18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lazio – FC Porto: Odds og optakt den 24. februar 2022

Toni Martinez stod for begge Portos mål i det omvendte opgør for en uge siden. (Foto: Bildbyrån)
Toni Martinez stod for begge Portos mål i det omvendte opgør for en uge siden. (Foto: Bildbyrån)

FC Porto tog første stik for en uge siden, da de vandt 2-1 over Lazio hjemme på Estadio do Dragão. Gør portugiserne arbejdet færdig i Rom, eller har Lazio et comeback gemt i ærmet? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Lazio – FC Porto. Der er kampstart torsdag d. 24. februar 2022 kl. 18:45. Se kampen på TV2 Play.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Lazio – FC Porto: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Stadio Olimpico, Rom
Vejret: 11°, svag vind

Optakt til Lazio – FC Porto: Skader, karantæner og startopstillinger

Torsdag aften går det løs i Europa League igen, og i Rom duellerer Lazio og FC Porto om én billet til 1/8-finalen. Portugiserne tog første stik for en uge siden, da de vandt 2-1 hjemme op Estadio do Dragão i en tæt affære. Lazio bragte sig foran midt i første halvleg, men med to mål af Portos Martinez endte det alligevel med en sejr til FC Porto. I denne sæson er reglen om udebanemål afskaffet i de europæiske turneringer, så det behøver man ikke spekulere i torsdag aften.

Selvom Porto sagde farvel til flere profiler i sidste måned(Diaz, Corona og Oliveira), så fortsætter de ufortrødent deres march mod det portugisiske mesterskab. Det er endnu ikke blevet til nederlag i 23 ligakampe, og i weekenden blev det også til sejr ude over Moreirense. Porto er virkelig godt kørende, og med en sejr i hånden fra i sidste uge, så må der være tro på avancement her.

Lazio er pænt svingende i denne sæson, hvilket 1-1 mod Udinese i weekenden illustrerer meget godt. Det bliver ikke til nok sejrsstimer for romerne i denne sæson, men Champions League-billetterne til næste sæson er trods alt indenfor rækkevidde, mens mulighederne for avancement her også er til stede. Holdets største stjerne, Ciro Immobile, var ikke med i opgøret for en uge siden, og heller ikke i weekendens kamp mod Udinese, men denne gang forventes han at være fit for fight, og det kan vise sig altafgørende for Lazio, som allerede må undvære Pedro og Zaccagni torsdag aften.


Lazio:

  • Francesco Acerbi (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Pedro (Kant, Fast) – Skadet
  • Mattia Zaccagni (Kant, Fast) – Karantæne


FC Porto:

  • Wilson Manafá (Back, Reserve) – Skadet
  • Wendell (Back, Fast) – Skadet

Lazio forventet startopstilling: Strakosha, Marusic, Luiz Felipe, Patric, Radu; Milinkovic-Savic, Lucas Leiva, Luis Alberto; Felipe Anderson, Immobile, Cabral

FC Porto forventet startopstilling: Diogo Costa; Joao Mario, Pepe, Mbemba, Zaidu; Uribe, Gruijc, Otavio; Vieira, Toni Martinez, Pepè


Odds på Lazio – FC Porto

Bookmakerne har Lazio som favoritter.


Odds-forslag: Gang i netmaskerne igen

Der er spænding for alle pengene, når Lazio torsdag aften tager imod FC Porto i Europa League. Med en 2-1 sejr til portugiserne for en uge siden, så står opgøret her helt åbent. Denne gang får Lazio glæde af hjemmebanefordel, og måske endnu vigtigere, så er holdets topscorer Immobile med al sandsynlighed tilbage i startelleveren.

Lazio har nogle fantastisk dygtige spillere i offensiven, Immobile, Milinkovic-Savic, Luis Alberto og Felipe Anderson kan lave ballade mod de fleste mandskaber, og derfor er Lazio også det næstmest scorende hold i Serie A på trods af placeringen som nummer 6. Problemet finder vi i defensiven, som har været hullet som en si i denne sæson, og som endnu engang må klare sig uden Acerbi. Derfor tror jeg heller ikke at Lazio lykkes med at holde nullet i denne omgang, og det vil betyde, at de skal blæse til angreb, hvis det skal blive til videre avancement. Det dufter af et jævnbyrdigt opgør, som meget vel kunne bølge frem og tilbage, og med Lazios offensive styrker, defensive svagheder vs. et selvtillidsfuldt FC Porto-mandskab, så skal der nok komme gang i målscoringen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,0
Over 2.5 mål
Gå til bet365 *


Lazio – FC Porto: Statistik, topscorer og H2H

  • Lazio er nummer 6 med 43 point. Statistikken er på 12-7-7 og målscoren 53:40.

  • Porto topper den portugisiske liga med 63 point. Statistikken er på 20-3-0 og målscoren 58:16.

  • Ciro Immobile er topscorer hos Lazio med nitten kasser.

  • Med topscorer Luiz Diaz’ skifte til Liverpool, er det nu Mehdi Taremi, som med fjorten scoringer er Portos mest scorende spiller.

  • Lazio bragte sig hurtigt foran i sidste uges kamp, men måtte alligevel tage tomhændede hjem fra Portugal efter Antonio Martinez’ to kasser.


Expected Goals: Lazio vs. FC Porto de seneste tre kampe:

LazioResultatxGFC PortoResultatxG
Udinese – Lazio(1-1)1,11 – 1,26Moreirense – Porto(0-1)0,59 – 1 
Porto – Lazio(2-1)1,14 – 0,76Porto – Lazio(2-1)1,14 – 0,76
Lazio – Bologna(3-0)2,73 – 0,86 Porto – Sporting CP(2-2)1,71 – 1,42
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Lazio – FC Porto?

Lazio – FC Porto spilles torsdag den 24. februar 2022 klokken 18:45.

Hvor spilles Lazio – FC Porto?

Lazio – FC Porto spilles på Stadio Olimpico i Rom

Skriv et svar