18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Celtic – Leverkusen: Odds og optakt den 30. september 2021

Foto: Bildbyrån

Det kører sgu ikke rigtig for Celtic i denne sæson… I den skotske Premier League indtager de en skuffende 6.plads, de blev sendt ud af CL-kvalen af FC Midtjylland og i Europa League startede de ud med et nederlag. Denne gang skal skotterne op mod højtflyvende Leverkusen, som buldrer derud af i Bundesligaen! Mon ikke, at det bliver til endnu en skotsk nedtur? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Celtic – Leverkusen. Der er kampstart torsdag d. 30. september 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Play.

GÅ TIL


Celtic – Leverkusen: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Marco Di Bello, Italien
Stadion: Parkhead, Glasgow
Vejret: 11°, lidt regn og svag vind


Optakt til Celtic – Leverkusen: Skader, karantæner og startopstillinger

I seneste sæson blev Celtic væltet af den skotske trone efter 9 sæsoner i streg ved magten. Lige pt. er der intet, som tyder på, at de generobre mesterskabet i denne sæson, for det kører virkelig ikke for den skotske storklub. Sæsonen startede ud med et exit i CL-kvalen til FC Midtjylland, og den skuffelse har de aldrig rigtig fået lagt bag sig, eller også så er de bare ikke bedre… I ligaen har Celtic kun vundet tre ud af de første syv kampe, og det er altså ikke hverdagskost for de stribede. Der var fuld smæk på i deres første gruppekamp mod Real Betis, hvor skotterne var foran med 2-0, men måtte se sig slået med hæsblæsende 4-3. De kan godt byde op til dans, men de virker på samme tid medgørlige i defensiven. Arbejdsbetingelserne for træner Postecoglou bliver ikke nemmere her, for der er en række profiler på fraværslisten, såsom topscorer Furuhashi, Jullien i forsvaret og McGregor på midtbanen.

Leverkusen er virkelig kommet godt ud af starthullerne i denne sæson, hvor de indtil videre er førsteudfordrer til Bayern München, som selvfølgelig indtager 1.pladsen i Bundesligaen. Leverkusen har vundet fire, spillet en enkelt uafgjort, og tabt en vanvittig kamp til Dortmund. Gæsterne har haft rigtig fint gang i målscoringen indtil videre med 16 mål i seks kampe, det unge tyske talent Wirtz er virkelig begyndt at steppe op og Schick bygger videre på sin fine målform fra EM-slutrunden. De spiller god fodbold for tiden! Det blev til en 2-1 sejr i første Europa League-kamp mod Ferencvaros, her var det, ligesom i weekenden, Wirtz, som var manden med det afgørende mål. Eneste mærkbare fravær hos gæsterne er Palacios.

Celtic:

 • Christopher Jullien (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Kyogo Furuhashi (Angreb, Fast) – Skadet
 • Karamoko Dembele (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Callum McGregor (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Georgios Giakoumakis (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Greg Taylor (Back, Reserve) – Skadet
 • James Forrest (Kant, Reserve) – Skadet

Leverkusen:

 • Timothy Fosu-Mensah (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Julian Baumgartlinger (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Edmond Tapsoba (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Exequiel Palacios (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Niklas Lomb (Målmand, Reserve) – Skadet

Celtic forventet startopstilling: Hart; Ralston, Carter-Vickers, Starfelt, Juranovic; Rogic, McCarthy, Turnbull; Abada, Ajeti, Jota

Leverkusen forventet startopstilling: Hradecky; Frimpong, Kossounou, Tah, Bakker; Demirbay, Andrich; Bellarabi, Wirtz, Diaby; Schick


Odds på Celtic – Leverkusen

Bookmakerne ser Leverkusen som favoritter til dette opgør.


Odds-forslag: Celtic rammer ikke fordums styrke

Celtic er ikke voldsomt godt kørende i denne sæson, hele nedturen startede med et exit til FC Midtjylland i CL-kvalen, og siden har der været flere nedture end opture. Skotsk fodbold er ikke hvad det har været, og det har vi virkelig set i denne sæson, hvor også Rangers blev ekspederet ud af et skandinavisk hold i CL-kvalen. Celtic har stadig et fantastisk stadion og et fantastisk hjemmepublikum, men jeg er ikke sikker på, at det kan gøre op for den niveauforskel som der er på Celtic og Leverkusen for tiden.

Gæsterne har blot tabt en enkelt kamp i sæsonen, en hæsblæsende kamp mod Dortmund, hvor de trods alt førte ved hele tre lejligheder. Der er masser af kvalitet i det her Leverkusen-mandskab, og jeg tror, at de kan komme til at gøre ondt på et Celtic-hold, som ikke rammer topformen for tiden, og som har flere faste startere på fraværslisten. I 2020 krydsede Leverkusen klinger med Celtics arvefjender fra Rangers, her vandt tyskerne udekampen i Skotland med 3-1, og jeg tror ikke det er urealistisk med et lignende resultat her.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,02
2-tallet
Gå til Marathonbet *


Celtic – Leverkusen: Statistik, topscorer og H2H

 • Celtic har ikke gang i verdens bedste sæson indtil videre, det skotske storhold indtager 6.pladsen i ligaen med 10 point efter syv kampe. Statistikken lyder på 3-1-3 og målscoren 17:5.

 • Leverkusen kører derud af i denne sæson, hvor de indtager 2.pladsen i Bundesligaen efter seks spillerunder. Statistikken lyder på 4-1-1 og målscoren 16:7.

 • Turnbull, Furuhashi og Abada deler topscorerværdigheden for skotterne med tre mål hver.

 • Florian Wirtz og Patrik Schick deler topscorerværdigheden i Leverkusen med fire kasser hver.


Expected Goals: Celtic vs. Leverkusen– de seneste tre kampe

CelticResultatxGLeverkusenResultatxG
Celtic – Dundee United(1-1)3,16 – 0,56Bayer Leverkusen – Mainz 05(1-0)1,18 – 1,81
Celtic – Raith Rovers(3-0)1,84 – 0,37Stuttgart – Bayer Leverkusen(1-3)2,13 – 1,57
Livingston – Celtic(1-0)0,5 – 1,34Bayer Leverkusen – Ferencváros(2-1)2,24 – 1,23
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar