18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Lisberg: Tips til 4. runde i Europa League d. 4. november 2021

Brøndby og FC Midtjylland jagter begge deres første sejr i gruppespillet, og midtjyderne kan endda risikere at ryge ud, bliver det til nederlag i Serbien. Nicolai Lisberg spår dog de danske hold gode chancer i denne runde, når han gennemgår de mest interessante opgør i Europa League.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Olympiakos – Frankfurt 1 (2-0)

Da jeg for tre uger siden så Frankfurt vinde mod Olympiakos, var jeg overbevist om, at det var det næste skridt i deres udvikling. De havde slået Bayern kort forinden, og så var nederlaget mod Hertha måske bare en enlig svale. Nu er jeg ikke længere så sikker. For nederlag mod Bochum indikerede, at der stadig er for stor stabilitet hos Glasner og co., selvom de fik hentet et sent point mod Leipzig i weekenden. 

Nederlaget mod Frankfurt var Olympiakos’ hidtil eneste i denne sæson, og de kan med en sejr her tage et meget stort skridt mod videre kvalifikation. Hjemmeholdet har en del fravær med Pape Abou Cissé ude med karantæne og Konstantinous Fortounis, Ruben Semedo og Svetozar Markovic ude med skader, men jeg har dem fortsat som favorit grundet Frankfurts svingende form.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,50 – SPIL HER >>*


Brøndby – Rangers X (1-1)

Det var det, man vist roligt kan kalde for en velfortjent 2-0-sejr, som Rangers sikrede sig mod Brøndby, da de danske mestre for et par uger siden tog turen til Glasgow. Det nederlag er dog også det eneste i de seneste fem kampe, der har budt på fire sejre, heriblandt derby-gevinsten mod FCK og senest 1-0 ude mod Viborg. Brøndby er et hold i klar bedring, og foran eget publikum kommer de til at kunne byde dette Rangers-hold op til dans. Jeg havde store forventninger til skotterne i denne sæson, men de har skuffet gevaldigt, selvom de i weekenden vandt hele 6-1 ude mod Motherwell til trods for, at de kom tidligt bagud i det opgør.

De kan dog sagtens ryge ud af gruppespillet, for jeg tror, de kommer i problemer torsdag aften. Gerrard er uden Nnamdi Ofoborh og Ryan Kent til dette opgør, men de har igen Kamara klar, efter han sad over med karantæne senest. Brøndby har også har en del fravær i form af Hermansen og Wikström, ligesom Uhre nok heller ikke er med, efter han ikke engang kunne være med på bænken i weekenden. Som puljen har udartet sig, skal Brøndby helst have en sejr, hvis de skal videre til knockout kampe i enten Europa League eller Conference League, men det ligner et opgør, hvor de nok skal satse på at hente et enkelt point og bygge videre på den fine form, de viser for tiden.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,86 – SPIL HER >>*


Genk – West Ham X (1-1)

David Moyes’ tropper var deres modstandere klart overlegne, da de vandt 3-0 i det omvendte opgør, og West Ham topper gruppen med maksimum point efter tre runder. En sejr giver dem med al sandsynlighed førstepladsen, men måske de allerede nu begynder at rotere for at spare spillere til det kampprogram, der snerper til i Premier League. Søndag venter der nemlig en kamp af de helt store, når Liverpool kommer på besøg, og jeg har derfor Moyes mistænkt for at stille med flere reserver.

Det kan blive Genks chance, der er a point med gruppens to øvrige hold og som stadig øjner muligheden for at gå videre. De har siden nederlaget mod West Ham scoret 15 mål i de seneste tre kampe, så de har selvtilliden i orden, og de får også et point torsdag aften.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,65 – SPIL HER >>*


Lyon – Sparta Prag 1 (3-1)

Gruppespillets mest underholdende kamp. Så kort kan det opsummeres, det vi var vidne til i seneste runde, da Lyon vendte 0-2 til 4-3 ude mod Sparta Prag i en kamp, hvor de fik udvist Malo Guso, der dermed er ude af dette opgør. Dermed kan franskmændene med en sejr sikre sig førstepladsen i gruppespillet med to runder tilbage, hvis ellers Brøndby tager point fra Rangers.

Lyon er så småt ved at komme i gang i den franske liga efter en svær start, og muligheden for allerede med to runder igen at kunne sætte flueben ud for Europa League bør få Peter Bosz til at gå all in. Vi har efterhånden set en del gange, at den hollandske træner på et tidspunkt ryger ind i stimer med nederlag, men de stimer plejer først at komme efter lidt tid, og med den offensive kvalitet, de besidder, skal de kunne slå Sparta Prag, selvom de måske indkasserer undervejs. Gæsterne er fortsat uden en del spillere, heriblandt Casper Højer, men situationen er væsentligt bedre, end da de to klubber tørnede sammen i den tjekkiske hovedstad.

Lisbergs bud: BTS til odds 1,66 – SPIL HER >>*


Leicester – Spartak Moskva 1 (3-1)

Patson Daka glemmer nok aldrig kampen mod Spartak Moskva, da han med fire scoringer i det opgør egenhændigt sænkede russerne i en underholdende affære, der endte med 4-3 til englænderne. Det var første sejr for Rodgers´ tropper i Europa League, og nu jagter de så den anden, når de igen møder Spartak denne gang på hjemmebane. Optakten til kampen var ikke videre vellykket, da de tabte med 2-0 mod Arsenal, og defensivt er der flere huller i Leicester-defensiven, end vi tidligere har set. Det samme kan dog siges om Spartak, der siden kampen mod Leicester har spillet 1-1 mod Rostov, mens de blev pulveriseret med hele 7-1 mod Zenit.

Maximiliano Caufriez er med igen for gæsterne, der fortsat har lidt skadesproblemer, hvilket også gør sig gældende for Leicester, hvor Fofana og Ndidi blandt andet er ude. Det betyder ganske givet et par rotationer fra Rogers’ side, men han skal stadig kunne ramme så stærk en start 11’er, at Leicester vinder kampen.

Lisbergs bud: BTS til odds 1,86 – SPIL HER >>*


Leverkusen – Real Betis X (1-1)

Med 1-1 i det omvendte opgør er vinderen af denne kamp  så godt som sikker på at slutte på førstepladsen i gruppen, selvom der fortsat vil restere to kampe. Og hvem bliver det så? Bayer Leverkusen er favorit, men de møder det hold, der har tabt færrest kampe i hele 2021, når vi ser på mandskaber i de fem store ligaer. I weekenden kunne de dog intet stille op mod Atlético. Leverkusen er dog ikke ligefrem godt spillende. Først røg de ud mod Karlsruher i pokalen, og senest blev det til et 2-0-nederlag hjemme mod Wolfsburg. I den kamp måtte de undvære Diaby, der sad ude med karantæne, men han er med igen torsdag, og det er godt nyt for et hold, der mangler flere profiler, heriblandt angriber Schick. 

Betis er ubesejret i 14 af deres seneste 15 europæiske kampe og mod et skadesplaget og selvtillidsramt Leverkusen hold, kan de godt få noget ud af besøget i det tyske, og så må førstepladsen vente lidt.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,96 – SPIL HER >>*


Røde Stjerne – FC Midtjylland 2 (1-2)

Der tegner sig efterhånden et mønster for FC Midtjylland, når det kommer til europæiske kampe. Kontrol og koks. For i to af de tre kampe, og også i perioder i opgøret mod Braga, har Midtjylland været klart det bedste hold, men de har kun samlet to point sammen, og går resultaterne dem imod, kan de allerede være ude af Europa League torsdag aften. Da de to klubber mødtes i Herning for to uger siden, var det også FCM der dominerede, men det var først godt ti minutter før tid, at de fik udlignet.

Der mangler lidt kynisme i Europa i denne sæson, og derfor står de i en situation, hvor de ifølge Bo Henriksen skal vinde de resterende tre kampe for at gå videre. Mindre kan måske gøre det, men point skal der ud af anstrengelserne i Serbien, og det tror jeg også godt, de kan få. I Superligaen har de ikke tabt siden slutningen af august, og de har efterhånden fået opbygget et mindre forspring i tabellen. Og så bør det bekomme Bo Henriksen vel, at han kan sætte sit hold op til at lure på omstillinger, når Røde Stjerne må forventes at forsøge at tage greb om kampen.

Røde Stjerne halter lidt efter rivalerne fra Partizan i deres liga, og de er et hold, der kan rystes. På et tidspunkt så vendes Midtjyllands gode præstationer også til sejre, og det kunne godt ske torsdag aften, hvor jeg synes, der er finde odds at hente på, at de får tre point. Røde Stjerne har i modsætning til kampen i Danmark igen Aleksandar Katai og Milan Pavkov til rådighed.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 4,30 – SPIL HER >>*


Marseille – Lazio 1 (1-0)

Tre gange uafgjort betyder, at Marseille efterhånden er ved at være presset i gruppe E, hvis de skal videre i turneringen. Det samme kan dog siges om Lazio, der kun er noteret for et enkelt point flere. I de to klubbers opgør i Rom var det en meget lige affære uden de helt store målchancer, men de er næsten nødt til at åbne lidt mere op denne gang, selvom vi nok ikke skal forvente en målfest

Marseille har blot indkasseret et enkelt mål i de seneste fire kampe, og de kommer med en 1-0-sejr i weekenden mod Clermont Foot. Lazio fik 2-2 i deres opgør mod Atalanta, men kan de nedbryde en stær fransk defensiv? Begge hold har samtlige spillere til rådighed, og Marseille bringer formentlig både Dimitri Payet og Arkadiusz Milik i spil, efter de var på bænken i weekenden.

Lisbergs bud: Under 0,5 mål ved pausen til odds 3,10 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Skriv et svar