18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Dinamo Zagreb – Villarreal: Odds og optakt den 8. april 2021

Det var en sensation da Dinamo Zagreb ekspederede ud i seneste runde. Kan kroaterne gøre det igen, når de tager imod Villarreal torsdag aften? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Dinamo Zagreb – Villarreal. Der er kampstart torsdag d. 8. april 2021 kl. 21:00. Se kampen på Discovery+.

Odds på Dinamo Zagreb – Villarreal

Et kig på oddsene viser, at bookmakerne ser udeholdet som favoritter i dette opgør.

Dinamo Zagreb – Villarreal: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Daniel Siebert
Stadion: Stadion Maksimir, Zagreb
Vejret: 4° og svag vind

Optakt til Dinamo Zagreb – Villarreal: Skader, karantæner og startopstillinger

Dinamo Zagreb løb med alle overskrifterne efter ottendedelsfinalerne i Europa League, efter et 2-0 nederlag i første opgør imod Tottenham, var den kamp i manges øjne lukket og slukket, og det hjalp ikke på chancerne at træner Mamic i dagene op til returopgøret blev smidt i spjældet for svindel. Men et hæsblæsende comeback endte med en 3-0 sejr efter forlænget spilletid, og nu står kroaterne, med danske Rasmus Lauritsen på holdkortet, i en sensationel kvartfinale. Det var anderledes udramatisk for Villarreal at spille sig hertil, 2-0 ude og 2-0 hjemme imod Dinamo Kiev sendte dem komfortabelt videre.

Hjemmeholdet har efterladt et fint indtryk i denne sæsons Europa League, de gik igennem gruppespillet uden at tabe en eneste kamp, og de indkasserede kun et eneste mål i de seks gruppekampe, stærkt! I den hjemlige liga ligger de godt til på en delt 1.plads, med en kamp i hånden og ligner igen i denne sæson favoritterne til at tage titlen. De har vundet deres seneste fire hjemmekampe i Europa League, så spanierne skal nok ikke tage alt for let på det.

Villarreal har gjort det fint på det sidste, de har tre friske La Liga sejre i bagagen og i Europa League var det ingen sag at ekspedere Dinamo Kiev ud af turneringen. De har været utrolig stærke igennem hele turneringen, hvor de har vundet 9 ud af 10 kampe. Der er jo efterhånden en lille tradition for, at vi har et spansk hold med i Europa League-finalen, og det ser da også lovende ud for Villarreal. De har lige som torsdagens modstander, vist sig virkelig godt frem defensivt med cleant sheet i tre ud af fire knockoutkampe.

Dinamo Zagreb:
Bruno Petkovic (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Villarreal:
Vicente Iborra (Midtbane, Reserve) – Skadet

Dinamo Zagreb forventet startopstilling: Livakovic; Ristovski, Lauritsen, Theophile-Catherine, Franjic; Majer, Ademi, Jakic; Ivanusec, Gavranovic, Orsic.

Villarreal forventet startopstilling: Asenjo; Foyth, Albiol, Torres, Pedraza; Chukwueze, Parejo, Capoue, Trigueros; Alcacer, Moreno.

Odds-forslag: Helt styr på defensiverne!

Det bliver spændende at se hvilket kampbillede vi får torsdag aften, for der er ingen tvivl om at spanierne er det stærkeste mandskab. Men med den form Dinamo Zagreb har vist indtil videre i turneringen, så kan man ikke uden videre afskrive dem.

Begge hold har vist sig virkelig flot frem, hjemmeholdet har kun tabt én kamp ud af ti, de har vundet de seneste fire hjemme i Kroatien. Mens Villarreal har vundet ni ud af deres ti kampe, de to hold er måske gået lidt under radaren, men det er imponerende resultater de har leveret. De har også det tilfælles at defensiven har stået snorlige, hos Zagreb er det blevet til otte clean sheet i ti kampe, og for Villarreal er det blev til seks ud af ti. Hvad sker der så når to så velorganiserede hold skal krydse klinger? Ikke alverden til at starte med. De undertippede kroatere skal ikke ud at satse det hele fra start, for risikoen for at blive straffet af et stærkere mandskab er bestemt til stede. På den anden side, tror vi heller ikke på at Villarreal kommer flyvende med hovedet under armen, de er det mest rutinerede hold af de to, og ved godt at det bliver afgjort over 180 minutter. Vi tror på et forsigtigt udlæg, som giver et X til pausen.

SpilXperten.com anbefaler: X til halvleg til odds 2,08 – SPIL HER >>*

Dinamo Zagreb – Villarreal: Statistik, topscorer og H2H

  • Dinamo Zagreb ligger på en delt 1.plads i Kroatiens bedste række. De har en statistik for sæsonen på 19-4-3 og en målscore på 64:23.

  • Villarreal finder vi på La Ligas 6.plads, hvor de kæmper benhårdt for at kvalificere sig til Europa League igen i næste sæson. De har en statistik for sæsonen på 11-13-5 og en målscore på 42:31.

  • Orsic var manden med målene i ottendedelsfinalen imod Tottenham, han stod for alle 3 kasser i returopgøret, og han er værd at holde øje med, for i ligaen er han også flittig med scoringerne.

  • Gerard Moreno ligger på en delt 2.plads på La Ligas topscorerliste, han lavede hattrick i weekend og står nu noteret for 19 scoringer i ligaen.

  • De to hold krydsede klinger i Europa League gruppespillet tilbage i 2010, her blev det til en sejr til hver hold.

Skriv et svar