18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

FC Midtjylland – Ludogorets Razgrad: Odds og optakt den 16. september 2021

Foto: Bildbyrån

FC Midtjylland tager hul på gruppespillet med en duel med Ludogorets Razgrad. De brager sammen på MCH Arena i Herning torsdag aften, og det er gæsterne, der har revanche til gode fra sidste års CL-kvalifikation, hvor de hjemme i Razgrad tabte 1:0 til midtjyderne. Begge hold er kommet fint i gang med den nye sæson, og derfor kan de vel godt begge to tillade sig at sigte efter tre point her? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Midtjylland – Ludogorets Razgrad. Der er kampstart torsdag d. 16. september 2021 kl. 18:45. Se kampen på TV2 Sport eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


FC Midtjylland – Ludogorets Razgrad: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Aliyar Aghayev, Aserbajdsjan
Stadion: MCH Arena, Herning
Vejret: 18° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

FC Midtjylland
Ludogorets Razgrad
Odds are subject to change. Last updated 16. september 2021 18:42.

Optakt til FC Midtjylland – Ludogorets Razgrad: Skader, karantæner og startopstillinger

Seks sejre og to nederlag er det blevet til for FC Midtjylland under den nye træner Bo Henriksen. Nederlagene kom i allerførste runde mod OB, og i slutningen af august hvor de forsvarende mestre fra Brøndby IF forsvarede deres hjemmebane med 2:0 over de gæstende ulve. Men bortset fra det er det blevet til lutter sejre til FC Midtjylland, som i fredags slog FC Nordsjælland 2:0 i sidste kamp, før det går løs i Europa. 

Det er en kapabel gruppe, de er havnet i med de mangedobbelte bulgarske mestre, med serbiske Røde Stjerne og Braga fra Portugal. Det gælder om at hente point i hjemmekampene som udgangspunkt, og til det formål er det fint at møde Ludogorets Razgrad, som FC Midtjylland allerede kender en smule fra sidste sæsons møde i CL-kvalen. 

Ludogorets Razgrad er endnu engang i spidsen af den bulgarske liga. Fem runder inde i den nye sæson har de maksimumpoint 15 og en score på imponerende 16:2. I Champions League-kvalifikationen begyndte de i første runde og slog Shakhtyor Soligorsk, Mura og Olympiakos, før de måtte neje sig for de svenske mestre fra Malmö FF, og dermed er de altså endnu engang henvist til Europa League trods 10 mesterskaber på stribe siden 2011. To gange har de været i gruppespillet i Champions League, men de 12 kampe har blot givet en enkelt sejr, fire uafgjorte og syv nederlag. 

I sidste sæson var det såmænd netop FC Midtjylland, der blev den europæiske stopklods for Ludogorets Razgrad, der hjemme tabte 1:0 til Ulvene, og så røg bulgarerne over i Europa Leagues playoff, hvor de slog Brest fra Belarus men havnede i en gruppe, hvor de fik seks nederlag, og så var der ikke mere europæisk eventyr. 

FC Midtjylland:

  • Jonas Lössl (Mål, Fast) – Tvivlsom
  • Marrony (Angreb, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Ludogorets Razgrad:

  • Dorin Rotariu (Kant, Fast/Reserve) – Skadet

FC Midtjylland forventet startopstilling: Olafsson; Dalsgaard, Sviatchenko, Juninho; Andersson, Nwadike, Evander, Dyhr; Isaksen, Brumado, Mabil.

Ludogorets Razgrad forventet startopstilling: Kahlina; Ikoko, Plastun, Verdon, Nedyalkov; Badji, Goncalves; Despodov, Souza, Wanderson; Sotiriou.


Odds på FC Midtjylland – Ludogorets Razgrad

Bookmakernes odds peger i retning af sejr til FC Midtjylland. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 16. september 2021 18:42.

Odds-forslag: Erfaring, bredde og styrke i Ulvenes favør

FC Midtjylland er favoritter. Og det er ikke underligt. For det er en stærk trup, de har samlet sig på Heden. Der er styrke i alle kæder, og selv om holdet har solgt både Alexander Scholz, Anders Dreyer, Frank Onyeka og udlejet Sory Kaba, ser det stadig ud til at være et solidt mandskab, som bliver vanskelige at tumle i Superligaen, og som skal bevise i denne sæsons Europa League, at de er modnet som klub og som hold via sidste sæsons Champions League-kampe. 

Samlet sejr over Celtic FC i CL-kvalen var godkendt for FC Midtjylland, mens de måtte erkende, at PSV Eindhoven var mindst et niveau bedre. Men dér er Ludogorets Razgrad slet ikke. De bulgarske mestre nåede ganske vist til playoffrunden i CL-kvalen, men de kunne ikke knægte Malmö FF. De bør heller ikke være i stand til at hente noget med hjem fra Herning, og i fire udekampe i CL-kvalen er det indtil videre blot blevet til en sejr og to uafgjorte, mens de altså tabte i Malmö. 

Anbefalingen er overbevist om, at FC Midtjylland snupper sejren og de tre point i gruppestillingen i dette opgør. Siden exit fra Champions League mod PSV Eindhoven er det blevet til tre sejre i Superligaen og et enkelt nederlag ude mod mestrene fra Brøndby IF, så formen peger op igen for midtjyderne. De vinder dette opgør. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,84
FC Midtjylland
Gå til Marathonbet *


FC Midtjylland – Ludogorets Razgrad: Statistik, topscorer og H2H

  • FC Midtjylland er på 2. pladsen i Superligaen efter 8 kampe og 18 point. 

  • FC Midtjyllands statistik siger 6-0-2 med en måldifference på 15:5.

  • Ludogorets Razgrad topper endnu engang den bulgarske liga med 15 point efter de første 5 runder. 

  • Tallene for Ludogorets Razgrad er imponerende 5-0-0 og scoren 16:2.

  • FC Midtjyllands topscorer er stadig Anders Dreyer, som nåede at score 3 mål, før han skiftede til russiske Rubin Kazan. 

  • Elvis er tilbage, og han er indtil videre topscorer for Ludogorets Razgrad med 3 mål. Elvis lyder også det mere borgerlige efternavn Manu. 


Expected Goals: FC Midtjylland vs. Ludogorets Razgradde seneste tre kampe:

FC MidtjyllandResultatxGLudogorets RazgradResultatxG
FC Midtjylland – FC Nordsjælland(2-0)2,06 – 0,65Ludogorets Razgrad – Cherno More  (2-0)1,77 – 0,14
Brøndby IF – FC Midtjylland(2-0)0,73 – 1,30OFK Pirin – Ludogorets Razgrad(1-3)0,46 – 1,70 
FC Midtjylland – Silkeborg IF(3-0)2,42 – 1,84 Ludogorets Razgrad – Malmö FF(2-1)1,38 – 0,59 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar