18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Europa League odds

På denne side finder du de bedste Europa League odds og Europa League spiltips. Vi går helt tæt på Europa League i 2023, og vores eksperter servicerer dig med gratis spilforslag til en lang række europæiske kampe. Hvem løber med Europa League-titlen? Gå på opdagelse i vores odds til Europa League 2023 herunder.

Europa League odds og tips

Lige her kan du finde Nicolai Lisbergs tips til Europa League i 2023. Se hans vurdering af FC Midtjyllands Europa League-chance længere nede. Lisberg udkommer hver uge med hans analyser og tips til de største og mest spændende Europa League kampe.

Optakter til de største Europa League kampe

Vores skarpe skribenter skriver hver runde optakter til de største Europa League kampe. Heri vil du finde analyser af holdene, den seneste form, holdnyt, statistikker og meget andet (se de nyeste herunder).

Odds på Europa League 2023

Herunder finder du bookmakernes odds på Europa League. Find flere odds på turneringen HER*.

Hvem vinder Europa League?

Se bookmakernes odds på Europa League 2022/2023 her.

Vinder Europa League Bookmaker Odds
Sevilla bet365
1,80
Roma bet365
2,00
Links i denne tabel er reklamelinks. Odds kan ændre sig. Senest opdateret 23. maj. 11:06.

Europa League topscorer

Hvis du vil se odds på hvem, der bliver Europa League topscorer, så har vi dedikeret en side til dette.

Aktive tips til Europa League

Klik dig direkte videre til Europa League-spilforslagene fra vores dygtige odds-eksperter. Klikker du dig ind på et af de aktive tips, så vil du se en grundig analyse fra en af vores ansatte eksperter.

Du kan se mange flere fodbold spiltips til andre ligaer i ekspertpanelet.

Kommende kampe i Europa League

Europa League-grupperne

De bedste bookmakere med odds på Europa League

Du kan med fordel oprette dig hos nedenstående bookmakere – så er du helt klar til at gå på jagt i Europa League.

*Reklamelink

bet365
*
Betinia
*
Expekt
*

Odds tips til Europa League med Nicolai Lisberg

Knivskarpe Nicolai Lisberg er klar til at guide dig igennem Europa League i 2023. Eksperten går helt tæt på de alle de største kampe forud for hver eneste runde i Europa League, og du kan finde hans Europa League spiltips i relevante artikler via billedet herunder.

Lisberg: FC Midtjyllands chance i Europa League

Det er lidt af en øvelse her at skulle vurdere FC Midtjyllands chancer i Europa. For i skrivende stund har Albert Capellas endnu ikke fået sin debut for midtjyderne. Jeg glæder mig som så mange andre til at se, hvad Capellas kan udrette i FCM, og om nye øjne på tingene er, hvad de har brug for, eller der trods alt er for stort et clash mellem ham, ledelse og ikke mindst den trup, de råder over i forhold til spillefilosofi. Så mens FC Midtjylland står tilbage som lidt af et åbent spørgsmål, så lad os kigge på modstanderne.

Lazio spillede i Champions League forrige år og har en fast plads i Serie A’s subtop. Stjernen over dem alle er Ciro Immobile, og har man bare en enkelt gang set fodbold i Rom, ved man også hurtigt, hvilken betydning han har. En fantastisk målscorer, der også som anfører leder dette hold frem. Det Olympiske Stadion er ikke nogen decideret heksekedel, men Lazio under Sarri gør, hvad de kan på hjemmebanen for at få fansene med. Jeg vil ikke sammenligne en til en, men Sarri kan i nogle henseender minde om Benficas Roger Schmidt i måden at tænke fodbold på, og vi husker nok alle, hvordan FC Midtjylland havde det mod et hold, der spillede i et højt tempo. Det er ikke i Rom, at FC Midtjylland skal hente point Det kan de muligvis gøre hjemme.

Feyenoord kom hele vejen til Conference League finalen i sidste sæson, men har måtte tage afsked med et par profiler. Luis Sinisterra, Marcos Senesi og Tyrell Malacia som de mest markante. Ind er i stedet kommet blandt andre danske Jakob Rasmussen, der har fået fint med spilletid i de første kampe. Det er et rigtig godt mandskab, der står lidt i skyggen af PSV og Ajax i hjemlandet, men som er et bedre hold end FC Midtjylland, og hvor jeg nok igen kun ser et enkelt point som det maksimale udbytte af de to opgør.

Sturm Graz havde indtil for kort tid siden også dansk islæt i skikkelse af Rasmus Højlund, der dog som bekendt er skiftet til Atalanta. Med ham forsvinder en stor del af den offensive trussel, som de besad, selvom den 19-årige hollænder Emanuel Emegha er en spiller, vi skal holde øje med i fremtiden. Modsat Feyenoord og Lazio, ligner det to meget mere jævnbyrdige opgør, hvor FC Midtjylland kan sætte næsen op efter fire point. Meget, og nok også for meget, skal lykkes for FC Midtjylland, hvis de skal videre fra denne gruppe, så bedste chance er en tredjeplads og Conference League i foråret.

Europa League i TV

Vil du se Europa League på dansk TV i 2022/2023-sæsonen, foregår det på TV-kanalerne 6’eren, Canal9 og Eurosport 2.

Ønsker du at live streame Europa League, skal du have fat i Eurosport Player.

Historie: Sådan gik det i Europa League sidste sæson

Danske Jesper Lindstrøm vandt sæsonens Europa League. Sammen med sit Eintracht Frankfurt-hold forstås. Der måtte straffespark til, før de i finalen slog Rangers FC og sikrede tyskerne deres første internationale trofæ siden 1980. 

Undervejs havde Frankfurt blandt andre slået Barcelona, Real Betis og West Ham. Rangers havde en lige så imponerende vej til finalen, hvor de slog Dortmund og RB Leipzig. 

Både FC Midtjylland og Brøndby IF var i Europa Leagues gruppespil. De blågule røg ud, mens Ulvene blev overført til Conference League. Tre af de otte hold, der blev overført fra Champions League, røg ud allerede i playoff, og i semifinalerne var der kun RB Leipzig tilbage – som jo altså tabte til Rangers.

Storhold som Leicester, PSV, Celtic og Marseille gik ikke videre fra gruppespillet og måtte finde sig i at blive overført til Conference League.

De 10 seneste Europa League-vindere

Herunder kan du se, hvem der har løftet EL-trofæet i de 10 seneste udgaver af turneringen.

2021/2022: Frankfurt

2020/2021: Villarreal

2019/2020: Sevilla

2018/2019: Chelsea

2017/2018: Atletico Madrid

2016/2017: Manchester United

2015/2016: Sevilla

2014/2015: Sevilla

2013/2014: Sevilla

2012/2013: Chelsea

2011/2012: Atletico Madrid

2010/2011: Porto

SpilXpertens dækning af Europa League er sponsoreret af bet365!

:one: Hvem er de største favoritter i Europa League?

De største favoritter til at vinde Europa League 2022/2023 er Manchester United og Arsenal.


:two: Hvem har vundet flest Europa League titler?

Sevilla er det hold, der har vundet flest Europa League titler med hele 5 af slagsen.