18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Porto – Lazio: Odds og optakt den 17. februar 2022

Pepe kan se frem til en lang karantæne i den hjemlige liga efter et rødt kort i weekenden, så hvis det ikke bliver til avancement her, kan vi have set det sidste til portugiseren i denne sæson. (Foto: Bildbyrån)
Pepe kan se frem til en lang karantæne i den hjemlige liga efter et rødt kort i weekenden, så hvis det ikke bliver til avancement her, kan vi have set det sidste til portugiseren i denne sæson. (Foto: Bildbyrån)

Torsdag aften står den igen på Europa League-bold, og i Portugal får vi to af outsiderne til titlen i spil, når FC Porto byder velkommen til italienske Lazio. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Porto – Lazio. Der er kampstart torsdag d. 17. februar 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Play.

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


FC Porto – Lazio: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Estadio do Dragao, Porto
Vejret: 13°, svag vind

Optakt til FC Porto – Lazio: Skader, karantæner og startopstillinger

Der er en del stærke hold tilbage i Europa League i denne sæson, og FC Porto og Lazio hører da også til et bredt felt af outsidere i turneringen. FC Porto er nået hertil via en 3.plads i den stærke Champions League-gruppe med Liverpool, Atletico Madrid og AC Milan, mens Lazio blot blev 2’er i deres Europa League-gruppe.

FC Porto er virkelig godt kørende i denne sæson! I Champions League lagde portugiserne fine præstationer for dagen i den hårde gruppe, mens de i den hjemlige liga indtager 1.pladsen og fortsat har første nederlag til gode efter 22 spillerunder. Umiddelbart står hjemmeholdet dog svagere efter januars transfervindue, hvor de sagde farvel til profilerne Luiz Diaz(Liverpool), Oliveira(Roma) og Corona(Sevilla). Ind er dog kommet Galeno fra Braga, som står noteret for seks mål efter Europa League-gruppespillet. I weekenden blev det til en hæsblæsende 2-2’er i topopgøret mod Sporting, som endte med fire røde kort og en masse ballade. Resultatmæssigt var det dog et fint resultat for FC Porto.

Lazio har gang i en lidt svingende sæson. Pt. rækker bestræbelserne til en 6.plads i Serie A med 4 point op til Juve på 4.pladsen. På de gode dage spiller hovedstadsklubben fremragende offensiv fodbold, og kan sagtens byde selv de bedste klubber i Italien op til dans, men der har været for mange udfald i løbet af sæsonen. Fx er det blevet til to 3-0 i streg i Serie A, men ind imellem de to kampe fik Lazio røvfuld på 4-0 af AC Milan, og det illustrerer måske meget godt, at man ikke rigtig ved hvor man har Sarri og co. Gruppespillet i Europa League var ikke noget at råbe hurra for med to sejre, tre x’er og et nederlag i seks kampe, men mon ikke, at de går mere seriøst til opgaven nu, hvor de har nået 1/16-finalen?


FC Porto:

  • Wilson Manafá (Back, Reserve) – Skadet


Lazio:

  • Francesco Acerbi (Forsvar, Fast) – Skadet

FC Porto forventet startopstilling: Marchesin; Joao Mario, Mbemba, Pepe, Zaidu; Otavio, Vitinha, Uribe, Vieira; Evanilson, Taremi

Lazio forventet startopstilling: Reina; Hysaj, Luiz Felipe, Patric, Marusic; Luis Alberto, Cataldi, Milinkovic; Pedro, Immobile, Zaccagni


Odds på FC Porto – Lazio

Bookmakerne har FC Porto som favoritter.


Odds-forslag: Der bliver givet og taget i Porto

Der kommer til at vente Lazio et ordentlig tryk, når de indtager græstæppet på Estadio do Dragao i Porto, hjemmeholdet er virkelig stærke hjemme på eget græs, hvor det indtil videre er blevet til ti sejre ud af elleve hjemmekampe i ligaen. Med de afgange som Porto har haft i januar er jeg dog lidt loren ved at gå deres vej, det er et par markante profiler de har sagt farvel til i Diaz, Oliveira og Corona, så jeg vil gerne lige se hvordan de klarer sig uden dem.

Til gengæld tror jeg, at der kan komme godt gang i målscoringen her. FC Porto har scoret 29 mål i hidtidige 11 hjemmekampe i sæsonen, og her bør der være udmærkede forudsætninger for at udbygge den statistik, for Lazio har overhovedet ikke haft styr på defensiv i denne sæson. Jeg forventer et hjemmehold med taktstokken, og et Lazio-mandskab, som lurer på de omstillinger, som de er så giftige på. Gæsterne er det næstmest scorende hold i Serie A i denne sæson, så de ved godt hvor målet står, til gengæld har kun et hold i top-10 indkasseret flere mål. Der skal nok blive gang i denne Europa League-duel.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,96
Over 2.5 mål
Gå til bet365 *


FC Porto – Lazio: Statistik, topscorer og H2H

  • Porto topper den portugisiske liga med 60 point. Statistikken er på 19-3-0 og målscoren 57:16.

  • Lazio er nummer 6 med 42 point. Statistikken er på 12-6-7 og målscoren 52:39.

  • Med topscorer Luiz Diaz’ skifte til Liverpool, er det nu Mehdi Taremi, som med fjorten scoringer er hjemmeholdets mest scorende spiller.

  • Ciro Immobile er topscorer i Serie A med nitten kasser.

  • Der er ikke meget hjælp at hente i de indbyrdes statistikker, for seneste opgør mellem de to var en venskabskamp tilbage i 2008…


Expected Goals: FC Porto vs. Lazio de seneste tre kampe:

FC PortoResultatxGLazioResultatxG
Porto – Sporting CP(2-2) 1,71 – 1,42Lazio – Bologna(3-0) 2,73 – 0,86 
Arouca – Porto(0-2)0,27 – 1,25Milan – Lazio(4-0) 2,13 – 0,16
Porto – Marítimo(2-1)2,04 – 1,2Fiorentina – Lazio(0-3) 0,82 – 2,85
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles FC Porto – Lazio?

FC Porto – Lazio spilles torsdag den 17. februar 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles FC Porto – Lazio?

FC Porto – Lazio spilles på Estadio do Dragao i Porto

1 Kommentar

Skriv et svar

  1. Mads Larsen

    Ciro Immobile er blevet syg, og rejser ikke med til Porto. Kæmpe bet for Lazio!