18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Arsenal – Villarreal: Odds og optakt den 6. maj 2021

Foto: Bildbyrån

Arsenal blev blæst ud af La Ceramica i sidste uge, da de mødte Villarreal i første semifinale i Europa League. Trods undertal det meste af anden halvleg fik Arsenal alligevel tilkæmpet sig et straffespark og reduceret til 2-1, og dermed har de et fint udgangspunkt for returkampen torsdag aften på Emirates i London. Men spanierne er i forrygende form i Europa League. Hvem snupper mon finalepladsen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Arsenal – Villarreal. Der er kampstart torsdag d. 6. maj 2021 kl. 21:00. Se kampen på 6’eren eller på Eurosport Player. 

GÅ TIL


Arsenal – Villarreal: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Slavko Vincic, Slovenien
Stadion: Emirates Stadium, London
Vejret: 6° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Arsenal
Villarreal
Odds are subject to change. Last updated 6. maj 2021 20:55.


Optakt til Arsenal – Villarreal: Skader, karantæner og startopstillinger

Det var måske sæsonens bedste kamp for Arsenal, da de i Europa Leagues kvartfinaler smadrede Slavia Prag i Tjekkiet med 4-0. Hvis man håbede, det ville være et vendepunkt, og at Arsenal nu ville udvise stabil form på højt niveau, er man blevet skuffet. Siden kampen i Prag er det blevet til 1-1 mod Fulham og 1-0-nederlag til Everton. Begge på hjemmebane. Ude har man tabt til Villarreal og slået Newcastle. Det var vist ikke rigtig et vendepunkt alligevel. 

I sidste uge blev Arsenal mast op mod muren af et velspillende og sprudlende Villarreal-mandskab, der reelt kunne have scoret mere end de to gange, de nøjedes med i løbet af første halvleg af opgøret på La Ceramica. Og da Dani Ceballos kort inde i anden halvleg fik sit andet gule kort, som blev vekslet til et rødt, så det meget, meget sort ud for Arsenal. Men de knyttede næverne og skød brystet frem, og godt et kvarter senere fik de endda et straffespark, som Nicolas Pépé scorede på. På en eller anden måde kom de gennem kampen uden yderligere skrammer, og et nederlag på 2-1 fra udekampen er jo ganske tåleligt.   

Sejr er selvfølgelig bedre end alternativerne, men Villarreal må alligevel være en anelse skuffede over udbyttet fra den første kamp. De spillede en god kamp, og de to scoringer af Trigueros og Albiol var mere end fortjente. Alligevel går de ind til opgøret på Emirates som underdogs. Arsenal skal sådan set bare score et enkelt mål, så er det dem, der ligger til at gå videre, men omvendt kan Villarreal helt sikkert læne sig op af den statistik, der minder om, at de i 13 kampe i sæsonens Europa League endnu ikke har prøvet at tabe. De har blandt andet spillet ude mod Salzburg, Dynamo Kiev og Dinamo Zagreb. 

Arsenal:

 • David Luiz (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Kieran Tierney (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Dani Ceballos (Midtbane, Fast) – Karantæne
 • Alexandre Lacazette (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Villarreal:

 • Juan Foyth (Back, Reserve) – Tvivlsom
 • Etienne Capoue (Midtbane, Fast) – Karantæne
 • Vicente Iborra (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

Arsenal forventet startopstilling: Leno; Chambers, Holding, Pablo Marí, Xhaka; Elneny, Partey, Smith Rowe; Pépé, Aubameyang, Saka.

Villarreal forventet startopstilling: Rulli; Mario, Albiol, Pau Torres, Pedraza; Chuckweze, Parejo, Coquelin, Trigueros; Alcácer, Moreno.

Odds på Arsenal – Villarreal

Bookmakernes odds viser, de regner med, Arsenal vinder kampen.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 6. maj 2021 20:55.


Odds-forslag: Villarreal ligner et bedre hold

Arsenal går fra optur til nedtur. Fra optimisme til pessimisme. Og tilbage igen. Det svinger, sejler og vakler konstant, og fornemmelsen er, at holdet er bygget på et skrøbeligt fundament. Der er stærke individualister og stort potentiale hos mange af de unge gutter, men rækker det virkelig til en finale i Europa League i den nuværende forfatning? De er jo i hvert fald tæt på. 

Men de står så overfor den træner-mæssigt største mur, man kan forestille sig i Europa League. Unai Emery har vundet turneringen tre gange og været i finalen yderligere én gang. Han kender Europa League. Han kan motivere sit mandskab. Han kan bevare roen. Han kan føre dem til sejr. Det har han bevist mange gange, og det vil han selvfølgelig forsøge at gøre igen i dette opgør. 

De seneste 13 kampe i alle turneringer har Villarreal vundet 10 og tabt 3. Af de seneste seks udekampe har de vundet fem. I weekendens sejr over Getafe fik flere nøglespillere lov at hvile, og Villarreal bør være helt klar til kamp. Hos Arsenal er David Luiz meldt ude, og både Kieran Tierney og Alexandre Lacazette er tvivlsomme. Anbefalingen her går med Villarreal til ikke at tabe dette opgør. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,92
Villarreal taber ikke
Besøg Unibet *


Arsenal – Villarreal: Statistik, topscorer og H2H

 • Arsenal er på 9. pladsen i Premier League med 49 point efter 34 runder.

 • Nederlaget i Spanien i sidste uge var sæsonens andet europæiske nederlag for Arsenal, der har hentet 9 sejre, 2 uafgjorte og altså 2 nederlag. Målscoren for de 13 kampe siger 33:13.

 • Med weekendens sejr over Getafe er Villarreal på 6. pladsen i La Liga med 52 point efter 34 kampe. 

 • 13 europæiske kampe i sæsonen har givet Villarreal 12 sejre og et enkelt nederlag. De har selv scoret 30 mål, mens de har lukket 8 ind. 

 • Alexandre Lacazette har nettet flest gange for Arsenal i sæsonen med 13 scoringer.

 • Hos Villarreal er Gerard Moreno topscorer med 20 mål.


Expected Goals: Arsenal – Villarreal – de seneste tre kampe

ArsenalResultatxGVillarrealResultatxG
Newcastle United – Arsenal(0-2)0,37 – 1,52Villarreal – Getafe(1-0)0,32 – 0,41
Villarreal – Arsenal(2-1)1,20 – 1,82Villarreal – Arsenal(2-1)1,20 – 1,82
Arsenal – Everton(0-1)1,05 – 1,14Villarreal – Barcelona(1-2)1,42 – 3,97
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar