18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Midtjylland – Sturm Graz: Odds og optakt den 3. november 2022

FCM tabte mandag hjemme på MCH Arena til OB efter en scoring i overtiden. (Foto: Claus Fisker / Ritzau Scanpix)
FCM tabte mandag hjemme på MCH Arena til OB efter en scoring i overtiden. (Foto: Claus Fisker / Ritzau Scanpix)

Sjette runde i den umanerligt tætte gruppe F i Europa League ruller over græsset torsdag aften. I Herning på MCH Arena tager FC Midtjylland mod Sturm Graz fra Østrig. Betingelserne er klar for værterne: De skal bruge alle tre point, hvis de vil videre fra gruppen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Midtjylland – Sturm Graz. Der er kampstart torsdag d. 3. november 2022 kl. 18:45. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

FC Midtjylland – Sturm Graz: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Matej Jug, Slovenien
Stadion: MCH Arena, Herning, Danmark
Vejret: 10° og jævn til frisk vind

FC Midtjylland – Sturm Graz: Skader, karantæner og startopstillinger

Hvis det passer, at en skidt generalprøve giver en god premiere, var det jo meget fint, at FC Midtjylland mandag blev udsat for fynsk finesse og timing, da OB drog hjem fra Herning med 2:1-sejr i taskerne efter et sejrsmål sent, sent i overtiden. Det betyder. at FC Midtjylland igen er gledet ud af top 6, men det er næppe i Superligaen fokus ligger torsdag aften. 

For det vil være en stærk præstation, hvis FC Midtjylland er i stand til at gå videre fra denne gruppe, der ud over østrigerne også byder på Feyenoord og SS Lazio. Vinder FC Midtjylland over Sturm Graz, kravler de forbi dem i tabellen, og så handler det om, hvordan det går i den sideløbende duel i Rotterdam, hvor Feyenoord tager mod SS Lazio. 

Sturm Graz er i virkeligheden den største overraskelse i gruppen, for de fleste objektive iagttagere havde skudt dem til gruppens ringeste hold, før kampene gik i gang. Men sejr mod FC Midtjylland i åbningskampen og sejr senest mod Feyenoord betyder, at Sturm Graz har lige så fine muligheder som gruppens øvrige hold i spillet om kvalifikation videre. 

De begyndte faktisk sæsonen i CL-kvalen, hvor de dog hurtigt røg ud til Dynamo Kiev og derfor blev sendt over i Europa League. Deres to hidtidige udekampe har givet en kindhest på 0:6 i Rotterdam og en nydelig 2:2 på Olimpico i Rom mod SS Lazio, der spillede 2. halvleg i undertal. Det udnyttede gæsterne – og specifikt danske William Bøving, der scorede begge mål – til at hente 2:2 med hjem fra den italienske hovedstad.


FC Midtjylland:

  • Junior Brumado (Angreb, Fast) – Skadet


Sturm Graz:

  • Jorg Siebenhandl (Mål, Fast) – Tvivlsom
  • Ivan Ljubic (Midtbane, Fast) – Karantæne
  • Stefan Hierlander (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

FC Midtjylland forventet startopstilling: Lössl; Andersson, Dalsgaard, Sviatchenko, Paulinho; Martinez, Olsson, Evander; Isaksen, Kaba, Dreyer.

Sturm Graz forventet startopstilling: Siebenhandl; Gazibegovic, Wüthrich, Borkovic, Schnegg; Horvat, Stankovic, Prass; Kiteishvili; Ajeti, Bøving.


Odds på FC Midtjylland – Sturm Graz

Ser vi på bookmakernes odds, viser de en lille favoritværdighed til FC Midtjylland.


Odds-forslag: Kan Ulvene knække gæsterne?

Hvis det ender, som det begynder torsdag aften, vil det være gæsterne, der snupper en plads videre i turneringen. Så Sturm Graz vil forsøge at kontrollere kampen i en stram defensiv i indledningen, til de har spillet sig ind i opgøret. 

Sturm Graz kommer med forrygende form fra den hjemlige liga, hvor de har vundet syv af de seneste ni og spillet de to sidste uafgjort. I EL går det sådan set også fint, for de hentede 2:2 i Rom i seneste udekamp og slog Feyenoord 1:0 i seneste runde på hjemmebane. 

Sæt det over for FC Midtjylland, der ikke har vundet i deres tre seneste kampe. Uafgjort i Parken og nederlag i Rom mod SS Lazio og hjemme på Heden mod OB.

Alligevel forventer anbefalingen, at Ulvene vil komme for fuld kraft fra første fløjt, så de kan forsøge at genskabe det kampbillede, der gav dem forrygende 5:1 mod SS Lazio, da romerne gæstede Herning. At østrigerne kan overmandes, viste de i Rotterdam, hvor de tabte hele 6:0 til Feyenoord. Så vores bud til opgøret er sejr til værterne.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,98
FC Midtjylland
Gå til Nordicbet *


FC Midtjylland – Sturm Graz: Statistik, topscorer og H2H

  • FC Midtjylland er aktuelt nummer 8 i Superligaen, hvor de har 21 point efter 15 kampe. 

  • Tallene for FC Midtjylland er 5-6-4 med scoren 24:22.

  • Sturm Graz er nummer 2 i den østrigske Bundesliga, hvor de har 31 point for 14 kampe. 

  • Sturm Graz’ statistik er 9-4-1 med en måldifference på 24:9.

  • Hos FC Midtjylland har Anders Dreyer scoret mest med foreløbig 8 sæsonmål. 

  • To spillere deler æren som Sturm Graz topscorere, og det er danske Rasmus Højlund og Emanuel Emegha, der begge har scoret 3 gange hver. 


Expected Goals: FC Midtjylland vs. Sturm Graz – de seneste tre kampe:

FC MidtjyllandResultatxGSturm GrazResultatxG
FC Midtjylland – OB (1-2)1,95 – 2,95Sturm Graz – Ried(2-1) 3,17 – 0,51 
SS Lazio – FC Midtjylland(2-1) 1,60 – 0,89Sturm Graz – Feyenoord(1-0) 1,03 – 1,01 
FC København – FC Midtjylland(1-1) 2,47 – 0,11 RB Salzburg – Sturm Graz  (0-0) 1,22 – 0,55
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles FC Midtjylland – Sturm Graz?

FC Midtjylland – Sturm Graz spilles torsdag den 3. november 2022 klokken 18:45.

Hvor spilles FC Midtjylland – Sturm Graz?

FC Midtjylland – Sturm Graz spilles på MCH Arena i Herning i Danmark.

Skriv et svar