18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Viborg – West Ham: Odds og optakt den 25. august 2022

Jakob Bonde jubler med de medrejsende Viborg fans, da han reducerede til 2-1 på London Stadium. Foto: Bildbyrån

Viborg leverede en absolut godkendt præstation, da de gæstede London Stadium i det første opgør. Dog var det ikke nok til at få et nogenlunde brugbart resultat med til domkirkebyen. Med to mål nede ser det umådeligt svært ud for Jakob Friis’ tropper. Formår de at skabe spænding i opgøret eller viser West Ham den klasseforskel, som der bør være på de to mandskaber? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Viborg – West Ham. Der er kampstart torsdag den 25. august 2022 kl. 19:00. Se kampen på TV3+ eller Viaplay.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Viborg – West Ham: Dommer, stadion og vejr

Dommer: H. Lechner
Stadion: Energi Viborg Arena, Viborg
Vejret: 21° og vindstille

Optakt til Viborg – West Ham: Skader, karantæner og startopstillinger

Viborg døde med støvlerne på, da de var forbi den engelske hovedstad i sidste uge. På trods af en stor favoritværdighed til hjemmeholdet, så formåede Viborg at skabe en kamp og bød faktisk West Ham fint op til dans. Men der er ingen tvivl om, at kampen tog hårdt på kræfterne. I weekendens Superliga-opgør mod Randers FC havde Viborg svært ved at finde samme intensitet og tempo, som de præsterede tre døgn forinden. Og det er ikke så mærkeligt. Viborg er ikke vant til at spille i det tempo, som de gjorde i torsdags, og så er de ikke vant til at kampene kommer som perler på en snor, som tilfældet har været i starten af denne sæson. Man skal huske på, at Viborg har været gennem to kvalifikationsrunder forinden denne, og det er mange af de samme spillere, som har trukket læsset.

West Ham har fået en forfærdelig start på den nye sæson. Godt nok tabte de forventeligt sæsonpremieren til de forsvarende mestre fra Manchester City, men at de skulle stå med nul point efter kampe mod oprykkerne Nottingham Forest og Brighton, var det nok de færreste der er forudset. Spørgsmålet er så, om West Ham vil bruge kampen mod Viborg på at tanke selvtillid eller om David Moyes tænker at spare en del af profilerne for at være mere friske til weekendens vigtige kamp mod Aston Villa.

Mon ikke Viborg giver den et skud i første halvleg og ser om de kan ryste The Hammers? Og hvis det går sådan, at Viborg kommer foran med ét mål, så er der pludselig spænding for alle pengene i Viborg. Set med danske briller kunne det være en stor historie, hvis Viborg kunne tage point til koefficentlisten ved uafgjort eller en sejr mod West Ham.


Viborg:

  • Mikkel Andersen (Målmand, Reserve) – Skadet
  • Daniel Anyembe (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Marokhy Ndione (Angreb, Reserve) – Skadet


West Ham:

  • Craig Dawson (Forsvar, Reserve) – Skadet

Viborg forventet startopstilling: Lund; Gaaei, Zaletel, Burgy, Sørensen; Bonde, Grønning, Leemans; Said, Grot, Lonwijk

West Ham forventet startopstilling: Areola; Johnson, Ogbonna, Kehrer; Coufal, Downes, Soucek, Cornet; Bowen, Scamacca, Lanzini


Odds på Viborg – West Ham

Favoritværdigheden ligger hos de engelske gæster.


Odds-forslag: Viborg giver det et skud

Viborg viste i det første opgør, at de ikke var bange for at spille deres eget spil. Det så også ud til at overraske West Ham en smule, at danskerne rent faktisk tog spillet til sig og særligt søgte indlæg fra Christian Sørensens venstrefod, som de har været virkelig dygtige til i det sidste års tid.

For West Hams vedkommende handler det mest af alt om at komme så nemt som muligt gennem kampen. De har en solid føring i rygsækken, så de behøver ikke at satse offensivt fra første fløjt. Det er ikke utænkeligt, at West Ham stiller sig tilfredse med at komme til pause med 0-0 og derefter kan køre Viborg trætte i anden halvleg.

Viborg har alt at vinde, så forhåbentlig ser vi et Viborg-mandskab, som efterlader alt på banen og fra første fløjt vil forsøge at skabe en sensation, som vil sende chokbølger gennem europæisk fodbold. Om det er nok, er dog tvivlsomt, men Viborg gør kunne klare den til minimum pausen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,65
Viborg +0.5 (AH) ved pausen
Gå til Unibet *


Viborg – West Ham: Statistik, topscorer og H2H

  • Viborg tabte 1-0 til Randers FC i weekendens Superliga-kamp, hvilket efterlader midtjyderne på en sjetteplads i ligaen.

  • West Ham tabte 0-2 til Brighton og står noteret for nul point efter tre kampe. De ligger sidst i Premier League, som det eneste hold der endnu ikke har hentet point.

  • Jakob Bonde er viborgenserne europæiske topscorer med to mål i kvalifikationen indtil videre.

  • Hos West Ham er det de tre målscorere fra det første opgør, som tegner sig for sæsonens eneste scoringer: Scamacca, Bowen og Antonio.

  • West Ham vandt som bekendt med 3-1 i det første opgør mod Viborg.


Expected Goals: Viborg vs. West Ham de seneste tre kampe:

ViborgResultatxGWest HamResultatxG
Randers FC – Viborg(1-0) 1,09 – 1,55West Ham – Brighton(0-2) 1,07 – 1,34
West Ham – Viborg(3-1) 1,14 – 0,66West Ham – Viborg(3-1) 1,14 – 0,66
Viborg – Silkeborg(2-0)1,22 – 1,15Nottingham Forest – West Ham(1-0) 1,52 – 3,31
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Viborg – West Ham?

Viborg – West Ham spilles torsdag den 25. august 2022 klokken 19:00.

Hvor spilles Viborg – West Ham?

Viborg – West Ham spilles på Energi Viborg Park i Viborg.

Skriv første kommentar

Skriv et svar