18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Barcelona – Galatasaray S. K.: Odds og optakt den 10. marts 2022

Fortsætter FC Barcelonas flotte form, eller kommer der tyrkisk grus i maskinen?

Aubameyang og resten af FC Barcelona er i god form forud for mødet i Europa League med Galatasaray. (Foto: Bildbyrån)

Det er et FC Barcelona med pilen pegende i den helt rigtige retning, der torsdag aften tager mod Galatasaray S. K. i Europa Leagues ottendedelsfinaler. Seks sejre og nul nederlag i de seneste otte kampe, hvor træner Xavis mandskab har scoret 22 gange. De er nu på tredjepladsen i La Liga. Gæsterne fra Galatasaray S. K. har en frygtelig sæson og er helt nede som nummer 12 i den tyrkiske liga. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Barcelona – Galatasaray S. K.. Der er kampstart torsdag d. 10. marts 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


FC Barcelona – Galatasaray S. K.: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Benoít Bastien
Stadion: Camp Nou, Barcelona
Vejret: 12° og let vind

Optakt til FC Barcelona – Galatasaray S. K.: Skader, karantæner og startopstillinger

Wow. Bare wow. Det er ret imponerende, hvad Xavi har udrettet som træner i spidsen for FC Barcelona. Det lignede mildest talt et håndværkertilbud, da han tog over i november. De kom absolut haltende fra land med blot to sejre i de første seks kampe, men de seneste 11 kampe i ligaen har givet syv sejre og nul nederlag. De er på fire sejre på stribe og har scoret 14 mål i de fire kampe. 

Det skal med til historien, at der i januarvinduet kom tre nye offensive folk til klubben i form af Adama Traoré, Ferran Torres og Pierre-Emerick Aubameyang. De har afgjort en del af æren for, at tingene tydeligt flyder FC Barcelonas vej. I seneste runde i Europa bankede de italienske Napoli med samlet 5:3 – i øvrigt med fem forskellige målscorere, og nu gælder det så tyrkisk modstand i ottendedelsfinalen. 

Galatasaray S. K. er i gang med en af de ringeste sæsoner i klubbens historie. For kun anden gang i historien – tilbage til 1907, hvor de spillede med en liga for Istanbul-mandskaber – har holdet tabt mere end 10 kampe. Og de mangler såmænd hele 10 kampe, før pinslerne slutter. I 2011 blev de nummer otte i slutstillingen, og dengang tabte de hele 16 kampe. De er ikke blevet ringere end nummer otte siden 1982. Det er en forfærdelig sæson, de har gang i. 

De åbnede sæsonen med en kindhest mod PSV Eindhoven i CL-kvalen, og så måtte de forbi først St. Johnstone og Randers FC i EL-kvalen, før de kom med i gruppespillet. Her gjorde de det fremragende og tabte ikke i de seks kampe, men de scorede trods alt blot syv mål. Da de kun lukkede tre ind, gjorde det ikke alverden, men de får nok brug for lidt større målnæser i denne duel mod de formstærke FC Barcelona-folk.


FC Barcelona:

  • Samuel Umtiti (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Alejandro Balde (Back, Reserve) – Skadet
  • Dani Alves (Back, Fast) – Inaktiv
  • Sergi Roberto (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Gavi (Midtbane, Fast) – Karantæne
  • Ansu Fati (Angreb, Fast) – Skadet


Galatasaray S. K.:

  • Kaan Arslan (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Sofiane Feghouli (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Arda Turan (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Baris Alper Yilmaz (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

FC Barcelona forventet startopstilling: Ter Stegen; Dest, Araujo, Pique, Alba; Pedri, Busquets, De Jong; Traoré, Aubameyang, Torres.

Galatasaray S. K. forventet startopstilling: Pena; Boey, Nelsson, Marcao, Van Aanholt; Kutlu, Pulgar; Kilinc, Cicaldau, Akturkoglu; Gomis.


Odds på FC Barcelona – Galatasaray S. K.

Kampens odds viser, bookmakerne regner med sikker hjemmesejr. 


Odds-forslag: FC Barcelona byder ikke på te men på bank

FC Barcelona virker helt utroligt meget i bedring. Det var en flot samlet indsats mod Napoli i seneste runde i Europa League, og i den hjemlige liga er de kravlet op på tredjepladsen. De har en kamp i hånden i forhold til holdene foran, så de kan godt drømme om at hente Sevilla FC på andenpladsen, for der er trods alt blot syv points afstand, men hullet på 15 point til Real Madrid lukker de næppe. 

Så FC Barcelona skal hapse Europa League-trofæet for at hente signifikant sølvtøj, og i deres nuværende forfatning er de så absolut et troværdigt bud på en samlet vinder af en tilsyneladende historisk stærk Europa League. Skiftet fra legendariske Fatih Terim på trænerbænken til spanske Domenech Torrent har i hvert fald ikke styrket defensiven, hvor de har sluppet mål ind i alle fem kampe – og de seneste tre opgør to mål i hver. 

FC Barcelona har et labert udvalg af offensive strenge at spille på, og de er i flyvende form og fyldt med selvtillid. Stil over for det et tyrkisk mandskab, der godt nok ikke har tabt i deres foreløbig 10 Europa League-kampe i sæsonen, men som også har umådeligt svært ved at finde de rigtige ben at stå på i den hjemlige liga. Det kan blive en træls aften for tyrkerne på Camp Nou, og anbefalingen tror, FC Barcelona vinder komfortabelt med mindst tre overskydende mål.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,30
FC Barcelona -2,5
Gå til Unibet *


FC Barcelona – Galatasaray S. K.: Statistik, topscorer og H2H

  • FC Barcelona er på 3. pladsen i La Liga med 48 point efter 26 runder. 

  • FC Barcelonas statistik lyder indtil videre på 13-9-4, mens deres målforskel er 48:29.

  • Catalonierne begyndte den europæiske sæson i Champions League, men Bayern München og S. L. Benfica blev for stærke, så de sluttede kun foran Dynamo Kiev. 

  • Derfor blev FC Barcelona overført til Europa League, hvor de i seneste runde ekspederede italienske Napoli ud. 

  • Galatasaray S. K. ligger nummer 12 i den tyrkiske Süper Lig med 35 point efter 28 runder. 

  • Tallene for Galatasaray S. K. siger 9-8-11 med scoren 37:41. 

  • De er kommet til denne ottendedelsfinale i Europa League via en playoffkamp i Champions League helt tilbage i juli, hvor de tabte samlet 2:7.

  • Så røg de i Europa League, og her slog de St. Johnstone og Randers FC, før de i gruppespillet gik ubesejrede gennem og vandt foran Lazio, Marseille og Lokomotiv Moskva.

  • FC Barcelonas topscorer er Memphis Depay, som har været på pletten 10 gange. 

  • Galatasaray S. K.s delte topscorere i ligaen er Muhammed Keren Aktorköglu og Mostafa Mohammed Abdallah, der begge har scoret 6 gange. 


Expected Goals: FC Barcelona – Galatasaray S. K. de seneste tre kampe:

FC BarcelonaResultatxGGalatasaray S. K.ResultatxG
Elche CF – FC Barcelona (1-2)1,13 – 4,09Konyaspor – Galatasaray S. K. (2-0)1,76 – 0,72 
FC Barcelona – Athletic (4-0)2,69 – 0,56Galatasaray S. K. – Rizespor (4-2)3,46 – 0,50 
Napoli – FC Barcelona (2-4)1,28 – 1,65 Göztepe – Galatasaray S. K. (2-3) 2,93 – 2,37 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles FC Barcelona – Galatasaray S. K.?

FC Barcelona – Galatasaray S. K. spilles torsdag den 10. marts 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles FC Barcelona – Galatasaray S. K.?

FC Barcelona – Galatasaray S. K. spilles på Camp Nou i Barcelona i Spanien.

Skriv første kommentar

Skriv et svar