18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Arsenal FC – FC Zürich: Odds og optakt den 3. november 2022

Arsenal bankede Nottingham Forest 5:0 og sendte en hilsen til Pablo Mari, der netop har været udsat for knivoverfald. Overskud på Emirates. (Foto: David Klein / Reuters / Ritzau Scanpix)
Arsenal bankede Nottingham Forest 5:0 og sendte en hilsen til Pablo Mari, der netop har været udsat for knivoverfald. Overskud på Emirates. (Foto: David Klein / Reuters / Ritzau Scanpix)

Arsenal FC topper Europa Leagues gruppe A, når de torsdag tager mod gruppens bundhold, FC Zürich, i den sjette og sidste runde i gruppespillet. Men meget kan se anderledes ud, når de 90 minutter er overståede på Emirates. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Arsenal FC – FC Zürich. Der er kampstart torsdag d. 3. november 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Arsenal FC – FC Zürich: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Erik Lambrechts, Belgien
Stadion: Emirates Stadium, London, England
Vejret: 6° og let vind

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Arsenal
FC Zürich
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 3. november 2022 21:15.

Arsenal FC – FC Zürich: Skader, karantæner og startopstillinger

Man skal lede virkelig længe for at finde hår i suppen hos Arsenal FC indtil videre i sæsonen. 10 sejre og blot et nederlag i de første 12 kampe i Premier League betyder, at Gunners topper tabellen foran Manchester City. I Europa League har de fire sejre i fem kampe, og også her topper de gruppen før sidste runde. 

Men deres nederlag senest mod PSV Eindhoven på 2:0 betyder, at de skal have en sejr her for at gå direkte videre til Europa Leagues knockoutrunde. For hvis Arsenal FC deler med FC Zürich, mens PSV Eindhoven vinder ude mod Bodø/Glimt, ender de begge på 13 point, og så vil mandskabet fra Nederlandene være bedst indbyrdes. Så det er frem over stepperne for træner Arteta og hans mandskab. 

Det er tvivlsomt, om det er helt samme strategi, den danske træner Bo Henriksen vil sende sit Zürich-hold i kamp med. For selv om der er fremskridt under danskeren, kan det dog være en kamikaze-mission at angribe ubetinget på Emirates. Schweizerne åbnede gruppespillet med at tabe to gange 2:1. Først hjemme i Zürich mod Arsenal FC og derefter i Norge til Bodø/Glimt. 

Så fulgte et par forfærdelige øretæver mod PSV Eindhoven, der tilføjede FC Zürich en ‘Silkeborg’ ved at slå schweizerne med samlet 10:1 over de to kampe. Men i seneste runde lykkedes det for FC Zürich at slå Bodø/Glimt 2:1, og dermed er der håb endnu for mandskabet fra Alpelandet, for de er blot et point efter nordmændene og kan dermed stadig snuppe gruppens tredjeplads, der udløser billet til Conference League. 

I weekenden vandt FC Zürich i den hjemlige liga 1:0, og de er dermed på fem kampe med to sejre og to uafgjorte efter en horribel sæsonstart uden sejr i de første 13 kampe. Men de skal altså have en sejr på Emirates, hvis de vil videre, for deres målscore er så meget ringere end nordmændenes, at den er et benspænd i sig selv.


Arsenal FC:

 • Matt Turner (Mål, Reserve) – Tvivlsom
 • Oleksandr Ziinchenko (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Granit Xhaka (Midtbane, Fast) – Karantæne
 • Mohamed Elneny (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Emile Smith Rowe (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
 • Bukayo Saka (Kant, Fast) – Skadet


FC Zürich:

 • Mirlind Kryeziu (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Ilan Sauter (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Miguel Reichmuth (Midtbane, Reserve) – Skadet

Arsenal FC forventet startopstilling: Ramsdale; White, Saliba, Gabriel, Tomiyasu; Partey, Lokonga; Nelson, Ødegaard, Martinelli; Jesus.

FC Zürich forventet startopstilling: Brecher; Kamberi, Katic, Aliti; Boranijasevic, Selnæs, Conde, Guerrero; Marchesano; Aiyegun, Okita.


Odds på Arsenal FC – FC Zürich

Oddsene peger på en meget stor favoritrolle til Premier Leagues tophold. 

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 3. november 2022 21:15.


Odds-forslag: Sikker hjemmesejr uden alt for mange dikkedarer

Arsenal FC eksploderede i seneste PL-kamp, hvor de pulveriserede Nottingham Forest med hele 5:0. Helt så festligt har det endnu ikke været i Europa League. Holdets fire sejre har været 2:1, 3:0, 1:0 og 1:0, før de så senest tabte til PSV Eindhoven med 2:0. 

Værterne har brug for alle tre point her, så de ikke skal ud i en playoffkamp mod potentielle modstandere som Ajax Amsterdam, FC Barcelona eller Juventus. Så er det nok en bedre følelse at banke FC Zürich og sikre sig plads i knockoutkampene med det samme. 

Gæsterne har i deres seneste kampe haft fokus på defensiven, og siden øretæven på 5:0 ude mod PSV Eindhoven 13. oktober har de blot lukket fem mål ind de følgende fem kampe. De har selv scoret fire, så der har tydeligt været fokus på at få sat en prop i målscoringen. Det bør de holde fast i her, og da Arsenal FC ikke jagter en forrygende målscore men blot en førsteplads, som de sikrer med sejr, tror anbefalingen ikke, det bliver til endnu en håndfuld på Emirates. 

Faktisk tror vi mest på, at der højst falder tre scoringer i kampen, og det ville være gået hjem i samtlige Arsenal FCs fem europæiske kampe i sæsonen, mens det havde givet gevinst i tre af schweizernes fem kampe i gruppen. Vi går efter højst tre mål. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,05
Under 3,5 mål
Gå til Marathonbet *


Arsenal FC – FC Zürich: Statistik, topscorer og H2H

 • Arsenal FC fører Premier League efter 12 runder, der har givet 31 point.

 • Arsenal FCs statistik lyder 10-1-1 og 30:11.

 • Gæsterne fra FC Zürich er sidst i den schweiziske liga med 9 point efter 14 kampe. 

 • FC Zürichs statistik er 1-6-7 med målforskellen 9:24.

 • Hos Arsenal FC har Gabriel Jesus og Gabriel Martinelli scoret hver 5 gange i ligaen, og de er dermed holdets topscorere.

 • FC Zürichs topscorer er Jonathan Okita, som har scoret 3 kasser.


Expected Goals: Arsenal FC vs. FC Zürich – de seneste tre kampe:

Arsenal FCResultatxGFC ZürichResultatxG
Arsenal FC – Nottingham Forest (5-0) 2,82 – 0,76Sion – FC Zürich(0-1)0,27 – 2,45 
PSV Eindhoven – Arsenal FC(2-0) 0,86 – 1,66FC Zürich – Bodø/Glimt (2-1)2,23 – 0,90 
Southampton FC – Arsenal FC (1-1)0,57 – 1,31 FC Zürich – Grasshoppers(1-4) 1,75 – 2,70 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Arsenal FC – FC Zürich?

Arsenal FC – FC Zürich spilles torsdag den 3. november 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Arsenal FC – FC Zürich?

Arsenal FC – FC Zürich spilles på Emirates Stadium i London i England.

Skriv et svar