i storform. For siden det ydmygende nederlag i Danmark har de vundet fire af de seneste fem kampe, og senest blev det til 2-0 ude mod Atalanta. I den kamp måtte de undvære topscorer Ciro Immobile, og han er fortsat ude med en skade frem til starten af december. 

Felipe Anderson har i hans fravær (sammen med Pedro) overtaget rollen som falsk nier, og han gjorde det med succes mod Atalanta, da han kom på tavlen, men det er et handicap for Lazio at måtte undvære deres anfører. Også Manuel Lazzari glipper torsdagens kamp, men det skyldes hans røde kort i seneste runde.

Her fik Lazio i øvrigt blot 2-2 mod Sturm Graz, selvom de var foran både 1-0 og 2-1. Den kamp var et fint billede på, at Lazio spiller noget rigtig godt fodbold, men at de er særdeles sårbare i perioder af kampen, og det skal være FC Midtjyllands chance.

Midtjyderne er godt spillende og er nu oppe på ti kampe i træk uden nederlag med fem sejre og fem uafgjorte, og de viste senest mod Feyenoord, at de også kan spille med rent europæisk, når de er på udebane. En tæt kamp, men hvor Lazios gode form lige akkurat giver dem sejren.

Lisbergs bud: BTS til odds 1,64 – SPIL HER >>*


Sturm Graz – Feyenoord X (1-1)

Der er al mulig grund til at holde et øje på gruppens anden kamp, hvor Sturm Graz og Feyenoord møder hinanden. Begge kommer fra 2-2-opgør i sidste runde, da Feyenoord som bekendt delte med FC Midtjylland, mens Sturm Graz kom igen og fik 2-2 ude mod Lazio. Og det på to scoringer af en indskiftet William Bøving.

Da de to hold mødtes i Holland, var der decideret klasseforskel med en 6-0-sejr til Feyenoord, men mon ikke Christian Ilzer og hans hold har lært bare en smule af den kamp, og hvad de ikke skal gøre igen. Ellers kan de jo se video fra FC Midtjyllands opgør i Feyenoord for at få inspiration.

Sturm Graz fik i weekenden 0-0 ude mod topholdet og de mangedobbelte mestre fra Red Bull Salzburg, hvor det lykkedes at holde rivalerne på et fåtal af chancer. Så kan de gøre noget lignende igen og så håbe på, at de kan slå FC Midtjylland i sidste rundes kamp?

Lisbergs bud: X’et til odds 3,70 – SPIL HER >>*


PSV – Arsenal (1-0)

Det er kun en uge siden, at de to mødtes i London, da deres første kamp var blevet udsat grundet Dronning Elizabeths død. Så det bør være to mandskaber, der kender hinanden ganske godt. Arsenal tog sejren i London på en scoring af Granit Xhaka, men burde reelt set have vundet større. Xhaka kom også på tavlen mod Southampton i weekenden, da The Gunners dog måtte nøjes med uafgjort. Schweizeren er i øvrigt et gult kort fra at få karantæne, så mon ikke han rager en advarsel til sig i denne kamp?

Sejren sidste uge sendte endegyldigt Arsenal videre fra gruppen, men de skal have point her, hvis de vil være sikre på førstepladsen inden sidste spillerunde. Jeg kan dog ikke se Arteta stille med alle profilerne, og derfor tror jeg godt, at PSV, trods nederlag i weekenden, kan få noget ud af denne kamp. Luuk de Jong kom ind fra bænken i weekenden, men kan muligvis være med fra start torsdag, og han er vigtig for den måde, som PSV gerne vil spille. Særligt fordi afløser Guus Til ikke holder samme niveau.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,75 – SPIL HER >>*


Ludogorets – Betis X (1-1)

Det er kampen om gruppens førsteplads, og den sikrer Betis sig, får de et point i Bulgarien. Hjemmeholdet kan omvendt også fortsat risikere at ende på tredjepladsen, hvis Roma som ventet henter point i Finland, mens Betis er sikkert videre.

Der har været kæmpe forskel på det Ludogorets mandskab, vi i sidste sæson så fik smadder i FC Midtjylland gruppe, og så til den udgave, der har bidt skeer med de store i en svær gruppe, så Betis får det ikke nemt, og efter kun et enkelt point i de to seneste La Liga kampe, så kunne jeg godt forestille mig, at Pellegrini til denne kamp hviler blandt andre Canales og Fekir. Det er Ludogorets mulighed for at få et point.

Lisbergs bud: 1X til odds 1,64 – SPIL HER >>*

Få op til 1.000 kr. i bonus hos ComeOn
18+ | Kun nye spillere | Få op til 1.000 kr. bonus (min. indbetaling 100 kroner). Gennemspilskrav: 10 x (5 x indbetaling og 5 x bonus) til min. odds 1,80 inden for 60 dage. Indbetalinger med Paysafecard, Skrill og Neteller er ikke gyldige. Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår


Union Berlin – Braga X (1-1)

Østtyskerne er fortsat tophold i Bundesligaen, men de tabte lidt skuffende til bundholdet Bochum i weekendens opgør. Og uden at skulle lade 90 minutter stå til troende for den resterende del af sæsonen, så var det Union Berlins mangler vi så udstillet i den kamp.

Oplægget til denne kamp må være rimelig klart. Union skal have point og helst vinde, hvis de vil videre til knockout kampene i efteråret. Conference League pladsen er allerede sikret efter to sejre mod Malmø, men taber de til Braga, kan de ikke andet end at slutte treer i gruppen.

Lige så imponerende de har været i den hjemlige liga, lige så skuffende har de været europæisk, og derfor tvivler jeg også på, at de kan vinde mod et Braga-mandskab, der er kommet tilbage på sporet efter et par nederlag i den hjemlige liga, og som jeg synes var klart bedst i det omvendte opgør. Andras Schäfer er ude med karantæne for hjemmeholdet.

Braga kan med et enkelt point selv stadig afgøre sagerne hjem mod Malmø, så det ligner et låst opgør uden alverdens mål, og hvor begge hold særligt i første halvleg vil spille med håndbremsen trukket.

Lisbergs bud: X ved pausen til odds 2,10 – SPIL HER >>*


Manchester United – Sheriff 1 (3-0)

Et enkelt point mod Sheriff, og så er Erik ten Hags mandskab videre i Europa League. I tilfælde af sejr, kan de stadig nå førstepladsen i gruppen, men jeg tror ikke, at de kommende to kampe bliver med hele artilleriet fra United. Heller ikke selvom man nu har (vel)overstået kampe mod Newcastle, Tottenham og og senest Chelsea på engelsk jord.

De forsvarende mestre i Moldova tabte lidt overraskende i weekenden deres opgør til Petrocub, og de ved godt, at det er i rundens sidste kamp mod Omonia Nicosia, de skal sikre sig det ene point, der sikrer dem adgang til Conference League via gruppens tredjeplads.

Manchester Uniteds uafgjorte resultat mod Chelsea skete uden Ronaldo, der var sat af grundet sit stunt med at forlade bænken og stadion før tid mod Newcastle, men han er taget til nåde igen og kan som minimum se frem til en plads på bænken. Kampen mod Chelsea betød i øvrigt en skade til en knust Varane, men han var nok alligevel ikke udset en rolle i dette opgør. Selv med et halvt eller helt hold af reserver vinder United overbevisende.

Lisbergs bud: Manchester United fører ved pausen til odds 1,34 – SPIL HER >>*


Freiburg – Olympiakos 1 (2-0)

Fire kampe, fire sejre. Freiburg er allerede videre, og med stor sandsynlighed også på førstepladsen i gruppen efter deres to sejre mod Nantes. Olympiakos kan omvendt højest nå en tredjeplads, efter to kampe mod Qarabag kun gav et enkelt point efter 0-3 hjemme og 1-1 ude. En skuffende europæisk kampagne for grækerne, der også lidt atypisk er helt nede på en fjerdeplads i den græske liga efter ni runder.

Med en sejr sikrer Freiburg med garanti førstepladsen, og kender jeg Christian Streich godt nok, kommer det også til at afspejle sig i startopstillingen til denne kamp. Hos gæsterne var det i weekenden velkendte navne som Bakambu og James Rodriguez, der udgjorde angrebet hold Olympiakos, men da ingen af de to er registreret til at spille europæisk fodbold, skal der roteres igen. Motivationen til forskel giver Freiburg en ny sejr mod gruppens bundprop.

Lisbergs bud: Freiburg fører ved pausen til odds 1,95 – SPIL HER >>*


HJK – Roma 2 (0-2)

Sidste års Conference League videre er i bekneb forud for de to sidste runder af gruppespillet. For efter kun et enkelt point i de to kampe mod Betis, så er de nu nede på tredjepladsen med tre point op til Ludogorets. Bulgarerne som de tabte til i den allerførste kamp i gruppen.

Da de to mandskaber mødtes i Rom, vandt Roma overbevisende med 3-0 og havde knap 30 skud på mål, så selvom de går ind til denne kamp på bagkant af et 1-0 nederlag hjemme mod Napoli, så kan jeg ikke se andet udfald end en sejr til Mourinhos mandskab. Heller ikke selvom det skal nævnes, at Helsinki i kampen mod Roma ret hurtigt blev reduceret til ti mand.

Lisbergs bud: Begge hold scorer IKKE til odds 1,71 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!


Skriv et svar