18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

West Ham – Silkeborg: Odds og optakt den 27. oktober 2022

Kent Nielsen og Silkeborg lever stadig i Conference League. Mon de leverer endnu et flot resultat, når de torsdag gæster London Stadium? (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)
Kent Nielsen og Silkeborg lever stadig i Conference League. Mon de leverer endnu et flot resultat, når de torsdag gæster London Stadium? (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)

Silkeborg har bragt dem selv op på 2.pladsen her i Conference Leagues B efter to 5-0 sejre over FCSB, så nu er der faktisk begrundet håb om videre avancement. Stærkt! Torsdag aften venter dog en ordentlig mundfuld, når midtjyderne gæster gruppens førerhold, West Ham. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til West Ham – Silkeborg. Der er kampstart torsdag d. 27. oktober 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


West Ham – Silkeborg: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jouni Hyytiä
Stadion: London Stadium
Vejret: 15° og svag vind

Optakt til West Ham – Silkeborg: Skader, karantæner og startopstillinger

Silkeborg deltager her i deres første europæiske gruppespil nogensinde, så forventninger om videre avancement i en gruppe indeholdende West Ham, Anderlecht og FCSB var selvsagt ikke voldsomt høje. Men! Kent Nielsens mandskab har i de to seneste kampe udraderet rumænske FCSB med to gange 5-0, og har dermed bragt sig helt frem på gruppens 2.plads. West Ham er allerede kvalificeret efter sejre i samtlige af de første fire kampe, Silkeborg følger efter med 6 point, Anderlecht på 3.pladsen står noteret for 4 point, mens FCSB er så godt som ude efter blot 1 point i fire kampe. Håbet lever for Silkeborg, og det er jo helt fantastisk.

Der venter Silkeborg en ordentlig mundfuld her mod et habilt Premier League-mandskab i West Ham. Englænderne havde en fremragende sæson i fjor, hvor de spillede sig helt til semifinalen i Europa League, og tilmed fik hevet en mere end godkendt 7.plads hjem i den hjemlige liga. David Moyes’ mandskab har også taget Europa seriøst i denne sæson, hvor de har stillet op med slagkraftige startellevere i alle kampe. Nu er avancement så sikret efter fire sejre i fire kampe, mens der blot skal 1 point mere til for at 1.pladsen er i hus. Derfor kunne man også forestille sig, at der denne gang blev roteret i større omgang hos værterne, som har en stor kamp mod Manchester United i vente på søndag.

Der må bare løftes på hatten af Silkeborg, som stadig lever i turneringen efter to virkelig flotte kampe mod det rumænske bundhold i gruppen. Nu er der virkelig noget at spille for, og det er der selv, hvis det skulle blive til nederlag her, for i sidste gruppekamp venter Anderlecht i en direkte duel om 2.pladsen. Derfor har midtjyderne heller ikke alverden at tabe her, og det fordrer godt for underholdningen. Silkeborg tabte i weekenden til Horsens, men spillede også en hel halvleg i undertal, og derfor skal man nok ikke ligge for meget i det resultat. Kent Nielsen og co. drager til London uden to vigtige spillere i Sonne og Brink, men har heldigvis formstærke Sebastian Jørgensen med. Kantspilleren står noteret for 6 mål i de seneste tre kampe.


West Ham:

 • Craig Dawson (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
 • Maxwel Cornet (Kant, Reserve) – Tvivlsom
 • Lucas Paqueta (Midtbane, Fast) – Skadet


Silkeborg:

 • Gustav Dahl (Back, Reserve) – Skadet
 • Alexander Lind (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Oliver Sonne (Back, Fast) – Skadet
 • Mark Brink (Midtbane, Fast) – Skadet

West Ham forventet startopstilling: Areola; Johnson, Zouma, Ogbonna; Coufal, Rice, Lanzini, Emerson; Fornals; Bowen, Antonio

Silkeborg forventet startopstilling: Larsen; Engel, Salquist, Felix, Klitten; Klynge, Gojani, Thordarson; Jørgensen, Helenius, Kusk


Odds på West Ham – Silkeborg

Bookmakerne tror på sejr til West Ham.


Odds-forslag: Silkeborg har intet at tabe

Det er en kæmpe kamp, som er i vente for Silkeborg torsdag aften! Og til danskerens held, så er det ikke lige så stor en kamp for englænderne, som allerede har sikret sig videre deltagelse, og derfor må formodes, at spare lidt på profilerne her. Kent Nielsens mandskab bed godt fra sig i det omvendte opgør på JYSK Park, som godt nok endte med en 3-2 sejr til West Ham, men som samtidig viste, at englændernes defensiv var til at udfordre.

Som nævnt i optakten, så vil Silkeborgs chancer for videre avancement fortsat være i live, selv hvis det skulle ende med et nederlag på London Stadium. Derfor forventer jeg også et dansk mandskab, som kommer for at spille med. West Ham er selvfølgelig et bedre mandskab, også selvom der skulle blive roteret i startelleveren, men Silkeborg er altså målfarlige. Englænderne er allerede videre fra gruppen, og har et stort opgør i weekenden mod Manchester United, så man kunne forestille sig, at den ikke fik hele armen her.

West Ham krydsede i kvalifikationen klinger med Viborg, og her lykkedes det altså danskerne at spille sig frem til muligheder og et enkelt mål på London Stadium. Med tanke på at West Ham formentlig tager forholdsvis let på opgaven, og at Silkeborg kan tåle et nederlag, så kunne jeg godt forestille mig et livligt opgør. Anbefalingen lyder på, at begge hold finder vej til netmaskerne.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,94
Begge hold scorer
Gå til comeon *


West Ham – Silkeborg: Statistik, topscorer og H2H

 • West Ham topper Gruppe B med 12 point efter fire kampe.

 • Silkeborg er nummer 2 i gruppen med 6 point.

 • Jarrod Bowen er mest scorende spiller for hjemmeholdet i Conference League. Englænderen står noteret for to kasser.

 • Kasper Kusk er mest scorende spiller for Silkeborg i turneringen. Han står noteret for tre scoringer.

 • West Ham vandt det omvendte opgør med 3-2 på JYSK Park i Silkeborg.

Expected Goals: West Ham vs. Silkeborg de seneste tre kampe:

West HamResultatxGSilkeborgResultatxG
West Ham – Bournemouth(2-0) 2,24 – 0,47Horsens – Silkeborg(3-2)2,32 – 1,08
Liverpool – West Ham(1-0) 1,63 – 1,47Silkeborg – Randers(3-3)0,58 – 1,38
Southampton – West Ham(1-1) 0,83 – 1,97FCSB – Silkeborg(0-5)0,74 – 2,68
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles West Ham – Silkeborg?

West Ham – Viborg spilles torsdag den 27.oktober 2022 klokken 21.00

Hvor spilles West Ham – Silkeborg?

West Ham – Silkeborg spilles på London Stadium i London

Skriv første kommentar

Skriv et svar