18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 3. runde i Europa League d. 6. oktober 2022

Kan FC Midtjylland følge op på triumfen mod Lazio, når farlige Feyenoord kommer på besøg? Og kommer Manchester United, Arsenal, Real Sociedad og Roma til at betale prisen for, at de formentlig roterer en del spillere? Det kunne de meget vel i følge Nicolai Lisberg, der jagter odds 7,00 i tredje runde af Europa League.

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!


Sheriff – Real Sociedad X (1-1)

Jeg har kritiseret Real Sociedad for ikke at kunne score nok mål, hvorefter de så slog Girona med hele 5-3 i weekenden. Sørloth med to af de scoringer, mens Mendez, Take og Zubimendi stod for de øvrige.

Sørloth var også manden med det afgørende mål, da Real Sociedad slog Omonia Nicosia i seneste runde, i en kamp hvor de var klart bedst, og var farlige når de lagde pres på modstanderen, men hvor de heller ikke spillede med fuld intensitet i alle 90 minutter.

Det gør de næppe heller mod Sheriff, der har tre point i gruppen, efter de vandt med 3-0 ude mod Omonia i den første kamp i gruppen. Generelt har Sheriff efterhånden vist sit værd i Europa, og da særligt mod spanske hold, hvis nogen kan huske deres sejr mod Real Madrid i Champions League. Så mod et Real Sociedad-hold, der formentlig giver 2-3 spillere et hvil, kan de godt overraske med point.

Lisbergs bud: 1X til odds 2,45 – SPIL HER >>*


Malmø – Union Berlin X (1-1)

Både Malmø og Union gjorde sig ganske givet forventninger om at skulle videre fra gruppespillet i Europa League, men efter to runder er de begge noteret for nul point. Union tabte i weekenden ligeledes sin første kamp i Bundesligaen, og derudover er både Timo Baumgartl og Tim Maciejewski, akkurat som træner Urs Fischer, ude af kampen her grundet corona. Der skulle dog ikke være smittet andre, så Union Berlin sender stadig et slagkraftigt hold til Sverige. Men er det nok?

Der virker til at være kæmpe forskel på Union i Bundesligaen og i Europa, hvor de endnu har til gode at finde deres udtryk. 

Malmø har som nævnt fået en skidt start i dette års gruppespil, men generelt er det også ved at være lang tid siden, at de har leveret i Europa. Blot en enkelt sejr i de seneste 13 europæiske kampe er det blevet til, og det ændrer sig ikke her.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,45 – SPIL HER >>*


Omonia Nicosia – Manchester United 2 (0-2)

3-6 mod Manchester City. Manchester United vil måske finde lidt trøst i, at de vandt anden halvleg, men de var spillet ud af banen, indtil City tog et hvil i kampens slutning, hvorfor 6-3 faktisk var billigt sluppet. 

Nu gælder det så en udekamp i Cypern til at få lidt selvtillid ind i spillerne igen, men hvor mange gengangere der mon fra kampen søndag og så til torsdag? Ten hag har faktisk stillet overraskende stærke hold i Europa League indtil videre, men jeg mistænker stadig de mange aflysninger i Premier League grundet dronningens begravelse for, at han stillede så stærkt op mod Sheriff senest. I weekenden skal de have tre point mod Everton, og derfor skal der roteres i denne kamp.  

Jeg var på stadion og se Omonia Nicosia, da de for et par uger siden spillede mod Real Sociedad, og selvom de var tæt på at få point, så er det ikke et hold, der skræmmer. Manchester United kommer tilbage på sporet og får en sejr med reserverne.

Lisbergs bud: Manchester United – 1,5 (AH) til odds 1,65 – SPIL HER >>*


Monaco – Trabzonspor 1 (2-0)

Der er stor forskel på det Monaco-hold, jeg ved selvsyn så i kvalifikationen til Champions League mod PSV for er par måneder tilbage, og så det hold, der nu har taget fire sejre i træk i ligaen. Nederlaget mod Ferencvaros i seneste runde i gruppespillet vidner dog også om, at det ikke er alt, der spiller for Clements hold. I det opgør manglede de skarphed, men hvis ellers de får omsat bare et par af deres muligheder i kampen mod Trabzonspor, så bør der være gode chancer for, at det ikke bliver til andet hjemmebanenederlag i træk i europæisk regi for første gang siden 1995.

Trabzonspor som i kampen mod FCK tidligere på sæsonen ikke viste noget, der bør skræmme Monaco. Ligesom hjemmeholdet har de dog også fundet en slags form på det seneste med tre sejre i træk. De er dog bedst hjemme og har tabt de seks seneste Europa League opgør, og det bliver til syv af slagsen torsdag.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,54 – SPIL HER >>*

Få op til 500 kr. i odds bonus
18+ | Kun nye spillere | Få op til 500 kr. bonus (min. indbetaling 100 kroner). Gennemspilskrav: 10 x (5 x indbetaling og 5 x bonus) til min. odds 1.80 inden for 60 dage. Indbetalinger med Paysafecard, Skrill og Neteller er ikke gyldige. Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår


Arsenal – Bodø/Glimt X (1-1)

Med en sejr i North London derbyet mod Tottenham fastholder Arsenal førstepladsen i Premier League.  Er vi lidt grove, kan man kalde det for den første vellykkede test for Artetas hold, men nu kommer de store kampe som perler på en snor med Liverpool ventende i weekenden. Af samme årsag er det derfor også svært at se, at opgøret mod Bodø/Glimt kommer til at have alverdens stamspillere blandt de startende 11.

Hos Bodø/Glimt er historien en anden. De er 15 point efter Molde i den hjemlige liga, så for dem handler det om at gå all in på Europa League. Foreløbigt har de hentet fire point i to kampe, og vi skal bare spørge Mourinho, hvis vi vil vide, hvad de er stand til. I weekenden slog de Lillestrøm med hele 4-1 på udebane, så de kommer ligesom Arsenal ind til opgøret i storform, og på nær Sondre Fet har de alle mand til rådighed.

Arsenal med noget nær lutter reserver har naturligvis ikke samme kvalitet som deres stærkeste 11, og det kan nordmændene måske udnytte til at levere endnu en overraskelse. Jeg synes i hvert fald det velbetalte spil skal prøves.

Lisbergs bud: X’et til odds 7,00 – SPIL HER >>*


Roma – Real Betis X (2-2)

To tidligere Real Madrid og Manchester trænere krydser klinger, når Roma tager i mod Betis. Roma der kommer fra en flot 2-1-sejr ude mod Inter, hvor Dybala kom på måltavlen, mens Betis lidt skuffende tabte med 1-0 til Celta i weekenden. Den kamp tog i øvrigt mange kræfter, da de var en mand i undertal i 70 minutter. 

Mens Roma i gruppespillet har taget lidt let på det og blandt andet tabte det første opgør mod Ludogorets, så har Betis gjort anderledes kort proces, og spørgsmålet er, om Pellegrini ikke også sender sine bedste 11 på banen – dog med undtagelse af Borja Iglesias – mens Mourinho måske sparer lidt flere spillere. I hvert fald ser Dybala og Rui Patricio ud til at måtte starte på bænken, mens Pellegrini, der har døjet med en muskelskade, nok heller ikke risikeres her. 

Lisbergs bud: X2 til odds 2,05 – SPIL HER >>*


FC Midtjylland – Feyenoord 2 (1-2)

Kan man slå Lazio med 5-1, kan man vel også slå Feyenoord, der fik klø af netop Lazio med 4-2 i deres første kamp. Sådan må logikken nødvendigvis være, men jeg ved nu ikke helt, om den holder alligevel. For med sejren mod Lazio må hollænderne også være advaret om, hvad der venter dem på MCH Arena.

Også FC Midtjylland bør vide, hvad der venter dem, når de får hollandsk besøg torsdag. Og det er en sprudlende offensiv, men en defensiv der et til at tale med. Til at understrege pointen kan det nævnes, at målscoreren efter to kampe i Europa League hedder 8-4, mens den hedder 21-10 i Holland, hvor de indtager en fjerdeplads efter otte runder.

FC Midtjylland har lidt haft to ansigter i Capellas stadig unge regeringstid. Senest bevist i lokalopgøret mod Viborg, hvor de spillede virkelig flotte første 45 minutter for så at falde tilbage i nogle velkendte, men knap så elskværdige, mønstre i anden halvleg. 

Det bliver et opgør mellem to hold, der når de får bolden kommer til at søge det direkte spil og afslutningerne. FC Midtjylland er bestemt ikke uden chancer, men opgøret er drilsk, så det lidt mere sikre bet går på, at begge hold scorer i opgøret.

Lisbergs bud: BTS til odds 1,52 – SPIL HER >>*


Freiburg – Nantes 1 (2-1)

Christian Streichs mandskab spillede sig i weekenden op på en delt førsteplads i Bundesligaen. De bygger blot på fra sæson til sæson, men jeg var alligevel skeptisk ved, om de kunne klare at spille på to heste. Hvor den første kamp mod Qarabag hjemme ikke var nogen stor oplevelse, så var det omvendt imponerende, at de tog til Grækenland og vandt 3-0 i sidste runde mod Olympiakos.

Nu gælder det Nantes, der tabte med hele 3-0 mod Qarabag, sidst de var i EL vigør, og det alene er næsten nok indikation af, at tyskerne bør være store favoritter torsdag. 

For selvom de gør sig godt til i hjemligt regi, så har de indtil videre taget Europa League seriøst, og det forventer jeg også, startopstillingen kommer til at bære præg af mod Nantes.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,52 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!


Skriv første kommentar

Skriv et svar