18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 4. runde i Europa League d. 13. oktober 2022

FC Midtjylland kommer på en svær opgave ude mod Feyenoord, men måske de ikke er uden chance efter de viste fin moral i Herning. Andesteds kan både Betis, Real Sociedad og Arsenal sikre sig videre avancement, mens Cristiano Ronaldo går på måljagt for Manchester United. Nicolai Lisberg varmer op til fjerde runde i Europa League.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!


Bodø/Glimt – Arsenal 2 (1-2)

Det virker til, at uanset hvad der sendes Arsenals vej for tiden, så returneres det let og elegant. Sejre mod Tottenham og Liverpool i Premier League, og så havde de også klassen til at sikkert besejre Bodø/Glimt i sidste runde, selvom de stillede med reserverne.

Det gør de uden tvivl igen, for efter ni point i tre kampe så er de stort set videre, og derfor handler det fortsat om at fokusere på Premier League.

Jeg var imponeret og overrasket over niveauforskellen på nordmændenes bedste og Arsenals reserver, så hvis The Gunners kunne vinde så overbevisende hjemme, kan de så ikke også tage til Norge og gentage sejren og sikre videre avancement? Tierney, Marquinhos, Vieira og Holding er stadig så dygtige reserver, at gæsterne kan sætte sig på kampen.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,43 – SPIL HER >>*


Real Betis – Roma 1 (1-0)

Spanierne fik som forudset et resultat fra turen til den italienske hovedstad, og de fik endda alle tre point, da de kom flot igen efter at være kommet bagud 1-0 på et straffe af Dybala. Samme Dybala scorede igen på straffe i weekendens sejr i Serie A for romerne, men det blev også hans sidste aktion, da han kort efter måtte lade sig udskifte med en skade, der holder ham ude af opgøret her, ligesom det potentielt koster ham VM for Argentina. Også Zanolo er ude, da han blev udvist i slutminutterne i den første kamp.

Betis fik kun 0-0 i weekenden mod Valladolid, men de var også en mand i undertal i store dele af kampen, så det skal vi ikke lægge så meget i. Udover at det selvfølgelig kostede nogle kræfter for Pellegrinis mandskab. En kamp hvor Fekir sad ude med en skade, der også holder ham ude her.

Torsdag kan de snøre sækken med en sejr, men uafgjort er heller ikke helt dumt, da de er bedre indbyrdes og dermed sikre på at slutte foran Roma, for hvem det primært handler om ikke at tabe. Måske en lidt mere defensiv tilgang fra Betis, end vi ellers har for vane at se dem.

Lisbergs bud: Begge hold scorer IKKE til odds 2,00 – SPIL HER >>*


Feyenoord – FC Midtjylland 1 (3-1)

Tager vi de tåbelige Feyenoord fans, der ville angribe FC Midtjyllands fans, ud af ligningen, så var det en rigtig god fodboldoplevelse, vi fik i Herning i sidste uge, hvor FC Midtjylland fik 2-2 efter at have været bagud 0-2 ved pausen. I weekenden lykkedes det endnu engang at score i kampens sidste fem minutter, da Anders Dreyer sikrede en 1-0-sejr mod AGF.

Gustav Isaksen kom på tavlen mod hollænderne, da han reducerede til 1-2 i anden halvleg, og han var lidt af en mundfuld for Feyenoord i første halvleg med flere gode forsøg. Generelt var Midtjylland godt med, og jeg tror også, at de i Holland vil forsøge at komme med samme opportunistiske tilgang og forsøge at løbe omstillinger,

Feyenoord vandt 2-0 mod Twente i weekenden, og der venter en hel anden kulisse på De Kuip, hvor hjemmeholdet må påtage sig favoritrollen. Vi så senest, hvordan Sturm Graz endte i modvind og tabte hele 6-0, men FC Midtjylland har rent offensivt mere at skyde med som kollektiv og med deres individualister, så selvom de måske ikke får point, så skal de nok få scoret.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,57 – SPIL HER >>*


Nantes – Freiburg X (1-1)

Det er svært ikke at være imponeret over Freiburg, der bare tromler derudaf i både Bundesligaen og Europa League. Godt nok blev det kun til 2-2 ude mod Hertha i weekenden, men det lykkedes dem dog at få det ene point på en scoring et kvarter før tid.

Indtil videre har Streich stillet med et stærkt hold i Europa League, og således også da de to mødtes i Tyskland for en uge siden. Der var nemlig ingen ændringer fra den kamp og så til det hold, der mødte Hertha i weekenden. 

Søndag skal de møde Bayern München ude i en topkamp i ligaen, men for en klub der ikke har de store europæiske resultater at fremvise, kommer de til at gøre alt for at sikre sig det videre avancement allerede torsdag. 

Lisbergs bud: X’et til odds 3,45 – SPIL HER >>*

Få op til 1.000 kr. i bonus hos ComeOn
18+ | Kun nye spillere | Få op til 1.000 kr. bonus (min. indbetaling 100 kroner). Gennemspilskrav: 10 x (5 x indbetaling og 5 x bonus) til min. odds 1,80 inden for 60 dage. Indbetalinger med Paysafecard, Skrill og Neteller er ikke gyldige. Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår


Union Berlin – Malmø 1 (2-0)

Østtyskerne spillede sig søndag tilbage alene på førstepladsen i Bundesligaen, da de fik en sen sejr mod Stuttgart. Den anden 1-0-sejr på fire dage, da de også fik tre point med hjem fra turen til Malmø. En kamp der desværre også blev endnu en i rækken af kampe med tilskueruroligheder, da de to holds fans kastede pyroteknik efter hinanden.

Ser vi kun på kampen, så var det imponerende, at de fik en sejr, da de spillede hele anden halvleg i undertal grundet et rødt kort til Andreas Schäfer.

I weekenden venter en vigtig kamp mod Dortmund, men jeg tror ikke, at Urs Fischer sparer spillere af den grund, for efter sejren mod Malmø er de for alvor tilbage i gruppen her. Malmø kommer ikke til at ødelægge Union Berlins gode form.

Lisbergs bud: Union Berling fører ved pausen til odds 1,74 – SPIL HER >>*


Manchester United – Omonia Nicosia 1 (3-0)

Englænderne var mere presset, end hvad jeg umiddelbart havde forventet, men de kom trods alt fra Cypern med en sejr, efter indskiftede Martial og Rashford sikrede dem 3-2. Søndag aften var det så en anden indskifter, der løb med overskrifterne, da Cristiano Ronaldo afløste en skadet Martial og scorede sejrsmålet til 2-1 ude mod Everton. Portugisernes klubmål nummer 700 i karrieren. Martialas skade skulle ikke være så slem, men jeg tror ikke, at der gamles med franskmanden her.

Uniteds tre næste modstandere i Premier League hedder Newcastle, Tottenham og Chelsea, så det er åbenlyst, at dette er en af de kampe, hvor der skal roteres for ten Hag, der må forventes at blande kortene, men ikke i en sådan grad at det ender med noget som helst andet end en sikker hjemmesejr.

Lisbergs bud: Manchester United -2,5 (AH) til odds 1,83 – SPIL HER >>*


Real Sociedad – Sheriff 1 (2-0)

Tre kampe i Europa, tre sejre. I weekenden fortsatte Real Sociedad så de fine takter, da de slog Villarreal med 1-0 i den vigtige subtopkamp i ligaen. Det har været imponerende at følge La Real i denne sæson, hvor de har kompenseret noget så glimrende for de mange skader, de har haft i offensiven. 

Mod Villarreal var det en velspillende Brais Mendez, der scorede, men han kunne godt få et hvil torsdag, selvom en sejr sender dem videre allerede efter fjerde spillerunde.

Fordelen med disse fjerde runde kampe er, at vi allerede har set de to hold overfor hinanden for blot en uge siden, og det er alligevel begrænset, hvor meget der kan ændre sig på syv dage. Real Sociedad var bedst ude, og det er de også hjemme, selvom jeg mistænker Imanol Alguacil for at rotere mere, end vi har det i de første tre kampe.

Lisbergs bud: Real Sociedad fører ved pausen til odds 1,60 – SPIL HER >>*


Trabzonspor – Monaco X (1-1)

Monaco fik en sikker 3-1-sejr, da de to tørnede sammen i fyrstedømmet for en uge siden, hvor et tidligt rødt kort til Maxi Gomez efter blot 11 minutter heller ikke gjorde situationen nemmere for Trabzonspor. De tyrkiske mestre har haft svært ved at leve op til formen fra sidste sæson og er blot placeret som nummer syv i den tyrkiske liga, men stillingen snyder en smule, for mellem nummer syv og nummer et er der kun et enkelt point til forskel. 

Hjemme på Medical Park Stadyumu er Trabzonspor nu oppe på seks kampe i træk uden nederlag, og det bliver et helt andet opgør, end det vi så i Monaco.

Gæsterne er dog også godt kørende med syv sejre i de seneste otte kampe, hvorfor de for alvor er kravlet op i rækken i det franske. Trabzonspors defensiv på hjemmebane er god, men de er nødt til at åbne sig lidt op og gå efter sejren her, hvis de vil videre fra gruppen. Gomez er ude for hjemmeholdet efter sit røde kort i det omvendte opgør, mens Kevin Volland ligner en spiller, der misser kampen for Monaco grundet en ankelskade.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,55 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!


Skriv et svar