18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Lazio – Marseille: Odds og optakt den 21. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Der bliver fuld smæk på lægterne torsdag aften i Rom når Lazios fanatiske fans tager imod Marseilles ditto. De to klubber kæmper om at spille sig videre fra Europa Leagues gruppe E, som pt. toppes af Galatasaray. Hvem trækker det længste strå her? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Lazio – Marseille. Der er kampstart torsdag d. 21. oktober 2021 kl. 18:45. Se kampen på TV2 Play.  

GÅ TIL


Lazio – Marseille: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Deniz Aytekin, Tyskland
Stadion: Stadio Olimpico, Rom
Vejret: 20° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 28. november 2021 02:46.

Optakt til Lazio – Marseille: Skader, karantæner og startopstillinger

Sæsonen bliver ved med at bølge lidt frem og tilbage for Maurizio Sarri og Lazio. Der har allerede været flere flotte opture i sæsonen, men kontinuiteten i resultaterne mangler indtil videre. To flotte sejre i starten af sæsonen blev vekslet til fire kampe uden sejr, så tog Lazio en flot derbysejr over rivalerne fra Roma, næste kamp tabte de så med 3-0 til Bologna, og senest var de så tilbage med en sejr mod ubesejrede Inter. Helt ærligt, så er Lazio lidt svære at finde ud af i denne sæson. Topniveauet er højt, bundniveauet knapt så højt. Her i Europa League blev det til en bleg indsats i første kamp mod Galatasaray, hvor man tabte med 1-0 på et gigantisk målmandsdrop af Strakosha, mens man senest kørte ren cruise-control hjemme mod Lokomotiv. Det bliver spændende at se hvilken udgave af Lazio vi får at se torsdag. Eftersigende stiller de med et slagkraftigt mandskab, så der bør være fine muligheder for underholdning.

Marseille har fået en rigtig pæn start på sæsonen i Ligue 1, hvor de indtager en midlertidig 3.plads. Der har været virkelig godt gang i deres offensiv indtil videre, med 18 mål i 9 kampe er Marseille det næstmest scorende hold i ligaen. Den offensive trio med Payet, Milik og Under kan skabe problemer for de fleste mandskaber, hvis de rammer dagen. Her i Europa League har de dog ikke ramt samme fine målscoringssnit som i ligaen. De to første kampe har kun kastet et mål af sig på trods af dominans i begge. Mod Lokomotiv havde de 71% af boldbesiddelsen og syv skud inden for rammen, mens de mod Galatasaray havde 65% boldbesiddelse og ni skud inden for rammen. Marseille har ikke fået helt som fortjent indtil videre, og derfor indtager de gruppens 3.plads med 2 point. Lige som tilfældet er hos værterne, så kan Marseille med al sandsynlighed stille med en skadesfri trup på torsdag.

Lazio:

  • Ingen kendte fravær

Marseille:

  • Amine Harit (Kant, Reserve) – Tvivlsom

Lazio forventet startopstilling: Strakosha; Lazzari, Felipe, Acerbi, Radu; Basic, Cataldi, Alberto; Anderson, Immobile, Zaccagni

Marseille forventet startopstilling: Lopez; Saliba, Gonzalez, Peres; Lirola, Kamara, Guendouzi; Under, Payet, De la Fuente; Milik


Odds på Lazio – Marseille

Bookmakernes odds har Lazio som favorit i dysten.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Der kommer hul på målbylden i Rom

Hverken Lazio eller Marseille er kommet flyvende ud af starthullerne her i Europa League. Lazio har tre point efter de to første kampe med en beskeden målscore på 2:1, mens Marseille har to point og en målscore på 1:1. De målfattige opgør som de to hold har spillet indtil videre i gruppe E, står i kontrast til de mange målrige opgør de to hold har spillet i Serie A og Ligue 1 i denne sæson. Her har både Lazio og Marseille nemlig været flittigt scorende, mens begge hold defensiver også har været til at tale med. I Lazios otte Serie A-kampe er der scoret 31 mål, mens der i Marseilles ni Ligue 1-kampe er scoret 29 kasser.

De to træner Sarri og Sampaoli er to offensivt tænkende trænere, som i højere grad har deres forcer i den offensive del af spillet end i den defensive. I dette opgør er der vigtige point på spil, for indtil videre ligner det ikke en walkover for nogen af de to hold at gå videre fra gruppen. Lazio har scoret 16 mål i deres fem hidtidige hjemmekampe i sæsonen, hvor det blandt andet er blevet til sejre over Roma og Inter, hvor man i begge kampe er kommet på måltavlen tre gange. Jeg forventer, at Lazio kommer til at sætte sig på spillet torsdag aften, og med en velfungerende offensiv skal de nok skabe problemer for Marseilles bagkæde. Til gengæld har franskmændene også evnerne til at gøre ondt den anden vej. Payet og Under har fart og teknik i støvlerne, og de kan virkelig komme til at gøre ondt på Lazio i omstillingerne. Det dufter af en højintens kamp mellem to stærke Europa League-mandskaber, som i deres hjemlige ligaer ikke har problemer med at finde netmaskerne. Anbefalingen lyder på godt med mål!

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,93
Over 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Lazio – Marseille: Statistik, topscorer og H2H

  • Lazio er på 2.pladsen i Europa Leagues gruppe E med 3 point for to kampe. I første kamp tabte romerne 1-0 ude mod Galatasaray, mens de senest vandt med 2-0 hjemme over Lokomotiv Moskva.
  • Marseille indtager 3.pladsen med 2 point. Franskmændene har spillet to gange x mod henholdsvis Lokomotiv Moskva og Galatasaray.
  • Ciro Immobile er topscorer i Serie A med syv mål.
  • Dimitri Payet er topscorer for Marseille med fem kasser i Ligue 1.
  • I 2018 var de to hold også i gruppe sammen i Europa League, og det er romerne, som har de bedste minder fra dengang. De vandt nemlig både ude og hjemme.


Expected Goals: Lazio vs. Marseille de seneste tre kampe:

LazioResultatxGMarseilleResultatxG
Lazio – Inter(3-1)2,88 – 1,53Marseille – Lorient(4-1)1,57 – 2,14 
Bologna – Lazio(3-0)0,63 – 1,03Lille – Marseille(2-0)2,57 – 0,6
Lazio – Lokomotiv Moskva(2-0)3,25 – 0,82Marseille – Galatasaray(0-0)1,43 – 0,45 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar