18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Zorya – AS Roma: Odds og optakt den 30. september 2021

Foto: Bildbyrån

Roma skal torsdag aften forsøge at rejse sig oven på weekendens derbynederlag, når de tager en tur til Ukraine for at møde Zorya i Conference League. Ukrainerne lagde ud med et nederlag til Bodø/Glimt, mens Roma vandt over CSKA Sofia. Kan Roma finde motivationen frem på en kold aften i Ukraine? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Zorya – AS Roma. Der er kampstart torsdag d. 30. september 2021 kl. 18:45. Se kampen på TV2 Play.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

Zorya – AS Roma: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Luis Godinho, Portugal
Stadion: Slavutych Arena, Zaporizhzhia
Vejret: 11° og svag vind


Optakt til Zorya – AS Roma: Skader, karantæner og startopstillinger

Der kan ikke være meget tvivl om favoritværdigheden her i gruppe C af UEFA’s nyeste skud på stammen af internationale klubturneringer, Conference League. Roma er i gruppe med bulgarske CSKA Sofia, norske Bodø/Glimt og ukrainske Zorya, og den gruppe bør romerne vinde alle dage. Spændende bliver det dog hvem, som løber med 2.pladsen. Her lagde Bodø godt ud med en sejr over Zorya, mens CSKA Sofia indtager bundplaceringen efter nederlag til Roma.

Zorya spillede en flot sæson i fjor, hvor de tog en ganske suveræn 3.plads i den ukrainske liga efter de to altdominerende klubber Shakhtar og Dynamo Kiev. Pga. den flotte slutplacering, så var Zorya da også i ilden i Europa League-kvalifikation. Det blev dog til et rimelig eftertragteligt nederlag på 6-2 over to kampe mod østrigske Rapid Wien. I ligaen fik de i denne sæson en halvsløj start, men har formået at vende skuden, og står nu uden nederlag i de seneste seks ligakampe. I Conference League blev det til et klokkeklart nederlag ude mod Bodø/Glimt i første kamp, så man kan have bange anelser for ukrainernes vedkommende forud for dette møde.

Efter en flot start på sæsonen med lutter sejre i de første seks kampe, så er Mourinho og Roma ved at komme ned på jorden igen. Sæsonens første nederlag kom i forrige weekend mod Verona, så kom romerne tilbage på vinderkurs i torsdags mod Udinese, før det igen blev til nederlag søndag i det romerske lokalbrag, Derby della Capitale. Det kører for Romas offensiv for tiden, de laver nærmest mål efter behag, og alle de offensive profiler er efterhånden kommet på tavlen. Problemet er, at modstanderne også er begyndt at lave mål efter behag. Netop defensiven har været Romas akilleshæl i de sidste mange sæsoner, og det virker heller ikke til at Mourinho endnu har fundet ud af at organisere Roma-mandskabet. Første Conference League-kamp bød på en overbevisende præstation af romerne, som hjemme på Olimpico tæskede CSKA Sofia med 5-1.

Zorya:

  • Ingen kendte fravær

Roma:

  • Leornardo Spinazzola (Back, Fast) – Skadet

Zorya forventet startopstilling: Matsapura; Khomchenovskyy, Vernydub, Cvek, Juninho; Nazaryna, Buletsa, Kochergin; Sayyadmanesh, Gromov, Kabaiev

Roma forventet startopstilling: Rui Patricio; Karsdorp, Smalling, Kumbulla, Calafiori; Villar, Diawara; Perez, Pellegrini, El Shaarawy; Shomurodov.


Odds på Zorya – AS Roma

Bookmakerne ser Roma som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Ukrainerne kan ikke stille noget op her

Torsdag aften står den på Conference League i Ukraine når Zorya byder velkommen til Roma. Hjemmeholdet har været fint kørende i den hjemlige liga på det sidste, mens resultaterne i Europa har været af tvivlsom karakter med nederlag til Bodø/Glimt på 3-1 og samlet 6-2 nederlag til Rapid Wien i Europa League-kvalen. Umiddelbart tror jeg, at ukrainerne får det overordentlig svært i dette opgør.

Som det hører sig til for de lidt større klubber på den europæiske scene, som spiller Europa League og Conference League, så vil der selvfølgelig blive sparet profiler i et opgør som dette. Mourinho har ikke roteret så meget i startelleveren, som man har vant til i Roma, så der sidder mange habile spillere på bænken, som venter på en chance for spilletid, og det bliver der mulighed for her. Vi så det også i kampen mod CSKA Sofia, at det kan betale sig at give chancen til et par af ydermandaterne til startelleveren. Der er klasseforskel her, og det vil også komme til udtryk i slutresultatet her. Det bliver en sikker sejr til de italienske gæster.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,27
Roma -1.5 (AH)
Gå til Marathonbet *


Zorya – AS Roma: Statistik, topscorer og H2H

  • Zorya indtager 5. pladsen i den ukrainske liga med 17 point efter ni kampe. Statistikken lyder på 5-2-2 og en målscore på 20:9.

  • Roma indtager 4. pladsen i Serie A med 12 point efter seks kampe. Statistikken lyder på 4-0-2 og en målscore på 14:7.

  • Vladyslav Kochergin er topscorer i Zorya med fem sæsontræffere.

  • Hos Roma topper Veretout topscorerlisten med fire mål.


Expected Goals: Zorya vs. AS Roma – de seneste tre kampe

ZoryaResultatxGRomaResultatxG
Dnipro-1 – Zorya(0-4)0,7 – 2,11Lazio – Roma(3-2)1,61 – 2,76
Zorya – Chornomorets(3-0)2,56 – 0,87Roma – Udinese(1-0)1,21 – 0,53
Dodø/Glimt – Zorya(3-1)1,27 – 0,86Verona – Roma(3-2)1,11 – 1,18
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar