18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Midtjylland – Lazio: Odds og optakt den 15. september 2022

Kan FC Midtjylland holde styr på Lazios giftige offensiv torsdag aften? (Foto: Bildbyrån)
Kan FC Midtjylland holde styr på Lazios giftige offensiv torsdag aften? (Foto: Bildbyrån)

FC Midtjylland kom sløjt ud af starthullerne i Europa League, hvor de i sidste uge blev besejret af Sturm Graz. Torsdag går det løs igen, denne gang hjemme på MCH Arena, hvor Capellas og co. byder italienske Lazio op til dans. Kan midtjyderne levere overraskelsen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Midtjylland – Lazio. Der er kampstart torsdag d. 15. september 2022 kl. 18:45. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


FC Midtjylland – Lazio: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Nikola Dabanovic
Stadion: MCH Arena, Herning
Vejret: 13° og frisk vind

FC Midtjylland – Lazio: Skader, karantæner og startopstillinger

Der er ikke voldsomt mange positive oplevelser at berette om fra FC Midtjyllands start på sæsonen. De midtjyske ulve har indtil videre været alt for svingende i deres præstationer, både i Superligaen og i de europæiske kampe. Indpiskeren Bo Henriksen blev lynhurtigt smidt på porten, og ind er i stedet kommet Albert Capellas. Den spanske træner lagde ud med en flot sejr på Brøndby Stadion, mens de efterfølgende tre kampe blot har kastet 1 point af sig. Det ene point kom i weekenden på et tvivlsomt straffespark i de døende minutter mod FC Nordsjælland. Umiddelbart blæser der ikke nye vinde over Herning trods trænerskiftet.

Det er ikke verdens nemmeste Europa League-gruppe som midtjyderne er havnet i her. Både Lazio og Feyenoord må forventes at have et niveau eller to mere end FC Midtjylland, mens kampen om 3.pladsen umiddelbart skal udkæmpes med Sturm Graz. Østrigerne viste sig dog godt frem i sidste uge, hvor de især i 1.halvleg var langt bedre end Capellas mandskab. Hjemmebanefordelen kan dog gøre underværker her i Europa, midtjyderne tabte fx ingen af de tre gruppekampe på MCH Arena i sidste sæson, ligesom de engang har slået mægtige Manchester United hjemme på Heden! Formen taler ikke ligefrem til værternes fordel, men man skal aldrig sige aldrig.

Lazio har været et af Serie A’s mest underholdende mandskaber over de seneste par sæsoner. Romerne vil frem ad banen, og de har et væld af offensive profiler til at eksekvere på den front. Immobile, Milinkovic-Savic, Zaccagni, Luis Alberto, Anderson er en del af det offensive arsenal, som kan komme til at gøre ondt på midtjydernes defensiv. Romerne er kommet udmærket i gang med Serie A-sæsonen, hvor de efter seks spillerunder har 1.pladsen indenfor 3 points afstand. Sæsonens første Europa League-kamp i sidste uge må give bange anelser i Herning, for her gik det virkelig stærkt for Lazio, som inden der var gået 30 minutter allerede var foran med 3-0 over Feyenoord. Et glimrende bevis på hvor farlige italienerne kan være. Italienske hold, udebaneture til upåagtede modstandere i Europa League, rotation… Det er ikke utænkeligt, at Lazio kommer til at undervurdere opgøret, så der kan være muligheder for en overraskelse, hvis FC Midtjylland bringer masser af energi fra start.


FC Midtjylland:

  • Junior Brumado (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet
  • Elias Olafsson (Målmand, Fast) – Skadet


Lazio:

  • Manuel Lazzari (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Pedro (Kant, Fast/Reserve) – Skadet

FC Midtjylland forventet startopstilling: Lössl; Dalsgaard, Sviatchenko, Juninho, Paulinho; Dreyer, Olsson, Evander; Isaksen, Kaba, Sisto

Lazio forventet startopstilling: Provedel; Hysaj, Gila, Romagnoli, Marusic; Vecino, Cataldi, Luis Alberto, Felipe Anderson, Immobile, Zaccagni


Odds på FC Midtjylland – Lazio

Bookmakerne har Lazio som favoritter i opgøret.


Odds-forslag: Lazios offensive skyts gør forskellen

Umiddelbart bør der være et niveau eller to til forskel på FC Midtjylland og Lazio i deres nuværende forfatning. Det er meget få overbevisende præstationer, som midtjyderne har lagt for dagen i sæsonens hidtidige tretten kampe på tværs af turneringer. Af de tretten kampe har FC Midtjylland efter ordinær spilletid kun vundet to, tabt seks og x’et fem. Det er langt fra imponerende, og udskiftningen på trænerbænken har altså ikke båret frugt endnu.

Denne gang skal de op imod et af Italiens mest velspillende og underholdende mandskaber i Lazio, som i første gruppekamp gav prøver på deres evner, da de bankede Feyenoord med 4-2. Som altid med italienske mandskaber og Europa League, så kan man have sin tvivl om, hvor seriøst en udekamp af denne kaliber bliver taget, og hvor meget der bliver roteret. Ifølge italienske medier kommer Maurizio Sarri ikke til at spare mange af de faste startere, og især ikke de offensive. Derfor bør Lazio også have kvalitet nok til at overkomme FC Midtjylland, som slet ikke er oppe i gear, og har været utroligt medgørlige i defensiven.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,01
Lazio vinder
Gå til Marathonbet *


FC Midtjylland – Lazio: Statistik, topscorer og H2H

  • FC Midtjylland er nummer 8 i Superligaen med 10 point i de første ni kampe. Her i Europa League tabte de 1-0 til Sturm Graz i første kamp.

  • Lazio er nummer 7 i Serie A med 11 point i seks kampe. I Europa League blev det til en 4-2 sejr over Feyenoord for en uge siden.

  • Topscorer for midtjyderne er Gustav Isaksen, som har nettet fire gange i ligaen.

  • Ciro Immobile er topscorer for gæsterne med tre ligamål.

  • Der er ingen tidligere opgør mellem de to klubber.


Expected Goals: FC Midtjylland vs. Lazio – de seneste tre kampe:

FC MidtjyllandResultatxGLazioResultatxG
Nordsjælland – Midtjylland(1-1) 1,63– 1,7Lazio – Verona(2-0) 1,42 – 0,78 
Sturm Graz – Midtjylland(1-0) 4,37 – 0,89Lazio – Feyenoord(4-2) 2,51 – 3,28
Midtjylland – AaB(0-2) 1,39 – 1,08 Lazio – Napoli(1-2) 0,32 – 2,37
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles FC Midtjylland – Lazio?

FC Midtjylland – Lazio spilles torsdag den 15. september 2022 klokken 18:45.

Hvor spilles FC Midtjylland – Lazio?

FC Midtjylland – Lazio spilles på MCH Arena i Herning

Skriv første kommentar

Skriv et svar