18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Atalanta – Bayer Leverkusen: Odds og optakt den 10. marts 2022

Atalanta kæmper med resultaterne for tiden, men kan de alligevel overkomme formstærke Leverkusen? (Foto: Bildbyrån)
Atalanta kæmper med resultaterne for tiden, men kan de alligevel overkomme formstærke Leverkusen? (Foto: Bildbyrån)

Det er en fed kamp vi har i vente fra Europa League torsdag aften! Både Atalanta og Leverkusen elsker at underholde, og har det med at angribe bedre end de forsvarer. Det kan vel kun blive to underholdende 1/8-finaler vi får her? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Atalanta – Bayer Leverkusen. Der er kampstart torsdag d. 10. marts 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Play.

GÅ TIL

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Atalanta – Bayer Leverkusen: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Gewiss Stadium, Bergamo
Vejret: 7°, svag vind

Optakt til Atalanta – Bayer Leverkusen: Skader, karantæner og startopstillinger

Vi er nået til 1/8-finalen i Europa League, og dette matchup mellem Atalanta og Leverkusen ligner på forhånd et af de mest underholdende af slagsen. Atalanta er kommet hertil via en 3.plads i Champions League-gruppespillet, og efterfølgende en samlet sejr på 4-1 over Olympiakos her i Europa League 1/16-finalen. Leverkusen blev sparet for 1/16-finalen fordi de vandt deres Europa League-gruppe foran næsen på spanske Real Betis. Atalanta og Leverkusen ynder begge at angribe for fuld skrue, og også ofte på bekostning af den defensive organisation, så der er lagt i kakkelovnen til to seværdige kampe.

Atalanta har været en af de helt store kæledægger i international klubfodbold over de seneste par sæsoner. Italienerne står for en aggressiv, underholdende og offensiv spillestil, som har kastet et hav af målfester af sig. Det er fortsat samme spillestil, som bliver praktiseret af Gasperinis mandskab, men i denne sæson har de været mere beskedne med målscoringen. Hvis italienerne rammer dagen er de et ubehageligt mandskab at stå overfor, men det gør de bare sjældent for tiden. I ligaen er de nu faldet ud af top-4, og i weekenden blev det til et 1-0 nederlag til Roma.

Gæsterne er også utrolig angrebsivrige og det kan ses på målscoringen. Leverkusen smadrer nemlig mål ind i denne sæson, hele 64 scoringer i 25 kampe er det blevet til for tyskerne, som så også slækker kraftigt i defensiven, hvor det er blevet til 40 indkasserede mål. Kedeligt er det ikke! Leverkusen kommer lige fra et flot point ude mod mægtige Bayern München i ligaen, hvor de indtager 3.pladsen. Udeholdet viser flot form for tiden med fire sejre, et x og et nederlag i de seneste seks kampe. Topscorer Patrik Schick er muligvis tilbage til dette opgør, og det gør selvfølgelig ikke tyskerne mindre farlige.


Atalanta:

  • Josip Ilicic (Kant, Fast) – Syg
  • Duvan Zapata (Angreb, Fast) – Skadet


Bayer Leverkusen:

  • Karim Bellarabi (Kant, Reserve) – Skadet
  • Patrik Schick (Angreb, Fast) – Tvivlsom
  • Kerem Demirbay, (Midtbane, Fast/Reserve) – Karantæne

Atalanta forventet startopstilling: Musso; Palomino, Demiral, Djimsiti; Zappacosta, De Roon, Freuler, Mæhle; Malinovski; Pasalic, Boga

Bayer Leverkusen forventet startopstilling: Hradecky; Frimpong, Tapsoba, Hincapiè, Bakker; Andrich, Demirbay; Adli, Wirtz, Diaby; Schick.


Odds på Atalanta – Bayer Leverkusen

Bookmakerne tror på en sejr til Atalanta.


Odds-forslag: Det kan kun blive en underholdende affære!

Det er tydeligt, at der mangler noget uforudsigelighed hos Atalanta for tiden. Gasperini har måtte undvære en del af det offensive repetoir på det sidste, men denne gang bør der comeback i startelleveren til Malinovski og Boga, som bringer noget x-factor i forhold til seneste kamp mod Roma. Det er svært at forestille sig, at dette ikke skulle blive et underholdende opgør, for både Atalanta og Leverkusen angriber nærmest med hovedet under armen.

Atalanta har været lidt mere beskedne med målfesterne i denne sæson, men denne gang bør der være rig mulighed for en åben slagudveksling. Leverkusen er nemlig ligeså angrebsivrige som Atalanta, og måske endda endnu dårligere defensivt. Før 1-1 kampen mod Bayern München i weekenden, var der faldet over 2.5 mål i de seneste ti Leverkusen-kampe, i ni af dem kom begge hold på måltavlen. Atalanta kommer formentlig til at tage initiativet på eget græs, og det er de gode til, men de efterlader også masser af plads til omstillinger, og det skal Leverkusen nok få udnyttet på et eller andet tidspunkt.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,88
Begge hold scorer OG over 2.5 mål
Gå til marathonbet *


Atalanta – Bayer Leverkusen: Statistik, topscorer og H2H

  • Atalanta er nummer 5 i Serie A med 47 point.. Statistikken er på 13-8-6 og målscoren 50:31.

  • Leverkusen er nummer 3 med 45 point. Statistikken for gæsterne er på 13-6-6 og målscoren siger 64:40.

  • Duvan Zapata og Pasalic deler topscorerværdigheden for Atalanta med ni mål hver.

  • Leverkusens Patrik Schick står noteret for tyve kasser, nok til at gøre ham til topscorer i klubben.

  • Der er ingen tidligere møder mellem de to klubber.

Info
NavnAtalantaATA
Land
Italien
ITA
CheftrænerGian Piero Gasperini
Websitewww.atalanta.it
Form
Statistik
Turnering
Serie A
Kampe spillet
25
Mål
46
Mål imod
30
Rent bur
7
Gule kort
57
Røde kort
1
Turnering
Coppa Italia
Kampe spillet
2
Mål
4
Mål imod
3
Rent bur
1
Gule kort
3
Turnering
Champions League Grp. F
Kampe spillet
6
Mål
12
Mål imod
13
Rent bur
1
Gule kort
9
Turnering
Europa League Slutspil
Kampe spillet
2
Mål
5
Mål imod
1
Rent bur
1
Gule kort
4


Expected Goals: Atalanta vs. Bayer Leverkusen de seneste tre kampe:

AtalantaResultatxGBayer LeverkusenResultatxG
Roma – Atalanta(1-0)1,35 – 1,19Bayern München – Bayer Leverkusen(1-1)1,57 – 2,4 
Atalanta – Sampdoria(4-0)1,88 – 0,49 Bayer Leverkusen – Arminia Bielefeld(3-0)2,82 – 0,27
Olympiacos – Atalanta(0-3)0,24 – 0,6Mainz – Bayer Leverkusen(3-2)1,16 – 1,11
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Atalanta – Bayer Leverkusen?

Atalanta – Bayer Leverkusen spilles torsdag den 10. marts 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Atalanta – Bayer Leverkusen?

Atalanta – Bayer Leverkusen spilles på Gewiss Stadium i Bergamo

Skriv et svar