18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Europa League odds

På denne side finder du de bedste Europa League odds og Europa League spiltips. Vi går helt tæt på Europa League-slutspillet i 2022, og vores eksperter servicerer dig med gratis spilforslag til en lang række europæiske kampe. Hvem løber med Europa League-titlen? Gå på opdagelse i vores odds til Europa League 2022 herunder.


Europa League odds og spiltips

Skarpe Nicolai Lisberg vil forud for hver eneste runde være klar med analyser til kampene fra Europa League. Gå direkte til ekspertens bud herunder.


Aktive spilforslag til Europa League

Klik dig direkte videre til Europa League-spilforslagene fra vores dygtige odds-eksperter.

Du kan se mange flere spiltips til andre ligaer i ekspertpanelet, og du finder også analyser af de europæiske kampe i vores optakter (se de nyeste herunder).


Kommende kampe i Europa League

Playoff-runde

Sevilla – Dinamo Zagreb

Atalanta – Olympiakos

RB Leipzig – Real Sociedad

FC Barcelona – Napoli

Zenit – Real Betis

Dortmund – Rangers FC

Sheriff – Braga

FC Porto – Lazio

De første opgør spilles d. 17. februar og returopgøret finder sted d. 24. februar.


Odds på Europa League 2022

Herunder finder du bookmakernes odds på Europa League. Find flere odds på turneringen HER*.


Hvem vinder Europa League?

Hvem vinder Europa League i 2022?

HoldVinderodds
Borussia DortmundOdds 6,50 – SPIL HER ->>*
BarcelonaOdds 8,00 – SPIL HER ->>*
SevillaOdds 9,00 – SPIL HER ->>*
AtalantaOdds 10,00 – SPIL HER ->>*
West HamOdds 11,00 – SPIL HER ->>*
NapoliOdds 15,00 – SPIL HER ->>*
Bayer LeverkusenOdds 16,00 – SPIL HER ->>*
RB LeipzigOdds 16,00 – SPIL HER ->>*
LyonOdds 18,00 – SPIL HER ->>*
FC PortoOdds 24,00 – SPIL HER ->>*
Real SociedadOdds 26,00 – SPIL HER ->>*
MonacoOdds 31,00 – SPIL HER ->>*
Eintracht FrankfurtOdds 36,00 – SPIL HER ->>*
LazioOdds 36,00 – SPIL HER ->>*
Real BetisOdds 36,00 – SPIL HER ->>*
Zenit St PetersburgOdds 41,00 – SPIL HER ->>*

Odds er senest opdateret d. 17. januar 2022 kl. 12:09. Odds kan ændre sig.


Europa League-grupperne


De bedste bookmakere med odds på Europa League

Du kan med fordel oprette dig hos nedenstående bookmakere – så er du helt klar til at gå på jagt i Europa League.

*Reklamelink

bet365
*
Marathonbet
*
Mr Green
*Odds tips til Europa League med Nicolai Lisberg

Knivskarpe Nicolai Lisberg er klar til at guide dig igennem Europa League i 2022. Eksperten går helt tæt på de alle de største kampe forud for hver eneste runde i Europa League, og du kan finde hans Europa League spiltips i relevante artikler via billedet herunder.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Lisberg Europa League


Optakt: De 12 største favoritter i Europa League

Forud for turneringsstart har Nicolai Lisberg taget temperaturen på de 12 største favoritter i Europa League.


Leicester

Det var tæt på at Schmeichel og co. kvalificerede sig til Champions League, men de fik en FA Cup som plaster på såret som minde om en ny stor sæson. Englænderne er ved at blive fast inventar i de europæiske turneringer. I sidste sæson røg de lidt skuffende ud til Slavia Prag, men modsat nogle af deres kollegaer gennem årene, så tog de turneringen seriøst. Gør de det igen i år, og kommer en potentiel top 4 placering ikke ind og forstyrrer i foråret, så er Leicester blandt de absolutte favoritter, når vi ser bort fra Champions League treerne. En svær gruppe med Napoli kan dog også sende dem ud af turneringen, allerede inden forårets knockoutkampe, men Rodgers mandskab bør have klassen til at spille med til det sidste.

Bud på præstation: Vinder Europa League*


Leverkusen

Syv point i tre kampe og et par storsejre mod Augsburg og Gladbach. Leverkusen har fået en god start under Gerardo Seoane, der i sidste sæson slog netop Leverkusen ud af Europa League og førte Young Boys til 1/8-finalerne. Uden at miste jordforbindelsen, så er truppen faktisk så stærk og talentfuld, at hvis Bayern München har en skidt sæson, så kan Leverkusen endda stryge helt til tops i Bundesligaen. Men de hedder ikke Vizekusen for ingenting, og de har det med at få nogle alvorlige udfald i sæsonen, ligesom Hradecky også er lidt for meget sprællemand til, at det bliver en sikker sidste skanse. Offensivt skal de satse på, at Schik finder EM-formen, og så kan de sagtens komme langt i dette års turnering, hvor der ellers ikke er tradition for, at tyske hold klarer sig godt.

Bud på endestation: Kvartfinale


Napoli

En anden af turneringens store favoritter, selvom italienske hold har det lidt med at skuffe, inklusiv Napoli selv, der i sidste sæson tabte til Granada. Truppen er intakt og uden for alvor at have nogen svage punkter, og selvom Spalletti måske ikke har vundet det, han burde i karrieren i forhold til de klubber, han har været i, så har han trods alt leveret succes for sine hold i diverse nationale pokalturneringer. Spillere som Insigne, Koulibaly, Ruiz, Zielinski, Lozano og Osimhen fortæller om en trup med masser af kvalitet hele vejen op gennem banen, men hvor det måske særligt er offensiven, der er værd at holde øje med.

Bud på endestation: Semifinale


Lazio

Simone Inzaghi skal have ros for det arbejde, han udførte i Lazio, men det er altså spændende at se, hvad Maurizio Sarri nu kan udføre i hovedstaden. Foreløbigt har det givet to sejre i Serie A og en målscore på 9-2 i de første to kampe, så hvor godt kan det egentlig blive? Sarri har tidligere ført Chelsea til sejr i Europa League, og han har en god trup at arbejde med, selvom den ikke har samme niveau som Chelseas for et par år tilbage. Det er ikke så navnkyndigt som nogle af de andre forhåndsfavoritter, men der er kvalitet hele vejen rundt, og så har de med Immobile en angriber, der kan gøre forskellen i de afgørende kampe i foråret.

Bud på endestation: Ottendedelsfinale


Lyon

Det er kun godt et år siden, at Lyon spillede semifinale i Champions League, efter de havde sendt Manchester City ud af turneringen, men meget er sket siden da. Først og fremmest er Memphis Depay væk, og det var ikke mange spilere, der de senere par år havde en større indflydelse på et hold end hollænderen. Også Maxwell Cornet er rejst, og selvom de har fået Dembélé tilbage fra et knap så vellykket lejeophold i Atlético Madrid, så er det svært at se Lyon som andet end svækket. I hvert fald her og nu. Men med Paquetá, Aouar, Guimarães og unge Cherki er der ekstremt meget offensivt potentiale i franskmændene. Starten på den nye Ligue 1 sæson har været mildest talt elendig, så det kan blive lidt fugl eller fisk for Lyon i Europa denne gang.

Bud på endestation: Ottendedelsfinale


West Ham

London-klubben holder landskampspause på en andenplads i Premier League, og selvom der blot er spillet tre runder, så er det en indikation af det fine arbejde, som David Moyes og resten af klubben har gang i. De har holdt på profiler som Declan Rice og endda formået at hente Kurt Zouma til fra rivalerne fra Chelsea. Gruppen er forholdsvis overkommelig, men måske ligefrem i en sådan grad, at de kan blive fristet til at spare spillere i nogle af kampene.Truppen er god, men er den bred nok til, at den kan spille (succesfuldt) med i flere turneringer? Jeg har min tvivl, og derfor tror jeg heller ikke på West Ham blandt de fire sidste.

Bud på endestation: Kvartfinale


Real Sociedad

Det er lykkes at holde på ellers eftertragtede  Isak og Oyzarbal, og så har de endda fået nyt blod i den tidligere FC Midtjylland angriber, Alexander Sørloth, der ikke for alvor slog igennem i Leipzig og nu er udlejet til klubben i Baskerlandet. Sociedads store styrke er i offensiven, hvor de kan være med blandt de bedste i Europa League, men jeg ser ikke samme kvalitet længere tilbage på banen. De er havnet i den måske sværeste gruppe af dem alle med Monaco og PSV, så det kan sagtens være farvel allerede efter gruppespillet. Uanset hvad ser jeg dem ikke i meget mere end et kvartfinale, og det kræver også en del marginaler og lodtrækningsheld, for at komme så langt.

Bud på endestation: Før ottendedelsfinalerne


Monaco

Det har ikke været imponerende at se Monaco i de første par kampe i denne sæson, hvor de dog også har været lidt uheldige. Den manglende regel om udebane mål kostede dem adgang til Champions League, og i den hjemlige liga er ikke alt gået deres vej. Truppen har dog masser af kvalitet, og Niko Kovac er en væsentligt bedre træner, end det rygte han fik i Bayern. Ikke mindst i Cup turneringer, hvor han med sin til tider lidt defensive og pragmatiske stil kan lukke de største hold ned. Får Kovac styr på defensiven, så har Monaco så meget kvalitet hele fremme i spillere som Volland, Ben Yedder, Golovin og Diop med flere, at de godt kan blive en af denne sæsons positive overraskelser. Sværeste opgave bliver faktisk at komme videre fra gruppen med Real Sociedad og PSV.

Bud på endestation: Kvartfinale


Real Betis

Jeg var overrasket over, at Betis sluttede på en sjetteplads i sidste sæsons La Liga, og jeg vil være endnu mere overrasket, hvis de blander sig i kampen om titlen i Europa League. Willian José giver dem flere, og bedre, muligheder helt fremme, hvor spillere som Fekir og særligt Canales gør dem til et spændende bekendtskab, men jeg er ikke helt sikker på, de kan stå distancen bagude, hvor forsvaret efterhånden består af kasserede Barcelona-spillere. Guido Rodriguez er et solidt anker til at lukke af på midten, men Sabalys skade er et slag for sydspanierne, da han skulle have været erstatningen for Emerson, der er solgt til Barcelona. En drilsk gruppe med Leverkusen, Celtic og Ferencvaors gør, at jeg har svært ved at se dem komme langt i turneringen.

Bud på endestation: Før ottendedelsfinalerne


PSV

Jeg er lidt i tvivl, om PSV overhovedet skal med på listen her, for jeg har svært ved at se dem sætte sig igennem i den svære gruppe. Og selv hvis de tager andenpladsen, så skal de op mod en Champions League treer, hvor de vil være underdogs. Men truppen er bedre end Bragas og Frankfurts, og derfor er de med. Salg af Maalen og Dumfries har svækket holdet, men de har mange unge talenter, der står på spring. Læg særligt mærke til Madueke og Gakpo, ligesom gode gamle Götze virker til at have genfundet noget af fordums styrke under Roger Schmidt. Der er som nævnt et par talenter på spring, men den samlede kvalitet er nok ikke tilstrækkelig til for alvor at gøre sig gældende i turneringen.

Bud på endestation: Gruppespil


Rangers

Er et hold der røg ud til Malmø i kvalifikationen til Champions League og kun lige akkurat formåede at besejre armenske Alashkert for at komme i gruppespillet i Europa League gode nok til at spille med om titlen? Jeg tror det faktisk. Rangers vandt det skotske mesterskab i suveræn stil, og de spillede også god fodbold i Europa League, inden Slavia Prag agerede stopklods. Truppen har ikke mange store stjerner at byde på, men Steven Gerrard har skabt en enhed, der kan gå langt, og som leverer en helhjertet indsats hver gang. De skotske fans vil være glade ved udsigten til igen at kunne støtte deres helte på hjemmebane, og måske udebane, i Europa, og det kan være med til at føre dem langt. Der er bedre hold end Rangers i turneringen, og det vil være en overraskelse, skulle de ligefrem vinde, men de kan sagtens blive denne sæsons positive overraskelse.

Bud på endestation: Semifinale


Marseille

Det er en spraglet trup, franskmændene har samlet på godt og ondt. Der er flere velkendte navne, men mange af dem er også spillere, der har været udråbt som store talenter tidligere i deres karriere og som siden har været lidt omkring i jagten på det helt stor gennembrud. Ünder, Guendouzi og Balerdi med flere har allerede et par klubber på cv’et trods deres unge alder. Rutinerede kræfter som Dimitri Payet og Steve Mandanda er fortsat at finde i klubben, så det handler for Sampaoli om at finde det rette miks. Den argentinske træner var et interessant bekendtskab, da han var i Sevilla, hvor han som en discipel af Bielsa indførte en offensiv og ultimativ spillestil. Det må også være vejen frem, for der er nok af offensive typer i truppen at gøre brug af, hvor det også bliver interessant at følge Konrad, der er kommet til fra Barcelona. De kommer til at kæmpe en hård kamp med Lazio om at komme videre fra gruppen på førstepladsen og dermed undgå februars knockoutkampe. Der er potentiale i holdet, men ikke nok til, at de kommer blandt de allersidste.

Bud på endestation: Ottendedelsfinale

Europa League topscorer

Hvis du vil se odds på hvem, der bliver Europa League topscorer, eller vil have et vinderbud, så har vi dedikeret en side til dette.

Sådan går det de danske hold i Europa League

Lyon, Rangers og Sparta Prag. En yderst svær opgave for Brøndby, for hvem målet må være at forsøge at snuppe tredjepladsen i gruppen og en billet til Conference League. De danske mestre har solgt ud af profilerne, og truppen er svagere end i guldsæsonen. De viste egentlig fin moral mod Salzburg, i kvalifikationen til Champions League, men over to kampe var de klart næstbedst, og det vil alt andet lige også være tilfældet i de fleste kampe i gruppespillet.

Hos Midtjylland kunne man fra et finansielt perspektiv have håbet på mere attraktive modstandere, men rent sportsligt er der bestemt muligheder. Braga er puljefavorit, og portugisiske hold kommer meget ofte videre fra gruppen, men en andenplads bør være muligt. Ludogorets kender de fra sidste sæsons kvalifikationskampe til Champions League, og Røde Stjerne er trods en potent hjemmebane og en stolt historie heller ikke nogen skrækmodstander.

Midtjylland snupper andenpladsen og ryger ud mod et Champions League-hold i slutningen af februar, mens Brøndby desværre får en sidsteplads i puljen.


Europa League i TV

Vil du se Europa League på dansk TV i 2021/2022-sæsonen, foregår det på TV-kanalerne 6’eren, Canal9 og Eurosport 2.

Ønsker du at live streame Europa League, skal du have fat i Eurosport Player.


De 10 seneste Europa League-vindere

Herunder kan du se, hvem der har løftet EL-trofæet i de 10 seneste udgaver af turneringen.

2020/2021: Villarreal

2019/2020: Sevilla

2018/2019: Chelsea

2017/2018: Atletico Madrid

2016/2017: Manchester United

2015/2016: Sevilla

2014/2015: Sevilla

2013/2014: Sevilla

2012/2013: Chelsea

2011/2012: Atletico Madrid

2010/2011: Porto

2009/2010: Atletico Madrid

:one: Hvem er de største favoritter i Europa League?

Der er mange om buddet, men lige nu er de største favoritter; Leicester, Napoli, Bayer Leverkusen og West Ham.


:two: Hvem har vundet flest Europa League titler?

Sevilla er det hold, der har vundet flest Europa League titler med hele 5 af slagsen.