18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

FC Midtjylland – Sporting Braga: Odds og optakt den 25. november 2021

Gustav Isaksen er en af FC Midtjyllands tre europæiske målscorere i gruppespillet. De kunne godt bruge et mål eller to mere, når Sporting Braga kommer på besøg. (Foto: Bildbyrån)

De ambitiøse ulve fra Herning står på kanten af et exit fra årets Europa League. Selv et enkelt point kan vise sig at være for lidt og sende dem direkte over i Conference Leagues knockoutrunde til foråret. Til gengæld kan de med sejr spille afgørelsen i egne hænder, men portugiserne har hentet tre europæiske sejre i træk i gruppen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Midtjylland – Sporting Braga. Der er kampstart torsdag d. 25. november 2021 kl. 18:45. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


FC Midtjylland – Sporting Braga: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Matej Jug, Slovenien
Stadion: MCH Arena, Herning, Danmark
Vejret: 6° og let til frisk vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 10:13.

Optakt til FC Midtjylland – Sporting Braga: Skader, karantæner og startopstillinger

Mulighederne i gruppen kunne sådan set have været slut allerede i seneste runde, da de gæstede Beograd og Røde Stjerne. Et nederlag dér ville have sendt midtjyderne ud i to runders hundeslagsmål med bulgarske Ludogorets Razgrad om dén tredjeplads, der trods alt forlænger det europæiske liv frem til foråret. Men nu blev det til en imponerende sejr over Røde Stjerne, og selv om værterne fik et meget tidligt rødt kort, var det nu stadig en professionel og disciplineret kamp af midtjyderne. 

FC Midtjylland har dog ikke set helt veloplagte ud i de seneste to runder i Superligaen. Først blev det til 3:0-nederlag i Aarhus, og senest tabte de hjemme på MCH Arena med 2:1 til mestrene fra Brøndby IF. Træner Bo Henriksen taler om manglende energi og tager det fulde ansvar, så nu vil det vise sig, om han har fundet formlen til at blæse mandskabet fyldt med energi igen, for så kan det blive en mere lige affære end det omvendte opgør i Portugal, hvor FC Midtjylland blev blæst af banen af et energifyldt Sporting Braga-mandskab. 

Portugiserne viste fin energi i seneste møde, som var en pokalkamp mod Santa Clara, der blev vundet 6:0. Det var 12. kamp, siden de 16. september tabte 2:1 ude mod Røde Stjerne i gruppespillets første kamp. Siden har Sporting Braga vundet otte og delt i tre, og så løb de ind i et kolonormt 6:1-nederlag ude mod S. L. Benfica i sidste opgør før novembers landskampe. Dén har været træls at tænke på i kamppausen.

Til gengæld kan de formentlig finde opmuntring i at tænke på, at bare et enkelt point i Herning vil sende dem videre fra gruppen, og så kan de selv afgøre i den sidste kamp hjemme mod Røde Stjerne, om de vil være nummer et eller to i gruppen. Deres foreløbig to udekampe har givet 1:0-sejr i Bulgarien mod Ludogorets Razgrad og altså 2:1-nederlag mod Røde Stjerne.

Portugiserne er absolut ikke uefne på det her niveau, for tre af de seneste fire sæsoner har de slået sig igennem til knockoutrunden, hvor de så har tabt i første forsøg. Deres bedste europæiske præstation skal vi 10 år tilbage for at finde, for i 2010-2011 var de i Champions League, hvor de via en tredjeplads i gruppen røg i Europa League og fortsatte hele vejen til finalen, som de dog tabte til landsmændene fra FC Porto – i øvrigt efter at have besejret Benfica i semifinalen. 

Europa League Grp. F
K
1Røde Stjerne531153216210
2Braga530211831109
3FC Midtjylland52217701418
4Ludogorets Razgrad501438-51111


FC Midtjylland:

 • Daniel Høegh (Forsvar, Reserve) – Skadet


Sporting Braga:

 • David Carmo (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Tormena (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Sequeira (Back, Fast) – Skadet

FC Midtjylland forventet startopstilling: Lössl; Dalsgaard, Sviatchenko, Juninho; Andersson, Onyedika, Evander, Dyhr; Isaksen, Sisto, Brumado.

Sporting Braga forventet startopstilling: Matheus; Leite, Oliveira, Moura; Silva, Musrati, Castro, Galeno; Horta, Ruiz, Piazon.


Odds på FC Midtjylland – Sporting Braga

Oddsene forudser et meget lige opgør og en lillebitte favoritværdighed til værterne.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 10:13.


Odds-forslag: FC Midtjylland skal have point. Helst alle tre. Så vi får mål. Også helst tre

Der er ikke så meget at rafle om for FC Midtjylland. Hvis de selv vil kunne sætte et fodaftryk på afgørelsen i denne pulje, skal de bruge en sejr her. Efter tre gruppekampe uden sejr fik de endelig første succesoplevelse i seneste kamp mod Røde Stjerne, og det skal de ride videre på her trods det pauvre udbytte i de to seneste Superligakampe. 

Sporting Braga har vist stor styrke siden åbningsnederlaget ude mod Røde Stjerne. Det er blevet til hjemmesejre mod Ludogorets Razgrad og FC Midtjylland, og så har de også slået bulgarerne ude. Ni mål i fire kampe viser fin næse for scoringer, og hvis FC Midtjylland skal frem på banen, kan portugiserne snildt vise sig rappe til at udnytte eventuelle blottelser hos værterne. 

Omvendt skal FC Midtjylland have scoret. Vil de vente defensivt det meste af kampen med et øre på, hvad der sker i det andet opgør? Næppe. Det vil passe dårligt til den midtjyske DNA, som vel mest smager lidt af at gøre tingene selv. Så de vil gå efter scoringer og efter selv at sikre sejren. Det kan blive en fornøjelig affære, men der er desværre ingen garantier for, at det bliver Ulvene, der står for al underholdningen. Anbefalingen går her med mindst tre scoringer i opgøret. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,98
Over 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


FC Midtjylland – Sporting Braga: Statistik, topscorer og H2H

 • FC Midtjylland er nummer 3 i EL-gruppe F med 5 point efter de første 4 runder. 

 • FC Midtjyllands statistik er 1-2-1 og 4:5.

 • I Superligaen er FC Midtjylland tophold med 34 point efter 16 runder og tallene 11-1-4 og 30:15. 

 • Sporting Braga topper gruppen efter 4 runder, hvor de har scoret 9 point. 

 • Tallene for Sporting Braga siger 3-0-1 med en måldifference på 9:5.

 • I Liga Portugal er Sporting Braga nummer 5 med 19 point efter 11 runder med tallene 5-4-2 og scoren 17:14.

 • Tre spillere har været på tavlen for FC Midtjylland, og de kan dermed kalde sig holdets delte  topscorere. Det drejer sig om Evander, Nikolas Dyhr og Gustav Isaksen. 

 • Hos Sporting Braga er den flittigste målskytte i de europæiske kampe brasilianske Galeno, som har nettet 4 gange.
Info
NavnFC MidtjyllandFCM
Land
Danmark
DAN
CheftrænerBo Henriksen
Websitewww.fcm.dk
Form
Statistik
Turnering
3F Superligaen
Kampe spillet
12
Mål
23
Mål imod
7
Rent bur
8
Gule kort
15
Røde kort
2
Turnering
Champions League Kvalifikation
Kampe spillet
4
Mål
3
Mål imod
6
Gule kort
6
Røde kort
1
Turnering
Europa League Grp. F
Kampe spillet
2
Mål
2
Mål imod
4
Gule kort
5
Røde kort
1


Expected Goals: FC Midtjylland – Sporting Braga de seneste tre kampe:

FC MidtjyllandResultatxGSporting BragaResultatxG
FC Midtjylland – Brøndby IF(1-2)1,72 – 1,22Sporting Braga – Santa Clara(6-0)4,23 – 0,34 
AGF – FC Midtjylland(3-0)0,88 – 1,58S. L. Benfica – Sporting Braga(6-1)2,21 – 0,51 
Røde Stjerne – FC Midtjylland(0-1)0,74 – 1,87 Sporting Braga – Ludogorets Razgrad(4-2)2,65 – 1,10 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Hvornår spilles FC Midtjylland – Sporting Braga?

FC Midtjylland – Sporting Braga spilles torsdag 25. november 18:45.

Hvor spilles FC Midtjylland – Sporting Braga?

FC Midtjylland – Sporting Braga spilles på MCH Arena i Herning i Danmark.

Skriv et svar