18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Bodø/Glimt – Arsenal: Odds og optakt den 13. oktober 2022

Nøj, hvor det kører for Arsenal! Men kan de også levere varen på kunstgræs i kolde Norge? (Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix)
Nøj, hvor det kører for Arsenal! Men kan de også levere varen på kunstgræs i kolde Norge? (Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix)

Arsenal buldrer derudaf! The Gunners topper både Premier League og denne gruppe i Europa League. I sidste uge slog de Bodø/Glimt med 3-0. Men kan de også klare skærene på en kold og våd aften i Nordland? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Bodø/Glimt – Arsenal. Der er kampstart torsdag d. 13. oktober 2022 kl. 18:45. Se kampen på TV2 Sport eller TV2 Play.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Bodø/Glimt – Arsenal: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Irfan Peljto
Stadion: Aspmyra Stadion, Bodø
Vejret: 8°, let vind og regn

Bodø/Glimt – Arsenal: Skader, karantæner og startopstillinger

Hold nu op, hvor det kører for Arsenal! London-klubben har fået en solid start på sæsonen med ti sejre og blot et enkelt nederlag i de første elleve kampe. Anken for et par uger siden var, at de endnu ikke havde bevist sig mod andre tophold, men med sejre over Tottenham og Liverpool i de seneste to weekender, har de vist at de kan og vil være med hvor det er sjovt i denne sæson. Den fine form blev også bekræftet sidste torsdag, da Arteta med et decideret b-hold ingen problemer havde med at besejre Bodø/Glimt med 3-0. Sejren betyder, at Arsenal indtager 1.pladsen her i Gruppe A med 6 point for to kampe, herefter følger PSV og Bodø/Glimt på hver 4 point for henholdsvis to og tre kampe, og så har vi gruppens prygelknabe fra Zürich (nu med Bo Henriksen som træner) på 0 point.

Med gæsternes flotte start på Europa League, så virker det ganske sandsynligt, at Arteta igen kommer til at spare en del spillere her, så a-kæden igen kan være helt frisk til at bibeholde 1.pladsen i Premier League. Derfor må der også være en vis tro på tingene hos nordmændene, selvom der ikke var meget tvivl om udfaldet i sidste uge. Hjemmebanestatistikken i Europa kunne ikke se meget bedre ud end tilfældet er. Bodø har nemlig vundet de seneste 14 hjemmekampe i europæisk sammenhæng, herunder sejre mod blandt andre Roma og Celtic. På en våd, kold og blæsende aften på kunstgræsset i Nordlandet kunne der godt blive tættere kamp om udfaldet end der var for en uge siden. Kjetil Knutsens mandskab er 2’er i Eliteserien, men har hele 15 point op til 1.pladsen, så de kan vidst lige så godt satse hele butikken på europæisk succes.


Bodø/Glimt:

  • Sondre Fet (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet


Arsenal:

  • Mohamed Elneny (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Emile Smith Rowe (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

Bodø/Glimt forventet startopstilling: Haikin; Sampsted, Moe, Lode, Wembangomo; Vetlesen, Berg, Saltnes; Mvuka, Espejord, Pellegrino

Arsenal forventet startopstilling: Turner; Cedric, Holding, Tomiyasu, Tierney; Xhaka, Lokonga; Marquinhos, Vieira, Nelson; Nketiah


Odds på Bodø/Glimt – Arsenal

Oddsene peger på en favoritværdighed til Arsenal.


Odds-forslag: Bodø med fordel på kunstgræsset

Arsenal er ualmindelig godt kørende i denne sæson. De vinder kamp efter kamp i både Premier League og Europa League, og i torsdags blev det til en sikker sejr mod Bodø/Glimt, selv med en reservespækket startellever. Med den fine præstation fra reserverne i sidste uge, så bliver det formentligt til genvalg her, så a-kæden kan holde sig frisk til at forsvare 1.pladsen i Premier League. Det kan blive Bodøs chance for endnu et stort europæisk resultat.

Der er stor forskel på nordmændenes resultater alt afhængig af om de spiller ude eller hjemme i Europa. 14 hjemmesejre i Europa på stribe taler sit tydelige sprog, og selvfølgelig har der været en hel del bløde modstandere imellem, men det er altså også blevet til to sejre over Roma, sejr over Celtic, Dinamo Zagreb og AZ, som har et udmærket niveau. I samme periode er det kun blevet til to udesejre ud af 15 mulige. Arsenal var bedre i sidste uge, klart bedre faktisk, men det er ikke helt nemt at skulle op til en vindblæst og våd affære på kunstgræs i Norge. The Gunners er kommet så godt i gang her i Europa League, at der ikke bør blive tvivl om det videre avancement, hvorfor de måske også tager lidt løst på denne opgave.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,98
Bodø/Glimt eller uafgjort
Gå til marathonbet *


Bodø/Glimt – Arsenal: Statistik, topscorer og H2H

  • Bodø/Glimt er nummer 3 i Europa Leagues Gruppe A med 4 point for tre kampe. I den hjemlige liga indtager de 2.pladsen.

  • Arsenal topper Europa Leagues Gruppe A med 6 point for to kampe. The Gunners topper minsandten også Premier League.

  • Amahl Pellegrino er topscorer i Eliteserien med 21 kasser.

  • Gabriel Jesus har fået en flot start på Arsenal-karrieren. Brasilianeren topper den interne topscorerliste med fem kasser.

  • I sidste uge vandt Arsenal i sikker stil med 3-0 hjemme over Bodø/Glimt.
Info
NavnArsenalARS
Land
England
ENG
CheftrænerMikel Arteta
Websitewww.arsenal.com
Form
Statistik
Turnering
Premier League
Kampe spillet
12
Mål
30
Mål imod
11
Rent bur
5
Gule kort
19
Turnering
Europa League Grp. A
Kampe spillet
6
Mål
8
Mål imod
3
Rent bur
4
Gule kort
12


Expected Goals: Bodø/Glimt vs. Arsenal – de seneste tre kampe:

Bodø/GlimtResultatxGArsenalResultatxG
Bodø / Glimt – Sandefjord(4-1) 2,78 – 0,54Arsenal – Liverpool(3-2) 2,92 – 0,81
Arsenal – Bodø/Glimt(3-0) 2,99 – 0,73Arsenal – Bodø/Glimt(3-0) 2,99 – 0,73
Lillestrøm – Bodø / Glimt(1-4) 1,08 – 2,58Arsenal – Tottenham(3-1) 2,24 – 1,39
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Bodø/Glimt – Arsenal?

Bodø/Glimt – Arsenal spilles torsdag den 13. oktober 2022 klokken 18:45.

Hvor spilles Bodø/Glimt – Arsenal?

Bodø/Glimt – Arsenal spilles på Aspmyra Stadion i Bodø

Skriv et svar