18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Bayer Leverkusen – Atalanta: Odds og optakt den 17. marts 2022

Malinovsky og Muriel var helt varme i første opgør for en uge siden. Førstnævnte stod for to assist og et mål, og sidstnævnte for to mål og en assist. (Foto: Bildbyrån)
Malinovsky og Muriel var helt varme i første opgør for en uge siden. Førstnævnte stod for to assist og et mål, og sidstnævnte for to mål og en assist. (Foto: Bildbyrån)

Første kamp mellem Atalanta og Leverkusen for en uge siden skuffede ikke. De to underholdende mandskaber leverede en målfest, som Atalanta vandt med 3-2. Lad os håbe, at der kommer lige så meget gang i målscoringen torsdag aften! Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Bayer Leverkusen – Atalanta. Der er kampstart torsdag d. 17. marts 2022 kl. 18:45. Se kampen på TV2 Play.

GÅ TIL

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Bayer Leverkusen – Atalanta: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Francois Letexier
Stadion: BayArena, Leverkusen
Vejret: 7°, svag vind

Optakt til Bayer Leverkusen – Atalanta: Skader, karantæner og startopstillinger

Vi er nået til returopgørene i Europa League-ottendedelsfinalerne, og her har vi fornøjelsen af Leverkusen og Atalanta, som, ikke overraskende, leverede en målfest i første opgør. Dette opgør lignede på forhånd et af de mest underholdende og seværdige af slagsen, og endte da også som det mest målrige opgør af alle ottendedelsfinalerne. Leverkusen tog en tidlig føring, men her fra satte Atalanta turboen til, og via tre gange samarbejde mellem Muriel og Malinovsky tog italienerne en 3-1 føring tidligt i 2.halvleg. Leverkusen fik reduceret til 3-2 med en halv time igen, og dermed har vi et fuldkommen åbent returopgør på hånden her.

Både Atalanta og Leverkusen elsker en god omgang aggressiv og offensiv angrebsfodbold, som vi så det for en uge siden. Derfor var det også bemærkelsesværdigt, da begge mandskaber gik målløse fra banen i weekenden. Leverkusen tabte 1-0 hjemme til Köln, mens Atalanta kun fik 0-0 hjemme mod bundholdet fra Genoa. Ikke den optimale optakt for nogle af de to mandskaber, men værst var weekenden for Leverkusen, som måtte se Florian Wirtz gå fra banen med en korsbåndsskade. Den unge tysker har sammen med Patrick Schick været bedste Leverkusen-spiller i denne sæson, og nu ser det ud til at de må undvære begge to til returopgøret. Kæmpe bet for tyskerne. Atalanta må også undvære et par offensive profiler, men er altså lidt bedre dækket ind i forhold til værdige afløsere.


Bayer Leverkusen:

 • Karim Bellarabi (Kant, Reserve) – Tvivlsom
 • Patrik Schick (Angreb, Fast) – Tvivlsom
 • Florian Wirtz (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Robert Andrich (Midtbane, Fast) – Skadet


Atalanta:

 • Josip Ilicic (Kant, Fast) – Syg
 • Duvan Zapata (Angreb, Fast) – Skadet
 • Aleksej Mirantjuk (Angreb, Reserve) – Skadet

Bayer Leverkusen forventet startopstilling: Hradecky; Fosu-Mensah, Tah, Tapsoba, Bakker; Demirbay, Aranguiz; Diaby, Palacios, Adli; Alario

Atalanta forventet startopstilling: Musso; Toloi, Demiral, Palomino; Hateboer, de Roon, Freuler, Zappacosta; Malinovskyi, Koopmeiners; Muriel


Odds på Bayer Leverkusen – Atalanta

Bookmakerne tror på en sejr til hjemmeholdet.


Odds-forslag: Fraværene bliver for tunge for tyskerne

Det kan næsten kun blive underholdende, når Leverkusen skal ud og jagte sejren mod Atalanta torsdag aften! Det er to mandskaber, som ynder at angribe for fuld skrue, og ikke tænke alt for meget over om det efterlader plads den anden vej. Første opgør i Italien skuffede ikke, og kastede hele fem mål af sig.

Atalanta var bedst for en uge siden, men efterlader som altid, alt for god plads til omstillinger for modstanderholdet. Det er to meget jævnbyrdige mandskaber vi har med at gøre her, men med fraværene af Schick, Wirtz og Andrich, synes jeg, at Leverkusen står en anelse svagt i billedet. Tyskerne mangler deres to vigtigste offensive profiler, og det kan vise sig afgørende, for de har vist i denne sæson, at de i hvert fald ikke forsvarer særlig godt. Tretten hold i Bundesligaen har indkasseret færre mål end Leverkusen i denne sæson, og jeg har svært ved at se hvordan de skal holde Atalanta fra fadet her. Når de samtidig ikke selv har lige så meget at skyde med som sædvanligt, ja så tror jeg ikke det lykkedes at hive sejren i land.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,63
Atalanta eller uafgjort
Gå til unibet *


Bayer Leverkusen – Atalanta: Statistik, topscorer og H2H

 • Leverkusen er nummer 3 med 45 point. Statistikken for gæsterne er på 13-6-7 og målscoren siger 64:41.

 • Atalanta er nummer 6 i Serie A med 48 point. Statistikken er på 13-9-6 og målscoren 50:31.

 • Leverkusens Patrik Schick står noteret for tyve kasser, nok til at gøre ham til topscorer i klubben.

 • Duvan Zapata og Pasalic deler topscorerværdigheden for Atalanta med ni mål hver.

 • Der var fuld smæk på målscoringen, da Atalanta for en uge siden tog første stik med en 3-2 sejr.

Info
NavnAtalantaATA
Land
Italien
ITA
CheftrænerGian Piero Gasperini
Websitewww.atalanta.it
Form
Statistik
Turnering
Serie A
Kampe spillet
25
Mål
46
Mål imod
30
Rent bur
7
Gule kort
57
Røde kort
1
Turnering
Coppa Italia
Kampe spillet
2
Mål
4
Mål imod
3
Rent bur
1
Gule kort
3
Turnering
Champions League Grp. F
Kampe spillet
6
Mål
12
Mål imod
13
Rent bur
1
Gule kort
9
Turnering
Europa League Slutspil
Kampe spillet
2
Mål
5
Mål imod
1
Rent bur
1
Gule kort
4


Expected Goals: Bayer Leverkusen vs. Atalanta de seneste tre kampe:

Bayer LeverkusenResultatxGAtalantaResultatxG
Bayer Leverkusen – Köln(0-1)1,25 – 0,54Atalanta – Genoa(0-0)1,2 – 0,66 
Atalanta – Bayer Leverkusen(3-2)1,95 – 0,39 Atalanta – Bayer Leverkusen(3-2)1,95 – 0,39 
Bayern München – Bayer Leverkusen(1-1)1,57 – 2,4Roma – Atalanta(1-0)1,35 – 1,19
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Bayer Leverkusen – Atalanta?

Bayer Leverkusen – Atalanta spilles torsdag den 17. marts 2022 klokken 18:45.

Hvor spilles Bayer Leverkusen – Atalanta?

Bayer Leverkusen – Atalanta spilles på BayArena i Leverkusen

Skriv et svar