18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Arsenal – Bodø/Glimt: Odds og optakt den 6. oktober 2022

Det kører for Arsenal, som topper Premier League i skrivende stund. (Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix)
Det kører for Arsenal, som topper Premier League i skrivende stund. (Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix)

Der venter Albert Grønbæk og Bodø/Glimt en stor oplevelse torsdag aften, når de gæster Premier Leagues førerhold, Arsenal. Nordmændene er startet godt ud i Europa League, hvor det er blevet til 4 point i to kampe, men mon ikke, at The Gunners bliver for stor en mundfuld? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Arsenal – Bodø/Glimt. Der er kampstart torsdag d. 6. oktober 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Arsenal – Bodø/Glimt: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Harm Osmers
Stadion: Emirates Stadium i London
Vejret: 14°, let vind

Arsenal – Bodø/Glimt: Skader, karantæner og startopstillinger

Torsdag aften venter endnu en stor europæisk aften for norske Bodø/Glimt, som virkelig har bidt fra sig over de seneste par sæsoner. Det vakte stor opmærksomhed, da nordmændene i sidste sæson bankede Roma med 6-1, og faktisk nåede de helt til 1/8-finalen, hvor selvsamme Roma dog blev endestationen. Bodø har været et virkelig spændende bekendtskab både i den hjemlige liga og europæisk, men mon ikke, at Arsenal bliver for stor en mundfuld?

The Gunners har været flyvende i denne sæson. Så flyvende, at de efter otte spillerunder topper Premier League. Der er kommet langt bedre styr på defensiven end i sidste sæson, blandt andet takket være en storspillende Saliba, lige som offensiven har haft godt af lidt nyt blod i form af Jesus. I weekenden blev det til en 3-1 sejr over lokalrivalerne fra Tottenham. Arsenal ser skarpe ud!

Bodø/Glimt topper Europa Leagues Gruppe A med 4 point efter to kampe. I første kamp blev det til et flot point ude mod PSV, mens det senest blev til en 2-1 sejr over Zürich. Seneste Arsenal-kamp i Europa League mod PSV blev udskudt grundet Dronning Elizabeths død, og The Gunners må dermed tage til takke med en 2.plads efter en 2-1 sejr over Zürich i første spillerunde.


Arsenal:

  • Mohamed Elneny (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Cedric Soares (Back, Reserve) – Skadet
  • Emile Smith Rowe (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet


Bodø/Glimt:

  • Sondre Fet (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

Arsenal forventet startopstilling: Turner; Tomiyasu, Holding, Gabriel, Tierney; Xhaka, Lokonga; Marquinhos, Vieira, Martinelli; Nketiah

Bodø/Glimt forventet startopstilling: Haikin; Sampsted, Moe, Hoibraten, Wembangomo; Saltnes, Berg, Grønbæk; Solbakken, Espejord, Pellegrino


Odds på Arsenal – Bodø/Glimt

Oddsene peger på en favoritværdighed til Arsenal.


Odds-forslag: Bodø bider fra sig mod reservespækkede Arsenal

Arsenal har været virkelig godt kørende indtil videre i sæsonen, hvilket otte sejre i ni kampe vidner godt om. The Gunners topper Premier League i skrivende stund, og det er derfor ikke utænkeligt, at der bliver sparet lidt på profilerne her, da der i weekenden venter et storopgør mod Liverpool.

Bodø/Glimt har været et fremragende bekendtskab i et par sæsoner efterhånden. Nordmændene spiller offensiv og attraktiv fodbold, som tilmed kaster flotte resultater af sig. Torsdag venter en stor opgave mod Arsenal, men hvis hjemmeholdet som forventet sparer et par af de bedste spillere, så er det ikke utænkeligt at nordmændene kan bide fra sig.

Det er meget sjældent, at nordmændene går fra banen uden at score. De spiller kompromisløs offensiv fodbold, og selvom jeg ikke tror på, at de kan lave miraklet på Emirates, så bør de kunne udfordre mod et Arsenal-mandskab, som nok har tankerne på weekendens Premier League-kamp.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,95
Begge hold scorer
Gå til bet365 *


Arsenal – Bodø/Glimt: Statistik, topscorer og H2H

  • Arsenal er nummer 2 i Europa Leagues Gruppe B med 3 efter en kamp. I Premier League ligger The Gunners nummer 1.

  • Bodø/Glimt topper gruppen med 4 point i to kampe. I den hjemlige liga indtager nordmændene 2.pladsen.

  • Gabriel Jesus har fået en flot start på Arsenal-karrieren. Brasilianeren topper den interne topscorerliste med fem kasser.

  • Amahl Pellegrino er topscorer hos gæsterne med tyve ligamål.

  • Der er ingen tidligere opgør mellem de to klubber.


Expected Goals: Arsenal vs. Bodø/Glimt – de seneste tre kampe:

ArsenalResultatxGBodø/GlimtResultatxG
Arsenal – Tottenham(3-1) 2,24 – 1,39Lillestrøm – Bodø / Glimt(1-4) 1,08 – 2,59
Brentford – Arsenal(0-3) 0,32 – 1,34Bodø / Glimt – Haugesund(1-1) 0,93 – 1,49
Zürich – Arsenal(1-2) 1,48 – 2,82 Bodø / Glimt – Zürich(2-1) 2,88 – 1,41
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Arsenal – Bodø/Glimt?

Arsenal – Bodø/Glimt spilles torsdag den 6. oktober 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Arsenal – Bodø/Glimt?

Arsenal – Bodø/Glimt spilles på Emirates Stadium i London

Skriv første kommentar

Skriv et svar