18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Midtjylland – Feyenoord: Odds og optakt den 6. oktober 2022

Anders Dreyer er topscorer hos FCM, og der skal nok falde en basse eller 2 fra hans fødder, hvis Ulvene skal have udbytte af kampen mod Feyenoord. (Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix)

Europa Leagues gruppe F ser højeksplosiv ud efter de to første runder. Alle hold har vundet hver en kamp og tabt hver en kamp. Torsdag aften tager FC Midtjylland hjemme i Herning mod Feyenoord fra Rotterdam i Nederlandene. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Midtjylland – Feyenoord. Der er kampstart torsdag d. 6. oktober 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

FC Midtjylland – Feyenoord: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mohammed Al-Hakim, Sverige
Stadion: MCH Arena, Herning, Danmark
Vejret: 13° og jævn til frisk vind

FC Midtjylland – Feyenoord: Skader, karantæner og startopstillinger

Ulvene fra Herning indledte Europa League-gruppen med et jammerligt men fuldt fortjent nederlag ude mod Sturm Graz. Østrigerne var på forhånd udset som det sikre kort; som det hold FC Midtjylland i hvert fald kunne slå. Men de begyndte altså med nederlag i Graz. Så kom Lazio til Heden, og det viste sig, at Ulve spiser – ja nærmest slagter – Ørne. De romerske spillere blev sendt hjem med en sæk fuld af modstandermål og et nederlag på 5:1. 

Siden kampen i Graz har FC Midtjylland spillet i alt fire kampe, og det er blevet til to sejre og to uafgjorte. Først 1:1 ude mod rækkens tophold FC Nordsjælland. Derefter kom sejren over Lazio fulgt op af 2:1 hjemme i Herning mod FC København. Og i søndags blev det så 1:1 mod arvefjenderne fra Viborg FF – i øvrigt også på hjemmebane. Så torsdag aften bliver fjerde kamp i træk på MCH Arena for Ulvene. De kunne virkelig godt bruge endnu en sejr. 

Feyenoord må have stået måbende, da de hørte resultatet fra Herning i seneste runde. For Feyenoord indledte gruppen med at tabe 4:2 i Rom til Lazio. Men hjemme på De Kuip i Rotterdam smadrede de Sturm Graz 6:0, og de må have tænkt, at midtjyderne var bovlamme tabere, når de nu havde tabt til Sturm Graz. Og så tikkede beskeden ind, at det blev til dansk sejr på 5:1. Svært at finde hoved og hale i tingene indtil videre. 

I Æresdivisionen er Feyenoord nummer fire efter otte runder, hvor de blot har tabt en enkelt kamp. Det var ude mod PSV Eindhoven, hvor de tabte 4:3 på en scoring syv minutter før tid. Der er dog stadig blot tre point op til førstepladsen, så der er masser af håb for mandskabet, der senest vandt mesterskabet tilbage i sæsonen 2016-2017. De nåede finalen i Conference League i seneste sæson, og nu prøver de så kræfter med den stærkere Europa League. 


FC Midtjylland:

  • Junior Brumado (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet


Feyenoord:

  • Ingen kendte fravær

FC Midtjylland forventet startopstilling: Lössl; Thychosen, Dalsgaard, Sviatchenko, Paulinho; Evander, Martinez, Olsson; Dreyer, Kaba, Sisto.

Feyenoord forventet startopstilling: Bijlow; Pedersen, TRauner, Hancko, Lopez; Timber, Kokcu; Jahanbakhsh, Dilrosun, Idrissi; Danilo.


Odds på FC Midtjylland – Feyenoord

Bookmakernes odds på kampen peger på gæsterne som favoritter. 


Odds-forslag: Åben slagudveksling på Heden

Det er ikke et decideret fort for FC Midtjylland, når de spiller hjemme i Europa League, men det er trods alt blot blevet til to nederlag i de seneste 11 hjemmekampe. Målscoren i alt siger 27:16. Altså lige i underkanten af fire mål i snit. 

Feyenoord kan omvendt ikke været helt tilfredse med deres statistik på udebane, for de har kun formået at vinde én af deres seneste 14 udekampe i Europa League. Det så bedre ud for dem i sidste sæson i Conference League, hvor de trods alt vandt tre af seks udekampe i gruppespillet og de tre knockoutrunder frem mod finalen. 

Ulvenes træner Capellas har tilført holdet mere offensiv flair og flow, så nu skal de bare have en af angriberne til at score i en lind strøm, så ser det ganske fornuftigt ud. Hos Feyenoord kan de sagtens score mål, for de har selv scoret knap tre mål i snit i sæsonens første 10 kampe. Anbefalingen tror på en herlig åben fodboldkamp og mindst én scoring fra hvert hold.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,55
Begge hold scorer
Gå til Bwin *


FC Midtjylland – Feyenoord: Statistik, topscorer og H2H

  • FC Midtjylland er på 7. pladsen, og de har 14 point efter 11 runder. 

  • Tallene for FC Midtjylland er 3-5-3, mens deres målforskel er 19:18.

  • I EL-puljen har FCM tabt 1:0 ude til Sturm Graz og vundet 5:1 hjemme mod Lazio.

  • Feyenoord er på 4. pladsen i Æresdivisionen efter 8 runder, hvor de har hentet 17 point. 

  • Feyenoords statistik siger 5-2-1 og 21:10.

  • I Europa League har Feyenoord tabt 4:2 ude mod Lazio og vundet 6:0 hjemme mod Sturm Graz.

  • Hos FC Midtjylland er Anders Dreyer hyppigste gæst på måltavlen med foreløbig 5 fuldtræffere.

  • Feyenoords topscorer er brasilianske Danilo, der er noteret for 6 ligamål.


Expected Goals: FC Midtjylland vs. Feyenoord – de seneste tre kampe:

FC MidtjyllandResultatxGFeyenoordResultatxG
FC Midtjylland – Viborg FF(1-1) 1,75 – 0,66 NEC Nijmegen – Feyenoord(1-1)0,77 – 0,99 
FC Midtjylland – FC København (2-1)2,80 – 1,99PSV Eindhoven – Feyenoord(4-3)2,72 – 1,33 
FC Midtjylland – Lazio (5-1)3,79 – 1,21Feyenoord – Sturm Graz(6-0) 1,14 – 0,84 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles FC Midtjylland – Feyenoord?

FC Midtjylland – Feyenoord spilles torsdag den 6. oktober 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles FC Midtjylland – Feyenoord?

FC Midtjylland – Feyenoord spilles på MCH Arena i Herning i Danmark.

Skriv første kommentar

Skriv et svar