18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Feyenoord – FC Midtjylland: Odds og optakt den 13. oktober 2022

FC Midtjylland kan få brug for en meget bred mur, hvis de skal holde Feyenoord fra scoring. (Foto: Bildbyrån)

Feyenoord tager hjemme i Rotterdam mod FC Midtjylland. De to klubber delte i torsdags 2:2, men det holdt hårdt for FC Midtjylland, der var nede 0:2 undervejs. Juninhos 2:2-mål kort før tid kan vise sig videre europæisk spil værd, men det kræver nok en endnu bedre præstation, hvis Ulvene skal have point med fra kedlen i Rotterdam. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Feyenoord – FC Midtjylland. Der er kampstart torsdag d. 13. oktober 2022 kl. 18:45. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Feyenoord – FC Midtjylland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Rade Obrenovic, Slovenien
Stadion: De Kuip, Rotterdam, Nederlandene
Vejret: 13° og let vind

Feyenoord – FC Midtjylland: Skader, karantæner og startopstillinger

Feyenoord er aktuelt nummer fire i Æresdivisionen, men de har bare tre point op til AZ Alkmaar på førstepladsen. Og netop dem møder de på udebane på søndag. Det er dog farligt for værterne, hvis de har et halvt øje på den næste kamp, for Europa Leagues gruppe F har udviklet sig til noget af et drama. Alle hold er på fire point, og når kampen torsdag er slut, mangler Feyenoord en udekamp i Graz og en hjemmekamp mod Lazio. 

Der står altså ikke nødvendigvis seks point og blinker på forudsigelsen for de kommende kampe, og med alle hold på fire point efter tre kampe kan alt stadig ske. Feyenoord kan formentlig godt glæde sig over, at de ikke har lukket mål ind i de seneste fem betydende kampe på De Kuip, og de fire seneste er såmænd alle endt med hjemmesejr. 15:0 er målscoren. Så det er noget, der minder om et fort for Feyenoord. 

Men den slags har FC Midtjylland det jo med at indtage. De gjorde det senest i weekenden, hvor de drog til Aarhus og slog De Hviie 1:0 i en kamp, hvor de var i overtal mere end en time. Uagtet at det havde set pænere ud med en større sejr, må det give et positivt rygstød, og da særligt når det lægges i puljen, at Ulvene i første møde med Feyenoord hentede 0:2 og reddede det ene point hjem. 

Nu er de på fremmed græs, og det er ikke helt skidt. Det er blevet til to sejre og tre uafgjorte i de seks seneste kampe på udebane, så de har noget at have optimismen i hos gæsterne. Gustav Isaksen scorede både mod Lazio og Feyenoord, så han jagter scoring for tredje europæiske kamp på stribe. 

I sidste sæsons gruppespil i Europa League blev det til en sejr, en uafgjort og et nederlag for FC Midtjylland. De tabte den første kamp i denne omgang i østrigske Graz, så hvis de gentager de tre udfald, skal de nu bare have fordelt sejren og den uafgjorte mellem denne kamp og det følgende opgør i Rom mod Lazio. Så er vejen til knockoutkampene absolut stadig åben, hvis det lykkes.


Feyenoord:

  • Oussama Idrissi (Kant, Fast) – Skadet


FC Midtjylland:

  • Junior Brumado (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

Feyenoord forventet startopstilling: Bijlow; Pedersen, Trauner, Rasmussen, Hancko; Timber, Kokcu; Jahanbakhsh, Dilrosun, Szymanski; Danilo.

FC Midtjylland forventet startopstilling: Lössl; Thychosen, Dalsgaard, Sviatchenko, Paulinho; Evander, Martinez, Olsson; Dreyer, Kaba, Sisto.


Odds på Feyenoord – FC Midtjylland

Oddsene hos bookmakerne antyder, at Feyenoord er favoritter. 


Odds-forslag: Magter midtjyderne at hente point i Rotterdam?

I sidste sæson nåede Feyenoord finalen i Conference League, hvor de tabte til AS Roma. Men de gjorde rent bord i gruppespillets tre hjemmekampe, hvor de slog Maccabi Haifa, Union Berlin og Slavia Prag. Bemærkelsesværdigt nok var begge hold på tavlen i alle tre kampe – altså stik modsat denne sæsons åbning på hjemmekampene for Feyenoord, der endnu har til gode at lukke mål ind på De Kuip. 

FC Midtjylland spiller her sæsonens 10. betydende udekamp. De har tabt to, og det var begge i Europa, for i Superligaen har de tre sejre og ingen nederlag i seks udekampe. I seks af de ni kampe har begge hold været på tavlen, og i syv af ni udekampe har de indkasseret mål. Spørgsmålet er, om Ulvene er bidske nok til at komme på tavlen i Rotterdam?

Anbefalingen tror i hvert fald på mål, og at der kommer mindst tre af dem. Det oplagte bud er hjemmesejr, men FC Midtjylland har god europæisk erfaring, og de kan løfte niveauet til de store kampe, så vi tror, de formår at score mindst en gang på De Kuip. Dermed ender vi med begge hold på tavlen og mindst tre scoringer.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,90
Begge hold scorer PLUS Over 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Feyenoord – FC Midtjylland: Statistik, topscorer og H2H

  • Feyenoord indtager Æresdivisionens 4. plads, hvor de har 20 point for de første 9 runder. 

  • Feyenoords statistik siger 6-2-1 og 23:10.

  • I Europa League er det blevet til sejr til Feyenoord mod Sturm Graz (6:0), nederlag mod Lazio (2:4) og 2:2 mod FC Midtjylland. 

  • FC Midtjylland er aktuelt nummer 5 i Superligaen med 17 point efter 12 kampe. 

  • Tallene for FC Midtjylland er 4-5-3 med en målforskel på 20:18.

  • I de europæiske kampe har FC Midtjylland tabt til Sturm Graz (0:1), slået Lazio (5:1) og delt med Feyenoord (2:2).

  • Feyenoords flittigste målskytte i ligaen er Danilo, der er noteret for 6 træffere.

  • Anders Dreyer har scoret 6 gange for FC Midtjylland i Superligaen, og det gør ham til holdets topscorer.


Expected Goals: Feyenoord vs. FC Midtjylland – de seneste tre kampe:

FeyenoordResultatxGFC MidtjyllandResultatxG
Feyenoord – Twente (2-0) 2,22 – 0,95AGF – FC Midtjylland (0-1) 1,01 – 1,21 
FC Midtjylland – Feyenoord (2-2) 1,40 – 1,53 FC Midtjylland – Feyenoord (2-2)1,40 – 1,53 
NEC Nijmegen – Feyenoord(1-1) 0,77 – 0,99 FC Midtjylland – Viborg FF (1-1) 1,75 – 0,66 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Feyenoord – FC Midtjylland?

Feyenoord – FC Midtjylland spilles torsdag den 13. oktober 2022 klokken 18:45.

Hvor spilles Feyenoord – FC Midtjylland?

Feyenoord – FC Midtjylland spilles på De Kuip i Rotterdam i Nederlandene.

Skriv første kommentar

Skriv et svar