18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Sheriff – Manchester United: Odds og optakt den 15. september 2022

Manchester United fik et ufrivilligt hvil i weekenden, men torsdag går det løs igen i Europa League. (Foto: Bildbyrån)
Manchester United fik et ufrivilligt hvil i weekenden, men torsdag går det løs igen i Europa League. (Foto: Bildbyrån)

Manchester United kom ikke i aktion i weekenden grundet Dronning Elizabeths død, så der bør være masser af benzin i tanken, når de torsdag besøger FC Sheriff i Europa League. Englænderne tabte første gruppekamp til Real Sociedad, så det ville lune med en sejr her. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Sheriff – Manchester United. Der er kampstart torsdag d. 15. september 2022 kl. 18:45. Se kampen på TV2 Sport eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


FC Sheriff – Manchester United: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Paweł Raczkowski
Stadion: Sheriff Stadium, Tiraspol i Moldova
Vejret: 23° og svag vind

FC Sheriff – Manchester United: Skader, karantæner og startopstillinger

Sæsonen startede ud på værst tænkelige vis for Manchester United, som tabte Premier League-premieren til Brighton, og i den efterfølgende kamp blev skilt ad af Brentford. Ikke ligefrem den friske start som Ten Hag skulle bringe til bordet, men siden er der kommet andre boller på suppen, i hvert fald i Premier League. De Røde Djævle har vundet de seneste fire ligakampe, heriblandt flotte sejre over rivalerne Arsenal og Liverpool. Etablerede navne fra sidste sæson som Ronaldo og Maguire har været hensat til bænken, mens nye spillere som Malacia, Martinez og Eriksen er blevet en del af den foretrukne startellever.

Torsdag i sidste uge kom Ten Hags mandskab dog ned på jorden igen, da de med Ronaldo og Maguire i startelleveren tog hul på Europa League-gruppespillet med et 1-0 nederlag hjemme til spanske Real Sociedad. Træerne vokser altså ikke umiddelbart ind i himlen. I weekenden blev det til et ufrivilligt hvil for United grundet Dronning Elizabeths død, så der er ingen undskyldning om trætte stænger her, og måske weekendens udsættelse også medfører mindre rotation end vi så i kampen mod Real Sociedad.

FC Sheriff var et positivt bekendtskab i sidste sæsons Champions League, hvor de blandt andet slog Shakhtar Donetsk hjemme og Real Madrid ude, og dermed sikrede 3.pladsen i en ellers stærk gruppe, som også indeholdte Inter. Det moldoviske mandskab lykkedes ikke med at kvalificere sig til CL i denne omgang, dertil blev Viktoria Plzen for stor en mundfuld. Til gengæld startede Sheriff godt ud her i Europa League, hvor det blev til en 3-0 sejr i første kamp mod Omonia Nicosia.

Også i den hjemlige liga har hjemmeholdet fået en fin start, hvor de topper rækken efter syv spillerunder, som har kastet 17 point af sig. Sheriff er ubesejrede i de seneste otte kampe på tværs af turneringer, og har i seks af de kampe holdt rent bur, så måske det kan tage lidt tid for United at få åbnet moldovernes defensiv op?


FC Sheriff:

 • Dumitru Celeadnic (Målmand, Fast) – Syg


Manchester United:

 • Brandon Williams (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Facundo Pellistri (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Mason Greenwood (Kant, Fast) – Suspenderet
 • Anthony Martial (Angreb, Reserve) – Tvivlsom
 • Luke Shaw (Back, Reserve) – Tvivlsom

FC Sheriff forventet startopstilling: Koval; Zohouri, Kiki, Radeljic, Kpozo; Badolo, Kyabou, Diop; Ouattara, Atiemwen, Akanbi

Manchester United forventet startopstilling: De Gea; Dalot, Varane, Martinez, Malacia; Eriksen, McTominay; Antony, Fernandes, Sancho; Rashford


Odds på FC Sheriff – Manchester United

Bookmakerne har Manchester United som favoritter i opgøret.


Odds-forslag: Ikke første gang, at Sheriff bider fra sig

Torsdagens Europa League-nederlag bekræftede, at træerne ikke bare vokser ind i himlen for Ten Hag og co., som ellers kom fra fire sejre i streg. Indsatsen torsdag aften var langt fra forfærdelig, men der blev ikke skabt nok chancer. Et tilbagevendende problem for United i de kampe, hvor de skal være toneangivende og selv skabe kampen, som tilfældet nok også bliver det her.

FC Sheriff bed godt fra sig i sidste sæsons Champions League, hvor de sensationelt slog Real Madrid, men også fik 4 point i to kampe mod Shakhtar Donesk, og faktisk kom på måltavlen i fem af seks gruppekampe. Meget her afhænger af hvem, der stiller til start for United. Uagtet skal englænderne selvfølgelig vinde kampen, men jeg synes ikke, at det er helt urealistisk, at hjemmeholdet kan bide fra sig endnu engang, især hvis Maguire skal styre forsvaret som i seneste Europa League-kamp. Anbefalingen lyder på, at begge hold finder vej til netmaskerne.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,18
Begge hold scorer
Gå til Marathonbet *


FC Sheriff – Manchester United: Statistik, topscorer og H2H

 • FC Sheriff topper den moldoviske liga med 17 point i syv kampe. Her i Europa League vandt de 3-0 ude over Omonia Nicosia i første kamp.

 • Manchester United er 5’er i Premier League med 12 point i seks kampe. I Europa League lagde englænderne ud med et 1-0 nederlag til Real Sociedad.

 • Steve Ambri er topscorer for værterne med tre ligamål.

 • Marcus Rashford er topscorer for United, ligeledes med tre scoringer.

 • Der er ingen tidligere opgør mellem de to klubber.


Expected Goals: FC Sheriff vs. Manchester United – de seneste tre kampe:

FC SheriffResultatxGManchester UnitedResultatxG
Sheriff – Milsami(2-0) 1,57– 1,02Manchester United – Real Sociedad(0-1) 0,89 – 1 
Omonia Nicosia – Sheriff(0-3) 0,62 – 2,19Manchester United – Arsenal (3-1) 0,93 – 1,29
Dacia-Buiucani – Sheriff(0-2) 0,22 – 1,8 Leicester – Manchester United (0-1) 0,55 – 1,29
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles FC Sheriff – Manchester United?

FC Sheriff – Manchester United spilles torsdag den 15. september 2022 klokken 18:45.

Hvor spilles FC Sheriff – Manchester United?

FC Sheriff – Manchester United spilles på Sheriff Stadium, Tiraspol i Moldova

Skriv et svar