18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Porto – Olympique Lyon: Odds og optakt den 9. marts 2022

Storkamp venter på Estadio do Dragao i Europa League

Mehdi Taremi har taget over i front hos FC Porto efter Luis Diaz’ skifte til Liverpool, og Taremi er nu på 13 sæsonmål. (Foto: Bildbyrån)

Det er to fremragende fodboldhold, der mødes i denne ottendedelsfinale i Europa League. FC Porto måtte via playoffrunden, hvor de stærkt sendte Lazio ud, mens franskmændene som gruppevindere mod blandt andre Brøndby IF var kvalificeret direkte til denne kamp. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Porto – Olympique Lyon. Der er kampstart onsdag d. 9. marts 2022 kl. 18:45. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


FC Porto – Olympique Lyon: Dommer, stadion og vejr

Dommer:  José María Sánchez, Spanien
Stadion:  Estadio do Dragao, Porto
Vejret: 13° og mild vind

Optakt til FC Porto – Olympique Lyon: Skader, karantæner og startopstillinger

25 kampe i den hjemlige turnering har givet 21 sejre og fire uafgjorte. FC Porto er stadig ubesejrede i turneringen. Ganske vist er den portugisiske bund ikke skræmmende, men det er 25 kampe på stribe uden nederlag. Senest blev det til sejr ude mod Pacos de Ferreira, og før det bankede de Sporting Lissabon i første semifinale i pokalturneringen. 

FC Porto er ikke sluttet uden for top 3 i den hjemlige liga siden 1976. De vandt Champions League i 2004 og UEFA Cuppen i 2003. Deres seneste internationale trofæ hentede de i 2011, hvor de vandt Europa League, og i to af de seneste tre sæsoner har de været i kvartfinalen i Champions League. Det er et at europæisk fodbolds powerhouses, og de vil helt sikkert ikke være tilfredse med en ottendedelsfinale i Europa League. 

Det vil Olympique Lyon formentlig heller ikke, men med en skuffende start på sæson og svingende resultater stadig holder de til midt i Ligue 1 og ligner egentlig ikke et storhold. Men de nåede altså semifinalen i Champions League i 2020. Omvendt har de ikke vundet et nationalt mesterskab siden 2008, og det er måske mere retvisende for deres aktuelle niveau. 

Seneste sæson gav en fjerdeplads i den hjemlige liga, og selv om de er nummer ni, er der trods alt blot fem point til sidste sæsons placering med 11 kampe tilbage at spille. De kommer fra en overbevisende 4:1-sejr ude mod Lorient, og måske er det et tegn på mere stabilitet, for de seneste fem kampe har givet to sejre, to nederlag og en enkelt uafgjort – og det er jo præcis den slags svingende resultater, som midterplaceringer er skabt af. 

FC Porto:

  • Wilson Manafa (Back, Reserve) – Skadet

Olympique Lyon:

  • Jerome Boateng (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Sinaly Diomande (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
  • Leo Dubois (Back, Fast) – Skadet
  • Tanguy Ndombele (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Rayan Cherki (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

FC Porto forventet startopstilling: D. Costa; Costa, Mbemba, Pepe, Zaidu; Otavio, Uribe, Vitinha, Pepe; Taremi, Martinez.

Olympique Lyon forventet startopstilling: Lopes; Lukeka, Boateng, Lukeba; Henrique, Ndombele, Caqueret, Faivre; Emerson, Keita; Dembele.


Odds på FC Porto – Olympique Lyon

Favoritrollen hviler på hjemmeholdet, hvis vi kigger på kampens odds. 


Odds-forslag: Der lugter en anelse af mål på Dragao

Det var ikke et sindsoprivende gruppespil, FC Porto fyrede af i CL i efteråret. I en vanskelig gruppe med Liverpool FC, AC Milan og Atletico Madrid hentede de én sejr og spillede to uafgjort og endte altså som nummer tre og blev overført til Europa Leagues Playoff. Her slog de italienske Lazio i to medrivende opgør, der endte 2:1 i Porto og 2:2 på Olimpico i Rom. 

Olympique Lyon fik en rædderlig åbning på sæsonen i Ligue 1 med to point i de første tre kampe og blot tre sejre i de første ni forsøg. Det er blevet en anelse bedre, men sådan rigtig godt har det ikke været på noget tidspunkt. De kan håbe på succes i Europa og måske hive medvinden med over i ligaen.

Anbefalingen tror – og håber – vi får to mandskaber at se, der giver den gas. FC Porto er et hold, der er vant til at vinde, når de spiller, og de har scoret seks gange i deres to seneste kampe, mens gæsterne kommer fra en 4:1-sejr. Vi tror på, vi får begge hold på tavlen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,65
Begge hold scorer
Gå til Marathonbet *


FC Porto – Olympique Lyon: Statistik, topscorer og H2H

  • Manchester City er i spidsen for Premier League med 69 point efter 28 runder. 

  • Tallene for Manchester City siger 22-3-3 med scoren 68:18.

  • Gæsterne fra Sporting Lissabon er på 2. pladsen i den hjemlige liga med 61 point efter 25 kampe. 

  • Sporting Lissabons statistik er 19-4-2, mens deres måldifference siger 49:16.

  • Manchester Citys topscorere i ligaen er Raheem Sterling og Riyad Mahrez, som begge har scoret 10 mål. 

  • Paulinho er Sporting Lissabons topscorer med 9 pletskud.


Expected Goals: FC Porto – Olympique Lyon – de seneste tre kampe

FC PortoResultatxGOlympique LyonResultatxG
Paços de Ferreira – FC Porto (2-4) 1,12 – 3,15Lorient FC – Olympique Lyon(1-4)1,55 – 1,88 
Sporting Lissabon – FC Porto (1-2) 0,49 – 1,58Olympique Lyon – OSC Lille (0-1) 1,50 – 0,49 
FC Porto – Gil Vicente (1-1) 3,33 – 0,73 Racing Club Lens – Olympique Lyon(1-1) 1,23 – 1,07
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles FC Porto – Olympique Lyon?

FC Porto – Olympique Lyon spilles onsdag den 9. marts 2022 klokken 18:45.

Hvor spilles FC Porto – Olympique Lyon?

FC Porto – Olympique Lyon spilles på Estadio do Dragao i Porto i Portugal.

Skriv første kommentar

Skriv et svar