18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Braga – Røde Stjerne: Odds og optakt den 9. december 2021

Får Braga-spillerne også noget at fejre torsdag aften? (Foto: Bildbyrån)
Får Braga-spillerne også noget at fejre torsdag aften? (Foto: Bildbyrån)

Torsdag er der sidste spillerunde i Europa League-gruppespillet, og her skal vi en tur til Portugal, hvor Braga og Røde Stjerne tørner sammen i en direkte kamp om avancement. Gruppe F inkluderer også danske FC Midtjylland, og hvis danskerne vinder deres kamp mod Ludogorets, så er der kun plads til én af disse to klubber i knockout-fasen. Bliver det Braga, Røde Stjerne eller FC Midtjylland, som trækker det korteste strå? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Braga – Røde Stjerne. Der er kampstart torsdag d. 9. december 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Play. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Braga – Røde Stjerne: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Marco Guida, Italien
Stadion: Estadio Municipal de Braga
Vejret: 12°, regn og let vind

Optakt til Braga – Røde Stjerne: Skader, karantæner og startopstillinger

Der er spænding til det sidste her i Europa Leagues gruppe F! FC Midtjylland har lavet en fremragende slutspurt, og har nu skæbnen i egne hænder. De midtjyske ulve skal ‘bare’ vinde deres udekamp mod Ludogorets, så vil 2.pladsen som minimum være sikret. Hvis det sker, så er der kun plads til én af enten Braga eller Røde Stjerne. De to mandskaber ligger henholdsvis nummer 2 og 1 før dette opgør, Braga har 9 point og Røde Stjerne har 10. En uafgjort mellem disse to mandskaber + en FCM-sejr vil sende midtjyderne på 1.pladsen, mens Røde Stjerne i det tilfælde vil nappe 2.pladsen. Meget afhænger af danskernes indsats i Bulgarien, for hvis de vinder, så er Braga tvunget til 3 point her.

Portugisiske Braga har formået at rejse sig oven på den dukkert det var, da de i de døende sekunder indkasserede en scoring i Herning, og dermed tabte kampen 3-2. De to efterfølgende kampe i den hjemlige liga er blevet vundet i sikker stil. Portugiserne vil glæde sig over, at have hjemmebanefordelen her i sidste spillerunde, for præstationerne på hjemmebane har været af høj kvalitet. Begge hjemmekampe i Europa League er blevet vundet, mens man i den portugisiske liga kun har tabt én af syv hjemmekampe.

Røde Stjerne topper gruppe F, men kan altså nå at trække det korteste strå alligevel. Serberne skal have point med fra Braga, hvis de vil være sikre på avancement. I den hjemlige liga går det ganske fornuftigt for Røde Stjerne, som igen byder sig i toppen af rækken. Faktisk har de et parløb kørende med lokalrivalerne fra Partizan Beograd, som er 3 point foran. Serberne har vundet de seneste seks kampe på tværs af turneringer.


Braga:

  • David Carmo (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Tormena (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Al Musrati (Midtbane, Fast) – Skadet


Røde Stjerne:

  • Ingen kendte fravær

Braga forventet startopstilling: Matheus; P. Oliveira, Silva, Leita; Couto, Mineiro, A. Horta, Moura; Medeiros, R. Horta, V. Oliveira

Røde Stjerne forventet startopstilling: Borjan; Gajic, Erakovic, Dragovic, Pankov; Srnic, Petkovic, Katai; Kanga, Ivanic, Pavkov


Odds på Braga – Røde Stjerne

Bookmakerne har Braga som favoritter.


Odds-forslag: Fuld smæk på målscoringen

Der er en mulighed for, at Braga og Røde Stjerne slet ikke behøver være så bekymrede for avancement til knockout-runden. Alt afhænger af, om FC Midtjylland vinder deres udekamp mod Ludogorets. Hvis ikke FCM vinder, så er både Braga og Røde Stjerne videre, hvis FCM vinder så tæller kun 3 point for Braga, mens Røde Stjerne kan klare sig med et enkelt.

De to kampe bliver spillet på samme tid, så dette opgør kan måske udvikle sig til den kedelige side, hvis først FCM er bagud, men lad os gå ud fra at danskerne vinder, og at der dermed kun bliver plads til en af disse to hold. I den situationen så skal der angribes fra Bragas side, og det er de virkelig gode til. Med 11 mål i de første fem spillerunder er Braga gruppens klart mest scorende mandskab, mens defensiven til gengæld ikke virker upåklageligt med 8 indkasserede mål. Røde Stjerne har ikke været involveret i mange målfester i denne gruppe, men hvis de først kommer bagud, så skal der jo angribes. Situationen i gruppe F gør, at det opgør aldrig rigtig kan dø, så længe FCM er foran i deres kamp. Lad der blive målfest i Portugal!

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,93
Over 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Braga – Røde Stjerne: Statistik, topscorer og H2H

  • Braga er nummer 2 i gruppe F med 9 point. Statistikken er på 3-0-2 og målscoren siger 11:8.

  • Røde Stjerne fører gruppen med 10 point, en statistik på 3-1-1 og målscoren 5:3.

  • Wenderson Haleno er næstmest scorende spiller i Europa League, brasilianeren står noteret for fem kasser.

  • Milan Pavkov er mest scorende spiller for Røde Stjerne i turneringen, han har lavet to af holdets fem mål.

  • Røde Stjerne vandt det omvendte opgør 2-1. Alle tre mål blev sat ind i kampens sidste 15 minutter.

Info
NavnRøde StjerneCRZ
Land
Serbien
SRB
CheftrænerDejan Stankovic
Websitewww.crvenazvezdafk.com
Form
Statistik
Turnering
Champions League Kvalifikation
Kampe spillet
4
Mål
7
Mål imod
4
Rent bur
1
Gule kort
11
Røde kort
1
Turnering
Europa League Kvalifikation
Kampe spillet
2
Mål
3
Mål imod
1
Rent bur
1
Gule kort
6


Expected Goals: Braga vs. Røde Stjerne de seneste tre kampe:

BragaResultatxGRøde StjerneResultatxG
Braga – Estoril(2-0) 2,9 – 2Napredak Kruševac – Røde Stjerne(0-2) 1,16 – 2,11 
Braga – Vizela(4-1) 2,65 – 1,11Røde Stjerne – Voždovac(1-0) 1,67 – 0,12 
Midtjylland –  Braga(3-2) 2,35 – 0,58 Røde Stjerne – Spartak Subotica(3-0) 2,1 – 0,17 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Braga – Røde Stjerne?

Braga – Røde Stjerne spilles torsdag den 9. december 21:00.

Hvor spilles Braga – Røde Stjerne?

Braga – Røde Stjerne spilles på Estadio Municipal de Braga

Skriv et svar