18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Lisberg: Tips til 2. runde i Europa League d. 30. september 2021

Der venter svære udekampe for både Brøndby og FC Midtjylland, når de gæster henholdsvis Lyon og Braga. Kan de danske hold levere en overraskelse? Vi har fået Nicolai Lisberg til at gennemgå de otte største kampe til anden runde i Europa League.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Lyon – Brøndby 1 (3-0)

To sejre i træk for Brøndby, den ene mod Allerød i pokalen, men det går da om ikke andet fremad for de danske mestre, der mod AaB viste god moral og kom tilbage på to scoringer af Mikael Uhre i anden halvleg. Så værsgo Jess Thorup. Nu taler vi lidt om Brøndby, der skal levere noget af en præstation, hvis de skal hjem fra Frankrig med noget i bagagen. Lyon fik godt nok kun uafgjort, da de i weekenden hjemme mødte Lorient, men de var også en mand i undertal i 75 minutter. Sent nederlag til PSG og en lidt svingende start gør, at de halser efter i den franske liga, men tag ikke fejl af kvaliteten på dette hold.

I seneste runde slog de Rangers ude med 2-0, og de råder over nogle af Europas største talenter, hvor der torsdag særligt skal holdes øje med Cherki, der kommer til at volde Brøndbys defensiv problemer, hvis han som ventet spiller fra start. De danske mestres muligheder i dette opgør består i, at Lyon kæmper med skader defensivt og oppe foran, hvor Jason Denayer og Jerome Boateng begge er tvivlsomme, mens Moussa Dembélé med sikkerhed er ude. Mod Sparta Prag så vi et forsigtigt Brøndby-hold, der ikke skulle risikere det store, og jeg forestiller mig, at det bliver nogenlunde sammen tilgang fra Nils Frederiksen denne gang.

Lisbergs bud: Lyon -1,5 (AH) til odds 1,73 – SPIL HER >>*


Real Sociedad – Monaco X (1-1)

En af de kampe i denne runde, der har mest storhed over sig, og derfor er det ekstra ærgerligt, at det bliver et opgør i skyggen  af de mange skader, som særligt hjemmeholdet døjer med. Hele ti spillere er formentlig ukampdygtige torsdag aften, hvor Illarramendi, Isak, Silva, Monreal og Carlos Fernández er blandt de mest profilerede. Sociedad har gjort det ganske fint med at kompensere for de skader i løbet af sæsonen, hvor baskerne indtager en andenplads i ligaen. Ikke mindst takket været en god hjemmebane, hvor de endnu ikke har indkasseret mål.

Monaco kæmper lidt mere med det i den franske liga, hvor de blot er placeret som nummer otte, men de har vundet tre af de seneste fire kampe på tværs af alle turneringer, og så har de helt oppe foran et hemmeligt våben i Ben-Yedder. Eller så hemmeligt er det nok egentlig ikke. Den tidligere Sevilla-angriber har nemlig en evne til at score mod Sociedad med hele to hattricks i fire kampe. Det bliver der nok ikke noget af torsdag, hvor begge hold i princippet kan bruge uafgjort til en del, og hvor Sociedad ikke skal risikere for meget grundet deres mange skader.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,75 – SPIL HER >>*


Legia – Leicester 2 (0-2)

Foran 2-0 mod Napoli hjemme havde Leicester nok håbet på mere, men måske det var et varsel om, hvad der var i vente, for siden da er det blevet til nederlag mod Brighton og uafgjort mod Burnley, og så betyder en sejr mod Millwall i Carabao Cup mindre i den sammenhæng. Det var et stærkt hold, som Brendan Rodgers sendte på banen mod Napoli, og jeg ser ikke antydninger til, at det ikke også bliver det i Polen, men de må dog undvære Ndidi, efter han blev smidt ud i seneste runde.

Legia kom godt fra land med en sejr ude mod Spartak Moskva, men de er i store problemer i den hjemlige liga, hvor de kun lige akkurat er over stregen. Legia øjner chancen for point, men Leicester skal alligevel kunne hente de tre point.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,69 – SPIL HER >>*


Napoli – Spartak Moskva 1 (3-0)

Seks kampe, seks sejre og en målscore på 16-2. Napoli er lige nu og her et af Europas bedst spillende mandskaber, og dermed ligger en hjemmesejr mod Spartak Moskva, der tabte deres første opgør mod Legia vel lige til højrebenet? For så vidt ja. I den første kamp i gruppen spillede både Insigne, Koulibaly og Osimhen med flere fra start, men det er ikke utænkeligt, at nogle af dem bliver sparet frem mod kampen mod Fiorentina i weekenden. Hold derfor øje med startopstillingerne, men selv med et par reserver eller to fra start, så skal Napoli kunne sætte sig igennem mod gruppens svageste hold, der også har problemer i den hjemlige liga og som til opgøret her har en del spillere på skadeslisten. Hverken Roman Zobnin, Pavel Maslov eller George Melkadze forventes at blive klar hos gæsterne. Jeg tror, at Napoli vil forsøge at sætte gæsterne under pres fra start og afgøre kampen så tidligt som muligt, og så kan de spare spillere i anden halvleg.

Lisbergs bud: Napoli fører ved pausen til odds 1,71 – SPIL HER >>*

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Braga – FC Midtjylland 1 (2-1)

Spillet var godt, rigtig godt endda, men i sidste ende rakte det kun til 1-1 mod Ludogorets i den første kamp i puljen, efter bulgarerne scorede på noget nær deres eneste chance, mens Midtjylland omvendt manglede den fornødne skarphed. Siden da har midtjyderne tre kampe i træk spillet til nul, og det vidner for mig om, at det defensive fundament under Bo Henriksen er ved at være på plads. Mest imponerende var selvfølgelig deres sejr i parken, og det er noget af den organisation de skal have med til Portugal, hvis der skal flere point på kontoen.

I weekendens sejr over Randers, var det anfører Eric Sviatchenko, der kom på tavlen. Senere i det opgør måtte han så udgå med en skade, men fra Herning er meldingerne, at det forventes, han når at blive klar til kamp. Hjemmeholdet er uden Abel Ruiz, Castro og David Carmo, og de har blot vundet en af deres seneste fem kampe, så FC Midtjylland er bestemt ikke uden chancer. Vi har inden for det seneste års tid set midtjyderne levere store præstationer på udebane, men de kommer til Portugal som underdogs og med håbet om, at de kan få en uafgjort hjem, mens hjemmeholdet vil jagte de tre point, efter de tabte mod Røde Stjerne i det første opgør. Der er ganske fine odds på, at Braga tager sejren.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,17 – SPIL HER >>*


Lazio – Lokomotiv Moskva 1 (3-1)

Thomas Strakosha glemmer nok aldrig kampen mod Galatasaray for to uger siden. For her leverede han et selvmål i den størrelsesorden, hvor selv Tomislav Piplica vil have svært ved at følge op (google navnet, og du vil forstå referencen). Det uheldige optrin betød, at Lazio tabte kampen med 1-0, og dermed er romerne under pres fra start i gruppen, der også tæller Marseille. 

Af samme årsag er de tvunget til sejr, når Lokomotiv Moskva kommer på besøg torsdag aften. Det burde der også være muligheder for. Nederlaget mod Galatasaray satte gang i en dårlig stime, men den blev brudt på effektiv vis, da de i weekenden vandt Rom-derbyet mod Roma med 2-1. Der kan komme en ændring eller to i forhold til den kamp, men ellers ligner det noget nær stærkeste opstilling, som Sarri sender på banen, og hvis ellers Strakosha har handskerne skruet lidt bedre på, så giver det også tre point. Gæsterne har Miranchuk i karantæne, efter han indkasserede det røde kort i seneste runde.

Lisbergs bud: Lazio half time / full time til odds 2,05 – SPIL HER >>*


Marseille – Galatasaray 1 (2-1)

En af de kampe, der kan eksplodere både på og uden for banen. Tyrkerne topper lige nu gruppen med tre point, mens Marseille følger efter med et enkelt point, efter de fik uafgjort mod Spartak Moskva i deres første kamp. Som sådan var et point ude ganske fint, men de var en mand i overtal i den sidste halve time, og alligevel måtte de indkassere et mål i slutfasen.

I ligaen indtager de en tredjeplads, men de tabte i weekenden med 3-2 hjemme mod Lens, og det skaber for mig at se lidt tvivl om, hvor de står henne niveaumæssigt. I kampen mod Lens, scorede Payet to gange, men han kan måske få en pause i denne kamp, efter kun lige at være kommet tilbage fra skade. Galatasaray har kun vundet en ud af de seneste fem ligakampe, så Victor Nelsson og holdkammeraterne kommer ind til dette opgør, godt tilfredse med at få et enkelt point ud af anstrengelserne.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,69 – SPIL HER >>*


Celtic – Leverkusen 2 (0-1)

Det har været en god uge for Leverkusen. I weekenden fik de tre point mod Mainz, mens de nærmeste konkurrenter – Bayern naturligvis fraregnet – alle smed point. Tirsdag kunne de så offentliggøre kontraktforlængelsen med Jonathan Tah, og han kommer også i spil ude mod Celtic, hvor der er lidt skadesproblemer i defensiven, da Tapsoba fortsat er ukampdygtig.


Generelt har begge mandskaber en del skader at skulle forholde sig til, hvor Celtics Juranovic og McCarthy begge måtte udgå i weekenden og derfor er tvivlsomme til kampen. Skotterne tabte en underholden affære mod Betis med hele 4-3, efter de ellers var foran 2-0, og i den kamp havde de svært ved at håndtere spaniernes fart. Derfor kan de også sagtens få det svært mod de letbenede Leverkusen-spillere, der kommer til Skotland for at hente de tre point mod Celtic, der efter syv runder i den skotske liga blot er placeret på en sjetteplads. 

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,01 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Skriv et svar