18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Jablonec – Celtic: Odds og optakt den 5. august 2021

Foto: Bildbyrån

Torsdag aften står den på Europa League-kval, og her skal Celtic forsøge at rejse ovenpå den gedigne skuffelse det må have været, at blive ekspederet ud af Champions League-kvalifikationen af FC Midtjylland i sidste uge. Denne gang skal skotterne op imod Jablonec, som endte som 3’er i den tjekkiske liga i sidste sæson. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Jablonec – Celtic. Der er kampstart torsdag d. 5. august 2021 kl. 17:45.

GÅ TIL


Jablonec – Celtic: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Halil Umut Meler, Tyrkiet
Stadion: Stadion Strelnice, Jablonec
Vejret: 16°, regn og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Jablonec
Celtic
Odds are subject to change. Last updated 5. august 2021 17:39.


Optakt til Jablonec – Celtic: Skader, karantæner og startopstillinger

Torsdag skal Celtic i den europæiske ild igen, men med det samlede nederlag til FC Midtjylland i Champions League-kvalens 2.runde, har skotterne måtte tage et skridt ned til den næstmest prestigefyldte i international klubfodbold. Denne gang står de overfor tjekkiske Jablonec, som de skal møde to gange inden for den næste uge. Vinderen af dobbeltopgøret skal op imod hollandske AZ Alkmaar i den afgørende playoff-kamp.

Efter en skuffende sidste sæson, hvor man blev sat noget så eftertrykkeligt til vægs af ærkerivalerne fra Rangers, skulle der noget nyt blod til på trænerposten hos den skotske storklub Celtic. Ind er kommet australske Ange Postecoglou, som har fine meritter med sig fra hjemlandet, men hold nu op for en start han har fået. Et er nogle sløje resultater i testkampene, det kan man sagtens leve med. Men det må have været en gedigen skuffelse for den nye manager, for fans, for klubben, at de efter to kampe mod ulvene fra Herning måtte sig farvel til drømmen om Champions League-gruppespil. I weekenden tog Celtic hul på en ny sæson i den hjemlige liga, og her blev ondt værre for den skotske storklub, da de efter at have indkasseret en sen scoring, måtte se sig slået med 2-1 af Hearts. Forfærdelig start på sæsonen. Med det sagt, så var det ikke helt dårligt hvad vi så fra skotterne imod FCM, i hvert fald ikke i første kamp, hvor de var noget uheldige med opstanderne. Marginalerne har ikke været med dem fra start, men måske der også mangler lidt kvalitet.

Jablonec er en fast bestanddel af subtoppen i den tjekkiske liga, og i de seneste sæsoner er det blevet til slutplacering som enten 3’er eller 4’er, mens man aldrig er endt øverst på skamlen. Det var heller ikke fordi, at Jablonec bød sig til i kampen om mesterskabet i sidste sæson, hvor man endte 18 point bag mestrene fra Slavia Prag. Den nye sæson er blevet skudt i gang i Tjekkiet, og her er hjemmeholdet startet ud med en 1-0 sejr over Baník Ostrava, mens de i weekenden fik en fodboldlektion af Mladá Boleslav, den kamp endte med nederlag på 3-0. I de to seneste sæsoner er de røget ud af Europa League-kvalifikationen lige med det samme mod upåagtede modstandere fra Armenien og Serbien, og de ligner ikke umiddelbart et hold med Europa League-klasse, selvom de var en del af gruppespilelt i 2018, her endte man dog som 4’er i gruppen. Måske Jablonec får en klokke til at ringe hos FCK fansene derude, for i 2015 måtte københavnerne se sig slået ud af kvalifikationen af tjekkerne efter et horribelt 2-3 nederlag i Parken.

Jablonec:

Celtic:

  • Leigh Griffiths (Angreb, Reserve) – Tvivlsom

Jablonec forventet startopstilling: Hanus; Stepanek, Martinec, Zelezny, Krob; Povazanek, Kubista; Plestil, Kratochvil, Malinski; Dolezal

Celtic forventet startopstilling: Bain; Ralston, Starfelt, Bitton, Taylor; Turnbull, Soro; Abada, McGregor, Christie; Edouard


Odds på Jablonec – Celtic

Bookmakerne ser Celtic som favoritter til dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 5. august 2021 17:39.


Odds-forslag: Skotterne kan ikke tillade sig at fejle igen

De må hænge lidt med næbbet i Glasgow efter et sløjt udlæg på sæsonen med både exit fra Champions League-kval og nederlag i første ligakamp. Med det sagt, så er morgendagens modstander fra Jablonec ikke ligefrem et skrækindjagende mandskab, og skotterne bør stå med gode muligheder for at komme på vindersporet. I 2019 måtte Jablonec give fortabt imod armenske Pyunik og i sidste sæson blev det til exit efter mødet med slovenske Dunajská Streda, hold som selv på en rigtig god dag må betragtes som værende et par klasser under Celtic.

Celtic spillede faktisk en udmærket hjemmekamp mod FC Midtjylland. Midtjyderne havde kun et skud på mål (som selvfølgelig strøg i kassen) og skotterne havde selv 2-3 skud på stolpe og overligger, marginalerne var ikke på Celtics side. I andet opgør var det mere jævnbyrdigt, men også her bragte Celtic sig foran, og selvom det blev til samlet nederlag, så kunne de to opgør have gået begge veje. Tjekkerne besidder langt fra samme niveau som FCM, og med den start Celtic har fået på sæsonen kan de ikke tillade sig at tage let på dette opgør. Postecoglou snupper første sejr som Celtic-træner i morgen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,95
2-tallet
Gå til Nordicbet *


Jablonec – Celtic: Statistik, topscorer og H2H

  • Jablonec er en fast bestanddel af subtoppen i den tjekkiske liga, hvor de som oftest er lige i hælene på de absolutte tophold. Det var tilfældet igen i sidste sæson, hvor de endte på 3.pladsen. Den nye sæson er de startet ud med 3 point i 2 kampe.

  • Celtic endte sidste sæson på 2.plads, hele 25 point bag ærkefjenderne fra Rangers. Den nye sæson er startet helt katastrofalt med exit til FCM i Champions League-kvalen og nederlag i første ligakamp til Hearts.

  • 31-årige Martin Dolezal var flittig med målscoringen i sidste sæson, hvor han endte på 14 træffere i den tjekkiske liga. Kun 1 mål var han fra at ende øverst på ligaens topscorerliste.

  • Odsonne Edouard blev topscorer i den skotske Premier League i sidste sæson med 18 kasser, men franskmanden har endnu ikke fået hul på bylden i sæsonens tre første kampe.

  • Der er ikke registreret nogle tidligere opgør mellem Jablonec og Celtic.


Expected Goals: Jablonec vs. Celtic– de seneste tre kampe

JablonecResultatxGCelticResultatxG
Mladá Boleslav – Jablonec(3-0)3,12 – 1Hearts – Celtic(2-1)1,68 – 1,39
Jablonec – Baník Ostrava(1-0)1,22 – 1,38Midtjylland – Celtic(2-1)1,89 – 0,4
Dynamo Dresden – Jablonec(3-1)1,78 – 0,8Celtic – West Ham (2-6)1,71 – 2,52
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar