18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

HJK – Silkeborg: Odds og optakt den 18. august 2022

Lykkes det Tobias Salquist og Silkeborg at spille sig til et Europa League-gruppespil, eller må de tage til takke med Conference League? (Foto: Bildbyrån)
Lykkes det Tobias Salquist og Silkeborg at spille sig til et Europa League-gruppespil eller må de tage til takke med Conference League? (Foto: Bildbyrån)

Silkeborg er allerede sikret deltagelse i europæisk gruppespil i denne sæson, spørgsmålet er, om det bliver Europa League eller Conference League? Forude venter to kampe mod finske HJK, som kommer til at afgøre jydernes skæbne. Der er lagt i kakkelovnen til en spændende torsdag aften! Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til HJK – Silkeborg. Der er kampstart torsdag d. 18. august 2022 kl. 20:00. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


HJK – Silkeborg: Dommer, stadion og vejr

Dommer: João Pinheiro
Stadion: Bolt Arena, Helsinki
Vejret: 26°, let vind

Optakt til HJK – Silkeborg: Skader, karantæner og startopstillinger

Silkeborg fik i 90’erne og helt frem til 00’erne flere europæiske kampe under bæltet, men siden et nederlag til Real Zaragoza i UEFA Cuppen 2001 er det altså ikke blevet til international fodbold for den danske klub, som aldrig er nået frem til gruppespillet. Derfor er det også kæmpestort, at Kent Nielsens mandskab allerede nu er sikret et europæisk gruppespil i denne sæson. Silkeborg træder ind i sidste og afgørende kvalrunde til Europa League, hvor en samlet sejr selvsagt giver adgang til Europa League-gruppespil, mens et nederlag betyder Conference League-gruppespil. Lodtrækningen kunne sidste sæsons bronzevindere ikke have ønsket sig meget bedre, der bør nemlig være udmærkede muligheder for at gøre det af med finske HJK over to kampe.

Silkeborg overraskede alt og alle i sidste sæson, hvor de ikke bare spillede fremragende og frisk offensiv fodbold, men samtidig også leverede resultater. Det endte med bronzemedaljer for jyderne, som ellers blot lige var rykket op fra 1.division. Kent Nielsens mandskab er startet sæsonen ud i samme flotte stil som i sidste sæson, som indtil videre har bragt dem frem på Superligaens 2.plads. Sæsonens første panderynker kom dog i weekendens kamp mod Viborg, hvor Silkeborgs ellers fremragende offensiv spillede en anonym kamp. Sæsonens første blege indsats, som resulterede i et fortjent 2-0 nederlag. Lad os håbe, at det bare var en enlig svipser for Silkeborg, som skal bringe mere energi på banen, hvis de vil overvinde HJK.

HJK har i modsætning til Silkeborg fået masser af europæiske kampe under bæltet i løbet af de sidste mange år. Godt nok er de aldrig sluppet igennem kvalifikationen, men de har trods alt spillet internationale kampe i 13 af de seneste 14 år. I denne sæson startede finnerne ud i Champions League-kvalen, hvor det dog blev til stort og fortjent samlet nederlag til Viktoria Plzen. I seneste Europa League-kvalrunde gik det dog noget bedre, da HJK besejrede slovenske Maribor med 3-0 over to kampe. I ligaen indtager finnerne 3.pladsen efter 18. spillerunder, de er dog i den grad med i topkampen, da der kun er 3 point op til 1.pladsen. HJK er et udmærket mandskab, men Silkeborg er på papiret stærkere, og kan med rette drømme om at sikre Europa League-gruppespil


HJK:

  • Ingen kendte fravær


Silkeborg:

  • Gustav Dahl (Back, Reserve) – Skadet

HJK forventet startopstilling: Hazard; Hoskonen, Tenho, Raitala; Browne, Abubakari, Väänänen, Murilo; Hostikka, Radulovic, Lingeman

Silkeborg forventet startopstilling: Larsen; Sonne, Salquist, Felix, Engel; Klynge, Brink, Thordarson; Vallys, Helenius, Jørgensen.


Odds på HJK – Silkeborg

Bookmakerne holder Silkeborg som favoritter i opgøret.


Odds-forslag: Silkeborg giver og tager i Finland

Der bør og skal være forskel på niveauet mellem dansk og finsk klubfodbold, og derfor var de nok også ellevilde i Silkeborg, da HJK blev trukket op af bowlen. Kent Nielsen og co. får ikke bedre muligheder for at spille sig i et Europa League-gruppespil end tilfældet er her, så er spørgsmålet bare, om de er opgaven moden? Vi har tidligere set danske mandskaber uden særlig stor europæisk erfaring fejle i denne slags kvalkampe mod modstandere, som man bør være bedre end, mens Viborgs kvalkampe dog har været et eksempel på det modsatte. Lad os håbe, at Silkeborg kan følge det eksempel!

Silkeborg leverede sæsonens hidtil dårligste indsats i weekendens kamp mod Viborg, men det bør ikke være et udtryk for deres reelle niveau, Helenius og co. har trods alt vist et stabilt højt niveau igennem hele sidste sæson, samt i de første fire kampe i indeværende. Silkeborg spiller altid på egne præmisser med offensiv og frisk angrebsfodbold, og det kommer de formentlig også til her mod HJK. Angrebsspillet hang ikke særlig godt sammen i weekenden, men mon ikke, at profilerne ser frem til at vise deres repertoire frem på den europæiske scene? HJK bed fint fra sig i hjemmekampen mod Plzen, og finnerne bør også have gode muligheder for at bide fra sig her mod et Silkeborg-mandskab, som ynder at angribe mere end de forsvare. Silkeborg har indkasseret mål i fire af de første fem kampe i sæsonen, og her kunne jeg også forestille mig en livlig affære med mål i begge ender.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,83
Begge hold scorer
Gå til marathonbet *


HJK – Silkeborg: Statistik, topscorer og H2H

  • HJK indtager 3.pladsen i den bedste finske række efter 18 spillerunder. Statistikken er på 11-4-3 og målscoren lyder på 26:16

  • Silkeborg er nummer 2 i Superligaen efter 5 spillerunder. Statistikken lyder på 3-1-1 og målscoren 10:6.

  • Topscorer hos hjemmeholdet er Bojan Radulovic, som har scoret 6 kasser i ligaen.

  • Nicklas Helenius er startet stærkt ud i denne sæson, hvor han allerede står noteret for 4 scoringer.

  • Der er ingen tidligere opgør mellem de to klubber.

Expected Goals: HJK vs. Silkeborg de seneste tre kampe:

HJKResultatxGSilkeborgResultatxG
HJK – Maribor(1-0) 1,31 – 0,8Viborg – Silkeborg(2-0) 1,32 – 1,16
Oulu – HJK(1-1) 0,59 – 1,61Silkeborg – AaB(3-1)1,87 – 0,44
Maribor – HJK(0-2) 0,31 – 2,65Silkeborg – Brøndby(2-0)1,63 – 1,43
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles HJK – Silkeborg?

HJK – Silkeborg spilles torsdag den 18. juli 2022 klokken 20:00.

Hvor spilles HJK – Silkeborg?

HJK – Silkeborg spilles på Bolt Arena i Helsinki

Skriv første kommentar

Skriv et svar