18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Galatasaray – Lazio: Odds og optakt den 16. september 2021

Foto: Bildbyrån

Torsdag aften bliver Europa League-sæsonen også skudt i gang. I Istanbul tager Victor Nelsson og Galatasaray imod Lazio, to spændende hold, som har større fokus på at angribe end at forsvare. Det kan da kun blive underholdende? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Galatasaray – Lazio. Der er kampstart torsdag d. 16. september 2021 kl. 18:45.

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.

Galatasaray – Lazio: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Matej Jug, Slovenien
Stadion: Türk Telekom Stadyumu, Istanbul
Vejret: 22° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Galatasaray
Lazio
Odds are subject to change. Last updated 16. september 2021 18:21.


Optakt til Galatasaray – Lazio: Skader, karantæner og startopstillinger

Der bliver kog på i Europa Leagues gruppe E, som indeholder fire klubber med fans, som ligger på grænsen mellem at være bindegale og fanatiske. Galatasaray, Lazio, Marseille og Lokomotiv Moskva har alle en solid 12.mand i ryggen, så der skal nok blive gang i den. Umiddelbart ligner det en meget jævnbyrdig pulje, selvom Lazio nok må påtage sig favoritværdigheden.

Galatasaray var ellers i spil til Champions League i denne sæson, men drømmene om at spille med i det fineste europæiske selskab led et lynhurtigt knæk, da tyrkerne blev skilt ad af PSV i første opgør. Selvom indsatsen fra Galatasaray var bedre i returopgøret, så var der ikke noget at stille op, og de blev sendt ud med samlet 7-2. Siden er det blevet til to kvalrunder for at spille sig i Europa League, og det er ikke gået helt gnidningsfrit, selvom de både har sendt St. Johnstone og vores danske kronjyder fra Randers ud. De vandt ikke hjemme mod St. Johnstone, og de vandt ikke ude over Randers – det virker lidt svingende det den tyrkiske storklub ligger for dagen. I den hjemlige liga er det blevet til to sejre og to x’er i de første fire kampe. De to seneste kampe er begge endt 2-2, selvom Galatasaray i begge tilfælde var foran med 2-0.

Lazio, som i løbet af sommeren har byttet træner Simone Inzaghi ud med den storrygende, joggingsæts-bærende Maurizio Sarri, lagde fint fra land med to sejre i de to første kampe, og en imponerende målscore på hele 9:1. Første virkelig test skulle stås i weekenden på en udebanetur til Milano, men her stoppede den positive sæsonstart brat for Sarri og co., som leverede en bleg indsats og måtte tage hjem til hovedstaden med et 2-0 nederlag. De lyseblå står ellers styrket i forhold til sidste sæson med flere solide tilgange til offensiven, som giver en langt større bredde end vi har set over de sidste par sæsoner. Der bliver formentlig roteret lidt til dette opgør, som det hører sig til for de italienske hold i Europa League, men kvaliteten af afløserne er af højere kvalitet i denne sæson.

Galatasaray:

 • Emre Kılınç (Kant, Fast) – Skadet
 • Arda Turan (Kant, Fast) – Skadet
 • Sofiane Feghouli (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Omar Elabdellaoui (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Baris Yilmaz (Kant, Reserve) – Skadet
 • Sacha Boey (Back, Fast/Reserve) – Skadet

Lazio:

 • Ingen kendte fravær

Galatasaray forventet startopstilling: Muslera; Boey, Luyindama, Nelsson, van Aanholt; Kutlu; Yilmaz, Morutan, Cicaldau, Akturkoglu; Digne

Lazio forventet startopstilling: Reina; Lazzari, Luiz Felipe, Acerbi, Hysaj; Basic, Escalante, Luis Alberto; Zaccagni, Muriqi, Anderson


Odds på Galatasaray – Lazio

Bookmakerne ser værterne som favoritter til dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 16. september 2021 18:21.


Odds-forslag: To hold, som vælter sig i mål

Umiddelbart ser jeg Lazio som det stærkeste mandskab her, og det er lige før jeg vil anbefale udesejren. Meeen, der er noget med italienske hold og Europa League, kampene bliver ikke altid prioriteret særlig højt, og der vil med al sandsynlighed blive roteret i startelleveren. I stedet kigger anbefalingen målenes vej!

Der har været godt gang i den indtil videre i denne sæson når Galatasaray er gået på banen. De spiller friskt til og vil gerne frem af banen, men der er også alt for ofte åbent hus i de bagerste geledder. Tyrkerne har været i aktion i ti betydende kampe indtil videre i sæsonen, de er kommet på måltavlen i alle ti tilfælde og har indkasseret mål i ni ud af de ti kampe. I de to seneste ligakampe er de kommet hurtigt ud af starthullerne, og har i begge tilfælde været foran med 2-0, men har ikke formået at holde føringen. Lazio har også haft særdeles godt gang i målscoringen i deres første kampe i sæsonen. Tre kampe spillet med en målscore på 9-3. Romerne har indkasseret mål i alle tre kampe, men har til gengæld også vist, at de kan lave et hav af mål. Indtil videre ligger målsnittet i deres kampe på 4 pr.kamp, mens det for Galatasarays vedkommende ligger på 3.5 mål efter deres første 10 kampe. Der skal nok komme godt med mål torsdag aften!

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
ComeOn
1,81
Over 2.5 mål
Gå til Comeon *


Galatasaray – Lazio: Statistik, topscorer og H2H

 • Galatasaray har skrabet 8 point sammen i de første fire ligakampe. Statistikken for tyrkerne lyder på 2-2-0 og en målscore på 8:5.

 • Lazio har lagt fra land med 6 point i de tre første kampe. Statistikken lyder på 2-1-0 og en målscore på 9:4.

 • Cicaldao og Kilinc deler topscorerværdigheden med to mål hver.

 • Topscorer i Lazio og hele Serie A faktisk, er italieneren Ciro Immobile, som har været på pletten fire gange i tre kampe.

 • De to klubber mødtes også i Europa League i 2016 i 1/16-delsfinalen, her endte det med et Galatasaray-exit efter x i Tyrkiet, og en Lazio sejr i Italien.


Expected Goals: Galatasaray vs. Lazio – de seneste tre kampe

GalatasarayResultatxGLazioResultatxG
Trabzonspor – Galatasaray(2-2)2,39 – 1,18Milan – Lazio(2-0)3,05 – 0,52
Kasımpaşa – Galatasaray(2-2)1,8 – 2,33Lazio – Spezia(6-1)2,74 – 0,91
Galatasaray – Randers(2-1)3,71 – 0,42Empoli – Lazio(1-3)1,54 – 1,99
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar