18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Brøndby IF – Rangers FC: Odds og optakt den 4. november 2021

Foto: Bildbyrån

Brøndby IF er så småt ved at finde den rette facon i Superligaen, hvor de har hentet 13 point i de seneste fem runder og nu er kravlet ind i top 6. Det ændrer dog ikke en tøddel ved, at det er gæsterne fra Rangers FC, der er favoritter i dette møde efter deres 2:0-sejr i det omvendte opgør. Men det er ved at være sidste chance for Brøndby IF, hvis de skal holde liv i håbet om knockoutkampene. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Brøndby IF – Rangers FC. Der er kampstart torsdag d. 4. november 2021 kl. 18:45. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL


Brøndby IF – Rangers FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Nikola Dabanovic, Montenegro
Stadion: Brøndby Stadion, Brøndby
Vejret: 10° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 26. november 2021 12:33.

Optakt til Brøndby IF – Rangers FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Lad os for et kort øjeblik lege med tallene i gruppen: Hvis Lyon som forventet banker Sparta Prag hjemme i Frankrig, vil Brøndby IF med en sejr over Rangers FC nå op på samme pointtal som tjekkerne på gruppens delte andenplads, mens Rangers FC er lige efter med tre point. Så har Brøndby IF i næste runde hjemmebane mod Lyon, der allerede er sikre på at gå videre, og går det galt dér, skal Brøndby IF til Prag i sidste kamp og må så ordne paragrafferne der i stedet. Det er vanskeligt, men det er ikke umuligt. Håbet hviler dog på sejr til de blågule i denne kamp. 

Dét håb er en anelse mindre uden Mikael Uhre, end det ville være med topscoreren på banen. Brøndby IF kan forhåbentlig finde opmuntring i den nydelige stime, de har været inde i, hvor de har vundet de seneste tre hjemmekampe i Superligaen. En kærkommen forbedring efter sæsonens første fire, hvor de blot formåede at vinde en enkelt. Holdets seneste seks scoringer er sat ind af seks forskellige spillere, og når de nu ikke har deres ubestridte topscorer til rådighed, kan det være et fint våben at have mange spillere, som potentielt kan sætte bolden i nettet. 

Rangers FC gik ubesejrede gennem hele sidste sæson i Skotland og vandt et suverænt mesterskab. Det gav dem for første gang i 10 sæsoner adgang til Champions League-kvalifikationen, og de kunne endda hævne sig mod Malmö FF, der sendte dem ud i 2011. Altså ud i 10 års mørke. Men ak, svenskerne viste sig igen for stærke og sendte skotterne ud af den fineste turnering, så de i stedet måtte over i Europa League-kvalifikationen. Her var der til gengæld ingen slinger i valsen, da de gennembankede det armenske mandskab Alashkert over to kampe med 1:0. I gruppespillet har skotterne indtil videre hentet de tre point, de tog fra Brøndby IF i det omvendte opgør. 

Hjemme i Skotland nåede de efter seneste sæsons uovervindelighed blot to kampe ind i denne sæson, før de tabte 1:0 til Dundee United. Det er så stadig efter 12 runder deres eneste nederlag, og de er fire point foran ærkerivalerne fra Celtic FC, som de slog i sæsonens første Old Firm med 1:0. Rangers FC har en håndfuld spillere meldt ude, og det drejer sig om svenske Helander, Barisic, midtbanefolkene Jack og Oboforh samt kanten Kent.  

Brøndby IF:

 • Mads Hermansen (Mål, Fast) – Skadet
 • Rasmus Wikström (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Mikael Uhre (Angreb, Fast) – Skadet

Rangers FC:

 • Filip Helander (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Borna Barisic (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Ryan Jack (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Nnamdi Ofoborh (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Ryan Kent (Kant, Fast/Reserve) – Skadet

Brøndby IF forventet startopstilling: Mikkelsen; Heggheim, Maxsø, Rosted; Mensah, Frendrup, Radosevic, Slimane, Riveros; Divkovic, Hedlund.

Rangers FC forventet startopstilling: McGregor; Tavernier, Goldson, Balogun, Bassey; Arfield, Davis, Kamara; Aribo, Morelos, Sakala.


Odds på Brøndby IF – Rangers FC

Oddsene indikerer, at bookmakerne har gæsterne fra Glasgow som favoritter her. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Brøndby IF skal profitere af stigende formkurve

Det var en meget fæl sæsonstart, de forsvarende mestre fik i Superligaen: De første seks runder uden sejr og kun én sejr i de indledende ni kampe. Men nu ser det ud til, at tingene falder i hak, og med fire sejre i de seneste fem forsøg er de med stormskridt hoppet ind i tabellens øverste halvdel, og det blev også til sejr i derbyet mod FC København. 

Om det så er nok til at løfte Brøndby IF helt derop, hvor de kan skabe ravage i deres Europa League-gruppe, vil vise sig. For det er her og nu, de skal slå til. Dette opgør afgør, om de er færdige og formentlig ender helt uden sejre i efteråret, eller om de kan tillade sig at håbe og drømme om et mirakuløst comeback med et par sejre og en uafgjort i de resterende tre kampe. For det kan vise sig nok til at gå videre. 

Rangers FC var klasser bedre end Brøndby IF i det omvendte opgør. Skotterne er i fuld gang med at samle europæisk erfaring efter deres langvarige smuttur i de lavere regioner, og i sidste sæson sluttede de øverst i en EL-gruppe med Benfica, Lech Poznan og Standard Liége. Og nåede endda ottendedelsfinalerne, hvor de tabte til tjekkiske Slavia Prag. Så det er et mandskab, der har kvaliteten, og de øjner sikkert også muligheden for at spille sig helt ind i kampen om videre kvalifikation med sejr her. Men det får de ikke. Anbefalingen er overbevist om, at Brøndby IF fortsætter den stigende formkurve og undgår nederlag her. Måske har de det ikke i sig at hente en sejr, men de taber ikke igen. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,93
1X
Gå til Marathonbet *


Brøndby IF – Rangers FC: Statistik, topscorer og H2H

 • Brøndby IF er sidst i Conference Leagues gruppe A efter 1 point i 3 kampe.

 • Tallene for Brøndby IF er 0-1-2 med en målforskel på 0:5.

 • De forsvarende mestre er nummer 6 i Superligaen, hvor de har hentet 21 point i 14 kampe. 

 • Rangers FC indtager 3. pladsen i den europæiske gruppe med 3 point for 3 runder. 

 • Rangers FCs statistik siger 1-0-2, og deres måltal lyder på 2:3.

 • Hjemme i Skotland er Rangers FC tophold i Premier League med 27 point efter 12 runder. 

 • Brøndby IFs ligatopscorer er Mikael Uhre, som er noteret for 7 træffere, men hverken han eller nogen anden for Brøndby IF har formået at score i gruppespillet endnu.

 • Hos Rangers FC er Leon Balogun og Kemar Roofe topscorere, da de hver har scoret et enkelt mål. 


Expected Goals: Brøndby IF vs. Rangers FC de seneste tre kampe:

Brøndby IFResultatxGRangers FCResultatxG
Viborg FF – Brøndby IF(0-1)0,56 – 0,89Motherwell – Rangers FC(1-6)0,68 – 3,33 
Brøndby IF – FC København(2-1)1,76 – 0,77Rangers FC – Aberdeen(2-2)2,67 – 0,83 
Rangers FC – Brøndby IF(2-0)2,30 – 0,57 St. Mirren – Rangers FC(1-2)0,21 – 2,25 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar