18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Barcelona – Eintracht Frankfurt: Odds og optakt den 14. april 2022

Barcelona er kæmpefavoritter mod Frankfurt

Der var afdæmpet tilfredshed hos FC Barcelona med 1:1 i Frankfurt i den første kamp. (Foto: Bildbyrån)

1:1 på udebane i første kamp var en skuffelse for FC Barcelona i Europa League-kvartfinalerne mod Eintracht Frankfurt. Nu skal de hjemme på Camp Nou vise, hvem der er værdige til at snuppe pladsen i semifinalen. De kom tilbage på vinderkurs i weekendens La Liga-kamp, men det krævede en overtidsscoring af Luuk de Jong for at sikre 3:2 ude mod bundholdet Levante. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Barcelona – Eintracht Frankfurt. Der er kampstart torsdag d. 14. april 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


FC Barcelona – Eintracht Frankfurt: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Artur Dias Soares, Portugal
Stadion: Camp Nou, Barcelona, Spanien
Vejret: 15° og let vind

Optakt til FC Barcelona – Eintracht Frankfurt: Skader, karantæner og startopstillinger

Resultaterne er blevet bedre. Placeringen i tabellen er bedre. Spillerne ser ud til at trives. Der er sket store forbedringer i FC Barcelona, siden Xavi kom til i slutningen af november. 13 sejre og fire uafgjorte i 18 kampe er det blevet til. Holdet er aktuelt nummer to i La Liga, og vinder de den kamp, de har i hånden, kravler de på ni points afstand af Real Madrid. De når næppe helt op at true rivalerne, men nu ligner de i det mindste igen det næstbedste spanske hold. Under Koeman var man jo i tvivl, om de ville sikre en europæisk plads. 

I Europa er FC Barcelona også gået til opgaven efter exit fra Champions League med fokus. Godt nok har de to gange delt på hjemmebane  med først Napoli og Galatasaray, men de efterfølgende udekampe er begge vundet, og nu står de så her med 1:1 fra første opgør i Frankfurt og kan hjemme på Camp Nou spille sig i semifinalen i Europa League. I en eventuel semifinale venter vinderen af duellen mellem Olympique Lyon og West Ham United. 

Men før det er semifinaletid, skal Eintracht Frankfurt først ekspederes ud. Tyskerne fik en skidt optakt til dette returopgør med nederlag i weekenden hjemme på Deutsche Bank Park, hvor SC Freiburg snuppede en 2:1-sejr. Det sender tyskerne på fem betydende kampe på stribe uden sejr, og selv om de fire af dem har været uafgjorte, har de blandt andet spillet 0:0 med Bundesligaens bundhold Greuter Fürth. 

Holdet har leveret en svingende sæson, og når de rammer topniveauet, imponerer de stort, og de kan med rimelighed spille med om top 4-pladserne. Men når de ikke rammer topniveauet, er det tvivlsomt, om de overhovedet er med i den bedste halvdel af tabellen. Aktuelt er de nummer ni i Bundesligaen. De har 12 point op til RB Leipzig på fjerdepladsen, mens de har 13 point til Arminia Bielefeld på playoffpladsen i bunden.


FC Barcelona:

  • Samuel Umtiti (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Gerard Pique (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Dani Alves (Back, Fast) – Ikke spilleberettiget
  • Sergino Dest (Back, Fast) – Skadet
  • Sergi Roberto (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Ansu Fati (Kant, Fast) – Skadet
  • Memphis Depay (Angreb, Fast) – Skadet


Eintracht Frankfurt:

  • Diant Ramaj (Mål, Reserve) – Skadet
  • Christopher Lenz (Forsvar, Reserve) – Skadet

FC Barcelona forventet startopstilling: Ter Stegen; Araujo, Lenglet, Garcia, Alba; De Jong, Busquets, Pedri; Traoré, Aubameyang, Torres.

Eintracht Frankfurt forventet startopstilling: Trapp; Tuta, Hasebe, N’Dicka; Knauff, Rode, Sow, Kostic; Lindstrøm, Hauge; Borre.


Odds på FC Barcelona – Eintracht Frankfurt

Skæver vi til bookmakernes odds, fortæller de, at FC Barcelona er favoritter.


Odds-forslag: Mål, mål og mål i begge ender

Tilbage i januar skyllede to af FC Barcelonas muligheder for trofæer i denne sæson ud med badevandet, da de både tabte Super Cuppen og i Copa del Reys ottendedelsfinaler mod Athletic. Det betyder, at de har et meget langt longshot på La Liga-titlen og Europa League tilbage at sigte efter. Og det virker mest sandsynligt, at de snupper det europæiske trofæ. 

De vil givet sætte sig tungt på dette opgør, og Eintracht Frankfurt vil få svært ved at vende stimen med fem kampe uden sejr. Men de vil givet forsøge at holde stillingen lige så længe som muligt og håbe på et lykketræf på, hvad der formentlig bliver sporadiske kontraforsøg. Seks af tyskernes seneste otte kampe har haft begge hold på tavlen, og det er endnu mere udtalt i de europæiske kampe, hvor otte af ni opgør har set begge hold score. 

FC Barcelona har godt nok holdt buret rent i deres seneste fire hjemmekampe, men de fulgte jo altså torsdagens 1:1 i Frankfurt op med 3:2-sejr i Levante. Helt dirkefri i defensiven er de ikke. Derfor går anbefalingen med endnu et opgør, hvor begge hold finder frem til måltavlen, men vi tror ikke, det stopper der, så vi kombinerer dét spil med mindst tre scoringer i opgøret.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,17
Begge hold scorer OG Over 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


FC Barcelona – Eintracht Frankfurt: Statistik, topscorer og H2H

  • FC Barcelona er nummer 2 i La Liga med 60 point efter 30 runder. 

  • Tallene for FC Barcelona siger 17-9-4 med en målforskel på 60:31.

  • FC Barcelona røg ud af CL-gruppespillet, men i Europa League har de indtil videre banket Napoli og Galatasaray.

  • Eintracht Frankfurt er på 9. pladsen i Bundesligaen med 39 point efter 29 kampe. 

  • Eintracht Frankfurts statistik er 10-9-10 og 40:40.

  • Tyskernes europæiske vej i denne sæson er gået via Europa Leagues gruppespil til ottendedelsfinaler mod Real Betis, der blev slået 3:2.

  • Hos FC Barcelona er Memphis Depay flittigste målskytte med 10 træffere.

  • Eintracht Frankfurts topscorer er Rafael Borre med 7 kasser.


Expected Goals: FC Barcelona – Eintracht Frankfurt de seneste tre kampe:

FC BarcelonaResultatxGEintracht FrankfurtResultatxG
Levante – FC Barcelona(2-3) 3,18 – 1,14Eintracht Frankfurt – SC Freiburg(1-2) 1,20 – 1,13 
Eintracht Frankfurt – FC Barcelona (1-1) 1,13 – 0,67Eintracht Frankfurt – FC Barcelona(1-1)1,13 – 0,67
FC Barcelona – Sevilla FC(1-0) 2,56 – 0,60 Eintracht Frankfurt – Greuter Fürth (0-0)1,37 – 0,39
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Hvornår spilles FC Barcelona – Eintracht Frankfurt?
FC Barcelona – Eintracht Frankfurt spilles torsdag den 14. april 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles FC Barcelona – Eintracht Frankfurt?
FC Barcelona – Eintracht Frankfurt spilles på Camp Nou i Barcelona i Spanien.

Skriv første kommentar

Skriv et svar