18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Europa League odds

På denne side finder du de bedste Europa League odds og Europa League spiltips. Vi går helt tæt på Europa League-slutspillet i 2021, og vores eksperter servicerer dig med gratis spilforslag til en lang række europæiske kampe. Hvem løber med Europa League-titlen? Gå på opdagelse i vores odds til Europa League 2021 herunder.


Europa League odds og spiltips

Skarpe Nicolai Lisberg vil forud for hver eneste runde være klar med analyser til kampene fra Europa League. Gå direkte til ekspertens bud herunder.


Aktive spilforslag til Europa League

Klik dig direkte videre til Europa League-spilforslagene fra vores dygtige odds-eksperter.

Du kan se mange flere spiltips til andre ligaer i ekspertpanelet, og du finder også analyser af de europæiske kampe i vores optakter (se de nyeste herunder).


Kommende kampe i Europa League


Odds på Europa League 2021

Herunder finder du bookmakernes odds på Europa League. Find flere odds på turneringen HER*.


Hvem vinder Europa League?

Hvem vinder Europa League i 2021?

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.


De bedste bookmakere med odds på Europa League

Du kan med fordel oprette dig hos nedenstående bookmakere – så er du helt klar til at gå på jagt i Europa League.

*Reklamelink

bet365
*
Mr Green
*
ComeOn
*Odds tips til Europa League med Nicolai Lisberg

Knivskarpe Nicolai Lisberg er klar til at guide dig igennem Europa League i 2020. Eksperten går helt tæt på de alle de største kampe forud for hver eneste runde i Europa League, og du kan finde hans Europa League spiltips i relevante artikler via billedet herunder.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Lisberg Europa League


Optakt: De fem største favoritter i Europa League

Forud for knockout runderne har vi taget et kig på de største favoritter, der resterer i dette års Europa League.

Tottenham
Det er måske lidt en overraskelse at Tottenham er i besiddelse af det laveste Europa League odds, men ikke desto mindre er dette tilfældet inden de første knockout-runder. Det har været meget op og ned for Mourinho i denne sæson. Han har prøvet at flyve højt på førstepladsen, men også at synke dybt ned under de europæiske pladser.

Tottenham gik videre som 1’er i deres Europa League gruppe, men det var spinkelt og kun ét point foran Antwerp. Det skal dog nævnes at Mourinho i de fleste af kampene fik roteret en del, men disse kampe viste os også, at hvis Tottenham skal hente komfortable sejre, så skal de absolutte stærkeste opstilling til.

Gareth Bale var hentet ind som en startspiller, det var der ingen tvivl om. Waliseren har dog ikke helt kunne bide sig fast, og i Europa League har han heller ikke været den afgørende faktor, som man havde håbet på. Det er ellers en spiller Tottenham rigtig godt kunne bruge i form, da alt for meget er op til Son og Kane.

Tottenham har i første runde trukket Wolfsberger fra Østrig.

→ Spil på Tottenham i Europa League*

Arsenal
Arsenal er efterhånden en hyppig deltager i Europa League, da de i de sidste fire år nu har været en del af turneringen. De var også forrige år i finalen mod landmændene fra Chelsea, men tabte den med 4-1. Nu er det den tidligere Arsenal midtbanelegende, Mikel Arteta, der har overtaget roret i klubben og der tegner sig en tydelig fremgang i klubben. Spørgsmålet er om Arsenal har nogen som helst interesse i at bruge kræfter på Europa League, fremfor at satse fuldt ud på en top-4 placering i Premier League.

→ Spil på Arsenal i Europa League*

Manchester United
Der er altid hold fra Champions League, der sniger sig ind blandt favorit pladserne i Europa League. I år er Manchester United et af disse, da de kun sluttede 3’er i deres Champions League gruppe, og dermed fik en plads ind i 1/16-finalerne af Europa League.

Det er dog helt på sin plads at “De Røde Djævle” fra Manchester går ind i favorit feltet, da truppen som vi ved, er hamrende stærk med masser af bredde. Det var en svær Champions League pulje Manchester United var havnet i med RB Leipzig, PSG og Basaksehir, og havde de husket at spille med hovedet i Tyrkiet, ville United også stadig skulle spille Champions League. Det blev ikke tilfældet, og nu ser det ud til at komme ned til, hvor meget Ole Gunnar Solskjær prioriterer Europa League. Manchester United er nemlig forud for den første runde, stadig med i mesterskabskampen i Premier League, og fortsætte de med at have en reel chance der, bliver der nok ikke skævet meget til Europa League.

→ Spil på Manchester United i Europa League*

Arsenal
Tre engelske hold indtager de tre favoritpladser i Europa League, men Arsenal har trukket det tungeste lod. Arsenal har været med helt fra gruppespillet, hvor de med mange rotationer gik igennem med maksimumpoint. Ret skal være ret, det var også en af de nemmere puljer, men alligevel en flot præstation for det unge Gunners-mandskab.

Til Arsenals fordel er det, at Premier League igen i år ligner en skuffelse. De andre tophold ser ud til være et stykke foran, og når både Leicester, Everton og West Ham også vil blande sig i år, så gør det livet svært for Arteta. Det giver dem dog muligheden for at fokusere på Europa League, som de jo have fornøjelsen af at nå til finalen i for to sæsoner siden. Her måtte de dog se sig basket af London-naboerne, Chelsea.

Europa League kunne meget vel blive en turnering, som Mikel Arteta satser fuldt ud på – Og hvis de kan forbedre sig 10% ekstra, så har de også en rigtig fornuftig chance. En bet er det at de allerede i første knockout runde møder svær modstand, når de portugisiske giganter Benfica venter.

→ Spil på Arsenal i Europa League*

AC Milan
Inden Europa League overhoved gik i gang, der hed oddset 12,00 på milaneserne, og det er ikke meget de har rykket sig efter gruppespillet. Man skulle dog tro, at bookmakerne ville give dem lidt mere kredit, efter at de har præsteret en pragt sæson i Serie A. AC Milan har næsten fra sæsonstarten af siddet på 1. pladsen i den italienske liga, og ikke overgivet deres placering mange gange. Stefan Pioli, der ellers startede som noget af en rutsjebanetur, har nu fået styr på tøjlerne i AC Milan, og med Zlatan Ibrahimovic og Simon Kjær som hans ledere på banen, ser milaneserne rigtig stærke ud.

AC Milan er i vores øjne fortsat en seriøs bejler til en Europa League titel, da mandskabet ser uhyre stærkt ud. Spørgsmålet bliver bare om Scudettoen ikke fylder for meget i Milano, og fokusset dermed forsvinder fra Europa League.

→ Spil på AC Milan i Europa League*

Odds på topscorer i Europa League

Herunder tager vi et kig på topscorerne i Europa League 2020/2021. Vores bud på én topscorer er markeret med kursiv.

Hvem scorer flest mål i Europa League 2020/2021?
Luis Miguel Fernandes Pizzi: 4,00 – SPIL HER >>*

Yusuf Yazici: 7,00 – SPIL HER >>*

Darwin Nunez: 8,00 – SPIL HER >>*

Leon Bailey: 12,00 – SPIL HER >>*

Paco Alcácer: 15,00 – SPIL HER >>*

Manus Dabbur: 15,00 – SPIL HER >>*

Amine Gouiri: 15,00 – SPIL HER >>*

Donyell Malen: 17,00 – SPIL HER >>*

Pierre-Emerick Aubameyang: 21,00 – SPIL HER >>*

Zlatan Ibrahimovic: 21,00 – SPIL HER >>*

Harry Kane: 21,00 – SPIL HER >>*

Heung-Min Son: 21,00 – SPIL HER >>*

Jamie Vardy: 21,00 – SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret d. 2. februar 2021 kl. 11:40. Odds kan ændre sig.

KLIK HER* for at se flere odds på Europa League.


Odds-forslag: AC Milan vinder Europa League

Tippet her var skrevet forud for starten af Europa League.

For de lidt ældre fodboldseere har de været mest af alt været vant til at se AC Milan i Champions League, men det er efterhånden nogen år siden, at de har været med i den turnering. Forrige år var AC Milan også med i Europa League, og på det tidspunkt gik de ikke engang videre fra gruppen. Det skete på en blanding af at den daværende træner ikke prioriterede turneringen, samtidig med at han havde svært ved at sætte sine spillere op til kampene. Nu er der dog en ny træner ved roret, og det ser i den grad ud til at Pioli har fået sprøjtet noget gejst og spilleglæde ind i truppen.

De italienske hold har tradition for at nedprioritere Europa League, men det er efterhånden ved at være alt for længe siden, at Milan har blandet sig i toppen af de europæiske turneringer og fans samt spillere må sulte efter trofæ. Skulle det dog ske at Pioli begynder at rotere i Europa League, så står Milan også med en bredere trup end de længe har gjort. En trup, der bør være stærk nok til at tage dem igennem gruppespillet som det mindste, ved brug af rotationer.

Det er en svær gruppe Milan er havnet i, men kommer de først videre fra gruppen og begynder at kunne lugte et trofæ, så bør de med de præstationer, de viste sidste halvdel af sidste sæson, være stærke nok til at kunne gå hele vejen.

SpilXperten.com anbefaler: AC Milan vinder Europa League til odds 12,00 – SPIL HER >>*

Historie: Sådan gik den seneste udgave af Europa League

Sevilla har efterhånden kronet dem selv som kongen af Europa League, da de for fjerde gang på syv år tog trofæet. Sevilla var med hele vejen fra gruppespillet af og slog på sin vej Roma, Wolves, Manchester United og Inter ud.

Sidste år vil dog ikke kun blive husket for Sevillas hæder, det vil nok nærmere blive husket som året hvor COVID-19 indtraf. Tilfældighedsfaktoren blev større, da de sidste playoff kampe skulle afgøres over en kamp på neutral grund i Tyskland.

FC København var sidste år det eneste dansk deltagende hold i Europa League, og det blev da også en sæson med fin succes for FCK i Europa. I en pulje med Lugano, Malmø og Dynamo Kiev gik københavnerne videre som 2’er. Efterfølgende fik de sendt de skotske mestre ud med et overraskende samlet resultat på 2-4. I 1/8-finalen var det Basaksehir fra Tyrkiet der ventede, og endnu engang var FCK underdogs, men endnu engang blev det til dansk videre avancement. Endestationen skulle blive storholdet Manchester United, da FCK over 120 minutter tabte 1-0 på et straffespark, der vil gå hen i historien som tvivlsomt.


Europa League i TV

Vil du se Europa League på dansk TV i 2020/2021-sæsonen, foregår det på TV-kanalerne 6’eren, Canal9 og Eurosport 2.

Ønsker du at live streame Europa League, skal du have fat i Eurosport Player.


De 10 seneste Europa League-vindere

Herunder kan du se, hvem der har løftet EL-trofæet i de 10 seneste udgaver af turneringen.

2019/2020: Sevilla

2018/2019: Chelsea

2017/2018: Atletico Madrid

2016/2017: Manchester United

2015/2016: Sevilla

2014/2015: Sevilla

2013/2014: Sevilla

2012/2013: Chelsea

2011/2012: Atletico Madrid

2010/2011: Porto

2009/2010: Atletico Madrid