18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Brøndby IF – Sparta Prag: Odds og optakt den 16. september 2021

Foto: Bildbyrån

Det er noget af en trøstepræmie, Brøndby IF har fået efter den missede CL-kvalifikation. I Europa League er de røget i en pulje med Lyon, Rangers FC og Sparta Prag. Torsdag gælder det første kamp, og her er det tjekkiske Sparta Prag, der gæster Brøndby Stadion. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Brøndby IF – Sparta Prag. Der er kampstart torsdag d. 16. september 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Brøndby IF – Sparta Prag: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Aleksandar Stavrev, Nordmakedonien
Stadion: Brøndby Stadion, Brøndby
Vejret: 16° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 17. september 2021 10:39.

Optakt til Brøndby IF – Sparta Prag: Skader, karantæner og startopstillinger

Mesterskabet kom endelig tilbage til Vestegnen i sidste sæson, men da jubelen havde lagt sig, og efterhånden som sommerens transfervindue skred frem, stod det klart, at der ikke ville blive oprustet til de kommende europæiske opgaver. Det kan der være en vis snusfornuft i, men holdet har omvendt sagt farvel til markante profiler som Lindstrøm, Jung, Hermansson, Vigen og målmand Schwäbe. Ind er kommet Heggheim, Wikström og Tshiembe til defensiven, mens der længere fremme på banen har været tilgang af Cappis og Greve. Ikke just navne der sådan for alvor ruller let på tungen af fodboldkendere, men de kan jo udvikle sig til profiler under træner Frederiksens kyndige ledelse. 

Sådan er det dog ikke gået indtil videre, for efter otte runder i Superligaen er de forsvarende mestre blot noteret for en enkelt sejr, og selv om det også er blevet til beskedne to nederlag, er holdet alligevel placeret uden for top 6. I Champions League-kvalifikationen blev det til to nederlag mod østrigske RB Salzburg, så derfor er Brøndby IF på jagt efter sæsonens første europæiske sejr, når Sparta Prag kommer til Vestegnen torsdag aften. Der vil endnu engang være ekstra fokus på topscorer Uhre og hans sidekick Simon Hedlund i front for Brøndby IF, for det er afgørende, at de to leverer maksimalt, hvis de blågule skal hente point i en ultravanskelig gruppe, hvor der givetvis ikke er plads til nederlag i et eneste af de tre opgør på hjemmebane.  

Sparta Prag er en magtfaktor i tjekkisk fodbold, men de har ikke vundet mesterskabet de seneste syv sæsoner, hvor Plzen med tre og rivalerne fra Slavia Prag har nappet guldet fire gange. Sparta Prag begyndte også i Champions League-kvalifikationen, hvor de indledte med at sende Rapid Wien ud med samlet 3:2, før de måtte bøje sig for AS Monaco, der samlet sejrede 5:1 mod tjekkerne. I sidste sæsons Europa League var tjekkerne i gruppe med AC Milan, Lille og skotske Celtic FC, hvor de besejrede skotterne i begge opgør, mens det blev til nederlag i de resterende fire kampe og dermed exit fra europæisk bold allerede før nytår. 

I den hjemlige liga er Sparta Prag kommet godkendt i gang med fem sejre i de syv første kampe, men det blev i weekenden til sæsonens første nederlag i den syvende kamp, da de på udebane blev slået af Viktoria Plzen, som så også kravlede forbi Sparta Prag og overtog førstepladsen. Og i øvrigt ligger Sparta Prags ærkerivaler, de forsvarende mestre fra Slavia Prag, og ånder både Sparta og Plzen tungt i nakken, for Slavia Prag har en kamp på hånden og kan overtage førstepladsen med yderligere tre point. 

Brøndby IF:

 • Rasmus Wikström (Forsvar, Fast/Reserve) – Ikke registreret
 • Blas Riveros (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Peter Bjur (Back, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Sparta Prag:

 • Casper Højer Nielsen (Back, Fast) – Skadet
 • Ladislav Krejci (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Borek Dockal (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Lukas Julis (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Brøndby IF forventet startopstilling: Hermansen; Børkeeiet, Maxsø, Tshiembe; Bruus, Slimane, Radosevic, Frendrup, Mensah; Hedlund, Uhre.

Sparta Prag forventet startopstilling: Nita; Wiesner, Panak, Stetina, Hancko; Sacek, Pavelka, Soucek; Moberg-Karlsson, Hlozek, Pesek.


Odds på Brøndby IF – Sparta Prag

Bookmakernes odds til opgøret viser, de har tjekkerne som knebne favoritter i et forventeligt lige opgør. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 17. september 2021 10:39.

Odds-forslag: Lad det regne med mål på Brøndby Stadion

Det er absolut ikke, fordi publikum på Brøndby Stadion er blevet forkælede i denne sæson. Fem foreløbige hjemmekampe har givet én sejr, to uafgjorte og to nederlag, og der er blot scoret 10 mål i alt i de fem kampe. Altså to scoringer i snit. Totalt ser det mere underholdende ud, hvis vi tæller udekampene med, for så har Brøndby IF spillet 10 betydende kampe i sæsonen, og der er faldet 29 mål i de opgør – altså 2,9 scoringer i gennemsnit. 

Sparta Prag er på 11 betydende kampe indtil videre, og der er i alt faldet 35 scoringer, hvilket svarer til 3,18 mål i snit. I deres udekampe, som de har spille fem af, har de vundet én, spillet én uafgjort og tabt tre – blandt andet begge deres europæiske udekampe indtil nu. I de fem udekampe er der i alt faldet 19 scoringer, så de er på næsten fire mål i snit, når de er på fremmed græs. 

Brøndby IF har spillet to europæiske kampe i sæsonen, og i dem begge faldt der tre scoringer. Sparta Prags to udekampe er endt med henholdsvis tre og fire scoringer, og for Brøndby IF – som regnes for gruppens underdog – er det væsentligt at få point på hjemmebane, så de skal frem på banen, mens tjekkerne omvendt må forventes at jagte sejren for at stå bedst i den forventede tre-kamp med Rangers FC og Lyon om de to pladser, der giver adgang til knockoutkampene. Derfor tror anbefalingen, vi får mindst tre scoringer her. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,95
Over 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Brøndby IF – Sparta Prag: Statistik, topscorer og H2H

 • Brøndby IF er på 8. pladsen i Superligaen efter 8 kampe, hvor de har hentet 8 point. 

 • Brøndby IFs statistik siger indtil videre 1-5-2 og scoren 11:12.

 • Sparta Prag ligger nummer 2 i den tjekkiske liga med 16 point efter de første 7 runder. 

 • Tallene for Sparta Prag er 5-1-1, og deres målforskel lyder 18:6.

 • Mikael Uhre er Brøndby IFs topscorer med 4 ligamål.

 • Sparta Prags flittigste målscorere er Adam Hlozek og Jakub Pesek, som begge er noteret for hver 3 scoringer. 


Expected Goals: Brøndby IF vs. Sparta Pragde seneste tre kampe:

Brøndby IFResultatxGSparta PragResultatxG
Brøndby IF – Silkeborg IF(1-1)1,56 – 1,62Viktoria Plzen – Sparta Prag(3-2)2,75 – 1,89 
Brøndby IF – FC Midtjylland(2-0)0,73 – 1,30Sparta Prag – Ceske Budejovice(1-0)2,58 – 0,81 
Brøndby IF – RB Salzburg(1-2)1,31 – 2,26 Sparta Prag – Hradec Kralove(4-0)1,74 – 0,41 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar