18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brøndby IF – Lyon: Odds og optakt den 25. november 2021

Et par glade Brøndby-spillere i aktion. Får de noget at glæde sig over her i hjemmekampen mod Lyon? (Foto: Bildbyrån)
Et par glade Brøndby-spillere i aktion. Får de noget at glæde sig over her i hjemmekampen mod Lyon? (Foto: Bildbyrån)

Håber lever stadig på den københavnske vestegn. Der resterer to spillerunder af Europa Leagues gruppespil og Brøndby er blot to point efter nummer 2 og 3, Sparta Prag og Rangers. Denne gang skal ‘drengene fra Vestegnen’ op mod franske Lyon, som allerede har sikret sig 1.pladsen i gruppen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Brøndby IF – Lyon. Der er kampstart torsdag d. 25. november 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Brøndby IF – Lyon: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Georgi Kabakov, Bulgarien
Stadion: Brøndby Stadion
Vejret: 6° og frisk vind

Optakt til Brøndby IF – Lyon: Skader, karantæner og startopstillinger

Der er Lyon, og så er der resten… Franskmændene har gjort rent bord i de første fire kampe, så avancementet fra gruppen er allerede sikret, og 1.pladsen kommer endda heller ikke i fare selvom der stadig er to kampe tilbage at spille. De resterende tre hold i gruppen Sparta Prag, Rangers og Brøndby har alle stadig chancen for at snuppe 2.pladsen, om end danskerne står med de mest spinkle chancer, men bolden er jo rund og intet er umuligt. Sparta Prag og Rangers er blot 2 point foran Brøndby med to runder igen, de to hold møder hinanden i Skotland i morgen. 3.pladsen giver Conference League-deltagelse til foråret, og det ville de danske mestre formentlig være ovenud tilfredse med.

Meget skal gå godt hvis Brøndby skal gå videre fra puljen, men heldigvis for dem, så ser det både spillemæssigt og resultatmæssigt meget bedre ud end det har gjort tidligere i sæsonen. Drengene fra Vestegnen er pt. det mest formstærke mandskab i den danske Superliga, senest illustreret ved en flot udesejr over førerulven fra FC Midtjylland. Brøndby er gået defensivt til værks her i Europa League, umiddelbart en fornuftigt tilgang når man ser på kvaliteten af de andre mandskaber, og den haltende form som Brøndby lagde sæsonen ud med. Tilgangen har dog ikke kastet nogle sejre af sig indtil videre, om end to uafgjorte kampe er nok til fortsat at være i live. Problemet er nu, at de skal frem at vinde mindst en af de sidste to kampe, hvis de også skal spille europæisk fodbold til foråret. Truppen er, på nær Wikström, fit for fight.

Brøndbys chance i dette opgør er, at Lyon som nævnt allerede har sikret sig 1.pladsen i gruppen. Det er svært at forestille sig, at Lyon ikke skulle spare en spiller eller to til dette opgør, kampprogrammet er tæt for tiden, og i Ligue 1 kører det langt fra efter planen. I skrivende stund indtager Lyon blot 10.pladsen, og det er langt fra de forventninger som de selv og omverdenen har til dem. Spillerne bør fysisk være rimelig friske, for weekendens kamp mod Marseille blev afbrudt og udskudt efter tilskueruroligheder efter ganske få minutter. Kvaliteten af Lyons reserver er selvfølgelig stadig af en kvalitet, som kan hamle op med Brøndby, men det skal blive spændende at se hvem og hvor mange, som bliver sparet.

Brøndby IF:

  • Rasmus Wikström (Forsvar, Reserve) – Skadet

Lyon:

  • Moussa Dembele (Angreb, Fast) – Skadet

Brøndby IF forventet startopstilling: Hermansen; Rosted, Maxsø, Tshiembe; Bruus, Slimane, Radosevic, Frendrup, Riveros; Uhre, Pavlovic

Lyon forventet startopstilling: Lopes; Gusto, Denayer, Da Silva, Henrique; Mendes, Caqueret; Cherki, Aouar, Shaqiri; Slimani


Odds på Brøndby IF – Lyon

Lyon er favoritter hos bookmakerne. 


Odds-forslag: Motiverede danskere vs. umotiverede franskmænd

Lyon topper Europa Leagues gruppe A og Brøndby indtager sidstepladsen, der var klasseforskel i de to mandskabers første indbyrdes møde, Lyon har et langt bedre hold end Brøndby, og man kunne blive ved… Der er bare forskel på, om man har noget på spil eller om man ikke har, og med det in mente, så har Brøndby en klar fordel her.

Lyon har gjort rent bord i de første fire kampe, så selv hvis de taber de to sidste kampe, så bliver der ikke ændret ved deres nuværende 1.plads. Den fine resultatmæssige form har de ikke formået at bringe med sig i Ligue 1 i denne sæson, her frister den franske storklub en placering som nummer 10 i tabellen, og søndag venter en udekamp mod Montpellier, som de har tabt til i de seneste tre indbyrdes opgør. Det ville undre mig, hvis ikke Ligue 1 fik lidt ekstra opmærksomhed fra Peter Bosz og hans Lyon-mandskab inden vinterpausen.

Brøndby rammer sæsonens hidtidige topniveau lige NU! Selvtilliden hos spillerne er tilbage efter seks sejre i de seneste syv Superliga-kampe, et fint x mod Rangers i seneste Europa League-kamp, og vigtigst af alt, så er Michael Uhre brandvarm for tiden. Der skal være muligheder for et point til BIF mod et formentlig halvamputeret/umotiveret Lyon-mandskab.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,81
Uafgjort eller Brøndby
Gå til marathonbet *


Brøndby IF – Lyon: Statistik, topscorer og H2H

  • Brøndby indtager 4.pladsen i gruppe A med 2 point efter fire spillerunder, en statistik på 0-2-2 og en målscore på 1:6.
  • Lyon topper gruppen med 12 point. Statistikken er på 4-0-0 og målscoren på 12:3.

  • Brøndbys hidtil eneste mål i denne sæsons Europa League var et selvmål fra en Rangers-forsvarer.

  • Karl Toko Ekambi er den mest scorende spiller i denne sæsons Europa League, han står noteret for seks kasser.

  • Brøndby tabte det omvendte opgør med 3-0.


Expected Goals: Brøndby IF vs. Lyon de seneste tre kampe:

Brøndby IFResultatxGLyonResultatxG
Midtjylland – Brøndby(1-2) 1,72 – 1,22Rennes – Lyon(4-1) 3,88 – 1,48 
Brøndby – OB(2-1)1,37 – 0,95 Lyon –  Sparta Prag(3-0)2,91 – 1,38
Brøndby IF – Rangers FC(1-1)0,11 – 1,24Lyon – Lens(2-1)1,97 – 2,41
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Brøndby IF – Lyon?

Brøndby IF – Lyon spilles torsdag den 25. november 2021 klokken 21.00

Hvor spilles Brøndby IF – Lyon?

Brøndby IF – Lyon spilles på Brøndby Stadion

Skriv første kommentar

Skriv et svar