18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Granada – Manchester United: Odds og optakt den 8. april 2021

Det er et møde mellem en debutant og en meget scenevant deltager, når Granada og Manchester United mødes i Europa Leagues kvartfinaler. Første kamp spilles i Spanien, hvor Granada i europæisk sammenhæng er noteret for 4 sejre og kun 1 nederlag, mens Manchester United i 27 forsøg på europæisk succes i Spanien blot har vundet 4 gange. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Granada – Manchester United. Der er kampstart torsdag d. 8. april 2021 kl. 21:00. Se kampen på 6’eren eller på Discovery+.

Odds på Granada – Manchester United

Oddsene viser, bookmakerne er overbeviste om Manchester United-sejr i denne duel.

Granada – Manchester United: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Artur Dias, Portugal
Stadion: Estadio Municipal Nuevo Los Cármenes, Granada
Vejret: 15° og svag vind

Optakt til Granada – Manchester United: Skader, karantæner og startopstillinger

Sidste sæson var Granada oprykkere i La Liga. Med en stærk indsats og en 7. plads kvalificerede klubben sig til europæisk bold for første gang nogensinde. De måtte dog begynde allerede i 2. kvalifikationsrunde til Europa League, hvor de slog albanske Teuta 4-0. Siden er det gået over stok og sten, og nu står de så i Europa League-kvartfinalen mod mægtige Manchester United. Formen i 2021 har været svingende for Granada, og de har kun 2 gange formået at vinde 2 kampe i træk men endnu ikke i La Liga. De kommer med 3 nederlag på stribe begyndende med ⅛-finale-returopgøret mod norske Molde, som blev tabt 2-1. Siden er det blevet til nederlag både mod Valencia og senest i lørdags mod Villarreal i La Liga. Ikke den bedste optakt til denne store opgave, men både da de slog Napoli og Molde på hjemmebane tidligere i turneringen, kom de fra nederlag, så måske er det slet ikke noget problem for spanierne med udsvingene. Det vil vise sig torsdag.

Her vil det også vise sig, hvilken tyngde Manchester United kommer med. 3 gange Champions League-vinder og 2 tabte finaler. Sejr i Europa League i 2017 og semifinale i sidste sæson. Og 20 nationale mesterskaber. Det er en gigant på alle måder. Og selv om de ikke indhenter rivalerne fra Manchester City i ligaen i England i år, er Manchester United altså aktuelt på 2. pladsen, og de har med dette opgør fine muligheder for at indløse billet til semifinalen. Holdet er ude af både Carabao Cuppen og FA Cuppen, og med guldet rendende længere og længere væk i horisonten, er Europa League sæsonens bedste mulighed for at hente et trofæ. Der bliver hverken sparet på kræfterne eller givet ved havelågen hos Manchester United. Det her er vigtigt, og de vil vinde årets Europa League.

De er dog ikke så glade for spansk modstand. 9 af 16 gange, de har mødt spansk modstand i playoffkampe, er det endt med samlet nederlag, og de har i 27 forsøg blot vundet 4 gange på spansk grund. Da de bankede Real Sociedad i 1/16-finalerne med 4-0 på udebane, skete det i kamp, der var flyttet til Torino. Men sejren mod Real Sociedad var første sejr til Manchester United efter 8 kampe uden fuld plade mod spansk modstand. Så lidt kan de tage med sig, selv om Torino altså ikke helt er Spanien.

Granada:
Neyder Lozano (Forsvar, Reserve) – Skadet
Pepe Sanchez (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
Dimitri Foulquier (Back, Fast) – Tvivlsom
Carlos Neva (Back, Fast) – Tvivlsom
Luis Milla (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
Alberto Soro (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
Luis Javier Suarez (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Manchester United:
Phil Jones (Forsvar, Fast) – Skadet
Eric Bailly (Forsvar, Reserve) – Skadet
Juan Mata (Midtbane, Reserve) – Skadet
Anthony Martial (Angreb, Fast) – Skadet
Marcus Rashford (Kant, Fast) – Tvivlsom

Granada forventet startopstilling: Rui Silva; Vallejo, Duarte, Germán Sánchez, Díaz; Machís, Herrera, Gonalons, Montoro, Kenedy; Soldado.

Manchester United forventet startopstilling: Henderson; Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw; Pogba, Fred; Greenwood, Bruno Fernandes, James; Cavani.

Odds-forslag: Del 1 af 2. Nerver. Intensitet. Og få blottelser

Hele den europæiske oplevelse har været ny for Granada siden 17. september og 2. kvalifikationsrundekampen mod albanske Teuta. Men de største modstandere indtil nu har været PSV og Napoli. Og de er mindst ét – måske endda to – trin under Manchester United i historisk, hierarkisk og klassemæssig forstand. Det er på alle måder en gigant, der kommer på besøg. Det er man jo på en eller anden måde vant til – gigant-besøg – når man spiller i La Liga, men i Granadas seneste 14 hjemmekampe mod Barcelona, Real Madrid og Atletico Madrid er det blevet til 1 sejr og 11 nederlag. Måske er der stadig et skridt op til de helt store for Granada?

For Manchester United handler det om meget mere end den enkelte kamp. De skal vinde Europa League, og i deres 1/16-finale mod Real Sociedad blev der gjort kort proces i 1. kamp, som englænderne vandt knusende 4-0. I ⅛-finalen blev Manchester United så matchet med Milan i et opgør, der var mere jævnbyrdigt. I 6 af Manchester Uniteds seneste 8 kampe på udebane i alle turneringer er der scoret 2 mål eller færre. De 2 målfester var 4-0-sejren i Torino mod Real Sociedad og 3-1-nederlaget til Leicester i FA Cuppen.

Granadas statistik på hjemmebane i deres europæiske kampagne viser, at 5 af deres 6 opgør er endt med maksimalt 2 scoringer. Turneringen er samtidig nu så tæt på de helt afgørende kampe, at det formentlig også får betydning for kampens afvikling. Der er intet i vejen for, at Manchester United holder på bolden og afventer kampens udvikling frem for at buse frem og eventuelt blotte sig bagude. Granada vil givetvis nok have intentionen om at spille fremad, men det er tvivlsomt, om de har evnerne til for alvor at true gæsterne. Anbefalingen er, der bliver scoret færre end 3 mål i kampen.

SpilXperten.com anbefaler: Under 2,5 mål til odds 1,75 – SPIL HER >>*

Granada – Manchester United: Statistik, topscorer og H2H

  • Granada er på 9. pladsen i La Liga efter 29 runder med 36 point.

  • Statistikken for spanierne er 10-6-13 og målforskellen 34:49.

  • I Europa League kom Granada videre som nummer 2 fra en gruppe med PSV, Omonia Nicosia og PAOK.

  • I 1/16-finalerne vandt Granada overraskende over Napoli, mens de i ⅛-finalen slog norske Molde med 3-2 samlet.

  • Manchester United er nummer 2 i den engelske Premier League-tabel med 60 point efter 30 kampe. Statistikken siger 17-9-4 og 58:33.

  • Englænderne kom i Europa League via en 3. plads i Champions League-gruppespillet, hvor de endte efter RB Leipzig og PSG.

  • For at komme til kvartfinalerne har Manchester United besejret først Real Sociedad med samlet 4-0 og siden italienske Milan med 2-1.

  • Med 5 europæiske scoringer er Yangel Herrera Granadas topscorer på den front, mens ligatopscorer Roberto Soldado, som er noteret for 6 La Liga-mål også har 3 pletskud i årets Europa League.

  • Topscorer for Manchester United er portugisiske Bruno Fernandes, som har nettet 16 gange i sæsonen i Premier League og 6 gange i europæiske kampe.

  • De 2 hold har aldrig spillet mod hinanden tidligere.

Skriv et svar