18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Barcelona – Napoli: Odds og optakt den 17. februar 2022

Kan utilregnelige Barcelona hive en sejr i land mod Napoli? (Foto: Bildbyrån)
Kan utilregnelige Barcelona hive en sejr i land mod Napoli? (Foto: Bildbyrån)

Torsdag aften har vi en kæmpe kamp i vente fra Europa League, når FC Barcelona tager imod de italienske mesterskabsbejlere fra Napoli. Hvem tager første stik her i første 1/16-finale? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Barcelona – Napoli. Der er kampstart torsdag d. 17. februar 2022 kl. 18:45. Se kampen på TV2 Sport eller TV2 Play.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


FC Barcelona – Napoli: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Camp Nou, Barcelona
Vejret: 13° og svag vind


Optakt til FC Barcelona – Napoli: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er stadig tidligt i turneringen, men det er allerede tid til et opgør et knald- eller faldopgør mellem to af de største favoritter til at løfte Europa League-trofæet. Barcelona klarede ikke skærene i Champions League, hvor de blot blev 3’er i gruppen med Bayern München og Benfica, mens Napoli blot blev 2’er i deres Europa League-gruppe, og dermed ikke fik den nemmeste lodtrækning til 1/16-finalen.

Barcelona skuffede endnu engang i weekendens lokalopgør mod Espanyol, og det må bare siges at være historien om catalanerne i denne sæson. Momentvis leverer Xavis tropper flotte præstationer, som med 4-2 over Atletico Madrid i forrige weekend, men de har haft svært ved at få sammensat en ordentlig stime af præstationer og resultater, senest illustreret med 2-2 mod Espanyol. Der er til gengæld kommet godt gang i Barcas kampe på det seneste, hvor de både scorer og indkasserer mange mål. For den neutrale seer, så er det trods alt en forbedring af de mange halvtørre kampe, som hjemmeholdet har leveret i denne sæson.

Napoli kommer fra en 1-1’er i weekendens topbrag mod Inter, og er dermed fortsat med i den italienske mesterskabskamp, hvor der bliver kæmpet hårdt med AC Milan og Inter. Oven på en skidt periode, er Napoli så småt begyndt at komme i gang igen med tre sejre og et X i de seneste fire kampe. Vigtige spillere som Insigne, Osimhen og Koulibaly er tilbage i omdrejninger, og det gør selvfølgelig underværker for syditalienerne, som har skuffet i europæisk sammenhæng i en del sæsoner efterhånden.

FC Barcelona:

 • Ansu Fati (Kant, Fast) – Skadet
 • Alejandro Balde (Back, Reserve) – Skadet
 • Clement Lenglet (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
 • Sergi Roberto (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Samuel Umtiti (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Memphis Depay (Angreb, Fast) – Tvivlsom
 • Dani Alves (Back, Fast) – Ikke registreret

Napoli:

 • Axel Tuanzebe (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Hirving Lozano (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
 • Stanislav Lobotka (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Matteo Politano (Kant, Fast/Reserve) – Skadet

FC Barcelona forventet startopstilling: Ter Stegen; Dest, Pique, Araujo, Jordi Alba; de Jong, Busquets, Pedri; Gavi, Aubameyang, Torres

Napoli forventet startopstilling: Meret, Di Lorenzo, Rrahmani, Koulibaly, Rui; Anguissa, Fabian; Elmas, Mertens, Insigne; Osimhen


Odds på FC Barcelona – Napoli

Bookmakerne ser FC Barcelona som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Barcelona fortsætter underholdningen!

FC Barcelona og Napoli regnes for to af de største favoritter til at løfte Europa League-trofæet i denne sæson, men allerede her i 1/16-finalen bliver et af de to mandskaber sendt ud af turneringen. Første af to opgør er her på Camp Nou, hvor Barcelona af bookmakerne er gjort til ganske klare favoritter. Men hjemmesejren ville jeg ikke røre med en ildtang så længe Barcelona ikke leverer på et lidt mere stabilt niveau.

Til gengæld kunne det godt ligne et opgør, hvor målene kommer i en lind strøm. Barcelona virker til fuldstændig at have opgivet at forsvare i de seneste kampe, og det har altså kastet godt med mål af sig i begge ender. Fire af de seneste fem Barca-kampe er gået over 3.5 mål, og med mål i begge ender. Napoli står for den bedste defensiv i Serie A med blot 17 indkasserede mål indtil videre, men i Europa League har snakket været en helt anden, for her har napolitanerne indkasseret hele 10 mål i gruppespillets seks kampe.

Der er altid fare for, at første opgør kan gå hen at blive en taktisk affære, men jeg forestiller mig i højere grad at Barcelona kommer buldrende for at sikre et godt udgangspunkt til returopgøret, og så har vi altså en kamp, for hvis Napoli først får plads at boltre sig på, så er de dødsensfarlige.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,79
Over 2.5 mål
Gå til marathonbet *


FC Barcelona – Napoli: Statistik, topscorer og H2H

 • Barcelona er nummer 5 i La Liga med 39 point. Statistikken er på 10-9-4 og målscoren 38:27.
 • Napoli er nummer 3 i Serie A med 53 point. Statistikken er på 10-8-4 og målscoren 36:25.
 • Memphis Depay står noteret for otte scoringer i La liga, nok til at gøre ham til Barcelonas topscorer.
 • Dries Mertens topper listen hos Napoli med syv scoringer.
 • I sidste sæson var det i Champions League, at de to klubber krydsede klinger. 1/8-finalen endte med en samlet 4-1 sejr til Barcelona, efter 1-1 i Napoli og en 3-1 sejr hjemme på Camp Nou.
Info
NavnBarcelonaBAR
Land
Spanien
SPA
CheftrænerXavi Hernandez
Websitewww.fcbarcelona.cat
Form
Statistik
Turnering
LaLiga
Kampe spillet
20
Mål
31
Mål imod
23
Rent bur
4
Gule kort
47
Røde kort
3
Turnering
Copa del Rey
Kampe spillet
1
Mål
2
Mål imod
1
Turnering
Super Cup
Kampe spillet
1
Mål
2
Mål imod
3
Gule kort
2
Turnering
Champions League Grp. E
Kampe spillet
6
Mål
2
Mål imod
9
Rent bur
3
Gule kort
11
Røde kort
1


Expected Goals: FC Barcelona vs. Napoli – de seneste tre kampe

FC BarcelonaResultatxGNapoliResultatxG
Espanyol – Barcelona(2-2)0,71 – 1,24Napoli – Inter(1-1)2,47 – 0,82
Barcelona – Atlético Madrid(4-2)1,31 – 1,08Venezia – Napoli(0-2)0,34 – 1,74
Alavés – Barcelona(0-1)0,47 – 0,95Napoli – Salernitana(4-1)3,52 – 0,46
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles FC Barcelona – Napoli?

FC Barcelona – Napoli spilles torsdag den 17. februar 2022 klokken 18:45.

Hvor spilles FC Barcelona – Napoli?

FC Barcelona – Napoli spilles på Camp Nou i Barcelona

Skriv et svar