18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Leicester – Napoli: Odds og optakt den 16. september 2021

Foto: Bildbyrån

Den står på Europa League-bold igen, og her er der en fed kamp i vente for Kasper Schmeichel og co., når de torsdag aften tager imod italienske Napoli hjemme på King Power. Napoli har maksimum point i Serie A, men kan de holde sejrsstimen på udebane i Leicester? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Leicester – Napoli. Der er kampstart torsdag d. 16. september 2021 kl. 21:00.

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.

Leicester – Napoli: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Tiago Martins, Portugal
Stadion: King Power Stadium, Leicester
Vejret: 17° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Leicester
SSC Napoli
Odds are subject to change. Last updated 16. september 2021 20:51.


Optakt til Leicester – Napoli: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er lige på og hårdt i gruppe C, hvor vi ligger ud med et opgør mellem gruppens to forhåndsfavoritter. Der er ingen tvivl om, at både Leicester og Napoli forventer at spille sig videre fra den gruppe, som også indeholder Legia Warszawa og Spartak Moskva.

For anden sæson i streg glippede det for Leicester, at spille sig i Premier Leagues top-4 og de må derfor tage til takke med Europa League endnu engang. I sidste sæson blev det ikke til den store europæiske succes, da de blev skippet ud af Slavia Prag i 1/32-delsfinalen. Både spillemæssigt og resultatmæssigt er englænderne startede lidt svingende ud på denne sæson. Det blev til en flot sejr i Community Shield over Man City, mens de første fire Premier League-kampe har kastet to sejre og to nederlag af sig. Spillermaterialet ser godt ud, bedre end i sidste sæson, så de skal nok bare lige have spillet sig varme. Der er ikke spået de helt store rotationer i Leicesters startellever til dette opgør.

Napoli glippede også top-4 i sidste sæson, akkurat som Leicester. Faktisk skulle vi helt hen til sidste spillerunde i Serie A før napolitanerne snublede, og gav Champions League-billetterne til Juventus. Gennaro Gattuso er ikke længere at finde på den lune Napoli-bænk, det er den erfarne Luciano Spalletti til gengæld, og han har fået en fornem start som Napoli-træner. Napoli har vundet sæsonens tre første kampe, og deler pt. 1.pladsen i Serie A med AC Milan og Roma. De første to kampe mødte syditalienerne overkommelig modstand, mens de klarede sæsonens første alvorlige test i weekenden, hvor de besejrede Juventus med 2-1. Virkelig positiv start for napolitanerne og Spalletti, som har ry for at få det optimale ud af hans spillermateriale. De skal nok byde sig til i toppen af Serie A igen i denne sæson, og mon ikke, de kan gøre Leicester selskab videre fra den her gruppe?

Leicester:

 • Ingen kendte fravær

Napoli:

 • Lorenzo Insigne (Kant, Fast) – Tvivlsom
 • Alex Meret (Målmand, Fast) – Skadet
 • Stanislav Lobotka (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Diego Demme (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Dries Mertens (Angreb, Reserve) – Skadet

Leicester forventet startopstilling: Schmeichel; Ricardo, Evans, Soyuncu, Thomas; Tielemans, Ndidi; Albrighton, Daka, Barnes; Vardy

Napoli forventet startopstilling: Ospina; Di Lorenzo, Rrahmani, Koulibaly, Mario Rui, Elmas, Fabian Ruiz, Lozano, Zielinski, Politano, Petagna


Odds på Leicester – Napoli

Bookmakerne ser værterne som favoritter til dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 16. september 2021 20:51.


Odds-forslag: Åben slagudveksling på King Power

Fed kamp i vente fra Europa League mellem to hold, som i de seneste sæsoner har budt sig fint til i Premier League og Serie A. Umiddelbart ligner det et jævnbyrdigt opgør, men Leicester løber altså med favoritværdigheden pga. hjemmebanefordelen. Det er ikke forventet, at nogle af de to hold bør få de store problemer med at sikre sig videre deltagelse i turneringen, for de er et par niveau over Legia Warszawa og Spartak Moskva.

Derfor forestiller jeg mig også, at vi kan få en positiv og åben kamp i morgen aften. Hvorfor ikke tage lidt risici på banen, når de to resterende hold i gruppen, formentlig vil blive en forholdsvis let omgang? Både Leicester og Napoli har fremragende evner frem i banen, og står for noget fin fodbold. Leicester er giftige i omstillingsspillet og Napoli er fantastiske i små rum. Der er deciderede målslugere på begge mandskaber i form af Vardy og Osimhen, mens der også er fremragende kreative kræfter som Barnes og Maddison vs. Politano og Lozano. Leicester har ganske vist haltet lidt med offensiven indtil videre i sæsonen, men truppen er bred og måske der bliver plads til fx Daka eller Iheanacho her. Jeg tror, at begge hold kommer på tavlen her.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
ComeOn
1,74
Begge hold scorer
Gå til Comeon *


Leicester – Napoli: Statistik, topscorer og H2H

 • Leicester indtager 9.pladsen i Premier League med 6 point efter fire spillerunder. Statistikken lyder på 2-0-2 og en målscore på 4:6.

 • Napoli er kommet forrygende i gang med sæsonen. Tre kampe har kastet 9 point af sig og en delt 1.plads. Statistikken lyder på 3-0-0 og scoren 6-2.

 • Jamie Vardy er allerede stemplet ind i denne sæson, den Red Bull-drevne angriber har allerede scoret 2 kasser.

 • Napoli har haft mange målscorere i gang allerede, alle seks mål er sat ind af forskellige spillere.

 • De to klubber har ikke tidligere krydset klinger.


Expected Goals: Leicester vs. Napoli – de seneste tre kampe

LeicesterResultatxGNapoliResultatxG
Leicester – Manchester City(0-1)0,77 – 3Napoli – Juventus(2-1)2,31 – 1,14
Norwich – Leicester (1-2)1,82 – 1,17Napoli – Benevento(1-5)1,39 – 2,09
West Ham – Leicester(4-1)3,12 – 0,9Genoa – Napoli(1-2)0,71 – 1,22
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar