18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Midtjylland – Røde Stjerne: Odds og optakt den 21. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Superligaens duks har kniven for struben i europæisk sammenhæng efter det kun er blevet til ét point i de første to kampe i gruppespillet. Nu venter Røde Stjerne fra Serbien, som har kommet fra land i Europa League med to sejre i de første to kampe. Formår midtjyderne at sikre sig den første sejr i Europa League og skabe spænding i gruppen eller stikker Røde Stjerne fra Herning med alle tre point? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Midtjylland – Røde Stjerne. Der er kampstart torsdag d. 21. oktober 2021 kl. 18:45. Se kampen på TV2 Sport og TV2 Play.

GÅ TIL


FC Midtjylland – Røde Stjerne: Dommer, stadion og vejr

Dommer: R. Reinshreiber, Israel 
Stadion: MCH Arena, Herning
Vejret:  9° og mulighed for regn

Optakt til FC Midtjylland – Røde Stjerne: Skader, karantæner og startopstillinger

FC Midtjylland fik en sløj optakt til den vigtige kamp mod Røde Stjerne, da de kun formåede at få 2-2 i Superligaen mod FC Nordsjælland. Heldigvis for midtjyderne formåede FCK heller ikke at vinde deres kamp, hvorfor Bo Henriksens tropper stadig er tre point foran i toppen af Superligaen. I Europa League har det set sværere ud for midtjyderne. Ét point i hjemmekampen mod Ludogorets, hvor man ret beset skulle have haft tre, og et nederlag på en svær udebane imod Braga, hvor man egentlig var ovenpå i første halvleg, men blev blæst bagover i anden. Det efterlader midtjyderne med et point for to kampe og en decideret nøglekamp mod Røde Stjerne, som skal vindes – eller i hvertfald ikke må tabes, hvis FC Midtjylland skal bevare optimismen i forhold til deres målsætning om at gå videre fra gruppespillet.

Røde Stjerne har gang i en imponerende sæson, hvor det hverken er blevet til nederlag i den hjemlige serbiske liga eller i Europa League, hvor det endda er blevet til to sejre i to kampe. Kvalifikationen til Champions League var dog en skuffelse for Røde Stjerne, som tabte til Sheriff Tiraspol fra Moldova, som dog senere har vist sig at være konkurrencedygtige i Champions League. Røde Stjerne kommer ind til kampen med en sejr på hele 7-1. Kigger man på Røde Stjernes europæiske kampe i denne sæson, så har Røde Stjerne godt nok slået Ludogorets og CFR Cluj, men tabte tidligere på sæsonen til både kazakiske K. Almaty og Sheriff Tiraspol, som nævnt.

FC Midtjylland er pisket til point og det bliver interessant at se, hvordan Bo Henriksen vil gribe kampen an.

FC Midtjylland:

  • Juninho (Forsvar, Fast) – Karantæne
  • Junior Brumado (Angreb, Fast) – Skadet

Røde Stjerne:

FC Midtjylland forventet startopstilling: Olafsson; Dalsgaard, Sviatchenko, Paulinho; Andersson, Onyedika, Evander, Dyhr; Isaksen, Sisto, Marrony

Røde Stjerne forventet startopstilling: Popovic; Erakovic, Sanogo, Pankov; Gobeljic, Kaku, Srnic, Rodic; Ivanic; Ben, Diony


Odds på FC Midtjylland – Røde Stjerne

Oddsene antyder, at bookmakerne har FC Midtjylland som favoritter i hjemmekampen mod Røde Stjerne.

Odds-forslag: Der er skal to hold til at skabe en god kamp

Røde Stjerne vil højst sandsynligt komme til Danmark med et defensivt udgangspunkt. Efter den fænomenale start med maksimum point i de første to kampe vil ét point efter alt at dømme være tilfredsstillende for den serbiske mesterklub. Derfor vil det højst sandsynligt være et serbisk mandskab som vil trække tempoet ud af kampen og tage alt den tid, som de kan ved spilstop og dødbolde. Akkurat som man så med Ludogorets, da de var på besøg på MCH Arena.

Desværre for FC Midtjylland mangler de Junior Brumado, som ellers har udviklet sig rigtig godt i løbet af de sidste par måneder og endda er Superliga-topscorer. Ind i stedet for ham kommer den mere uprøvede Marrony, som FC Midtjylland godt nok har betalt et hav af penge for, men som endnu har tilgode at bevise sit værd. FC Midtjylland vil højst sandsnyligt også tage et forsigtigt udgangspunkt i kampen, da de lige skal finde sig til rette og se modstanderen an.

Det ligner en kamp, hvor FC Midtjylland bliver tvunget til at skulle skabe kampen, men med alt respekt for midtjyderne, så er de bedst på omstillinger, når Isaksen og Sisto kan sættes i scene. Røde Stjerne er ikke interesserede i en kamp i højt tempo, og derfor kan det hurtigt udvikle sig til at ganske chancefattig affære.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,88
Under 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


FC Midtjylland – Røde Stjerne: Statistik, topscorer og H2H

  • FC Midtjylland er nummer fire i Europa League Gruppe F med ét point.

  • Røde Stjerne topper gruppen med seks point efter 1-0 sejr mod Ludogorets og 2-1 sejr mod Braga.

  • Evander og Gustav Isaksen er midtjyderne to målscorere i Europa League indtil videre.

  • Kanga, Katai og Rodin har alle scoret et mål hver for Røde Stjerne i Europa League.

  • De to hold har ikke mødt hinanden tidligere.


Expected Goals: FC Midtjylland vs. Røde Stjerne de seneste tre kampe:

FC MidtjyllandResultatxGRøde StjerneResultatxG
FC Nordsjælland – FC Midtjylland(2-2) 1,16 – 1,29Kolubara – Røde Stjerne(1-7) 0,76 – 3,85
FC Midtjylland – AGF(4-0) 2,21 – 0,83Røde Stjerne – Metalac(3-1) 3,52 – 2,02 
Braga – FC Midtjylland(3-1) 2,67 – 1,62Ludogorets – Røde Stjerne(0-1) 0,44 – 1,12
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar