18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Viborg – Suduva: Odds og optakt den 28. juli 2022

Super-subben, Tobias Bech, står noteret for to ligamål i to kampe på trods af, at han er startet ude i begge kampe. Er der flere tryllerier i den unge kantspiller torsdag aften? (Foto: Bildbyrån)
Super-subben, Tobias Bech, står noteret for to ligamål i to kampe på trods af at han er startet ude i begge kampe. Er der flere tryllerier i den unge kantspiller torsdag aften? (Foto: Bildbyrån)

Viborg står med det ene ben i tredje kvalrunde til Conference League efter en 1-0 sejr ude over Suduva for en uge siden. Nu skal arbejdet gøres færdig hjemme på Energi Viborg Arena, og set ud fra det første opgør, så bør midtjyderne ikke komme i problemer. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Viborg – Suduva. Der er kampstart torsdag d. 28. juli 2022 kl. 18:00. Se kampen på TV3 Sport eller Viaplay.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Viborg – Suduva: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jamie Robinson
Stadion: Energi Viborg Arena
Vejret: 19° og jævn vind

Optakt til Viborg – Suduva: Skader, karantæner og startopstillinger

Viborg er umiddelbart det danske hold, som står med de bedste forudsætninger for avancement i denne uge. For mens Brøndby og FC Midtjylland spillede jævnbyrdige opgør, som begge endte 1-1, så hev Viborg nemlig sejren i land, da de var på besøg hos Suduva i Litauen for en uge siden. Godt nok er 1-0 ikke en voldsom føring at have med sig til returopgøret, men hvis man ellers fulgte med i opgøret for en uge siden, så vil man også vide, at Viborg var deres modstander pænt overlegne. De grønne midtjyder sad tungt på opgøret, hvor det godt nok kneb med at blive virkelige farlige. Der var mange situationer, som var lige ved og næsten, til gengæld havde Suduva nærmest ingenting at byde på, hvilket en xG på 0,2 illustrerer meget godt. Heldigvis for Jacob Friis og co., så endte den spillemæssige dominans også i en sejr, da 19-årige Sofus Berger fandt netmaskerne med et kvarters tid tilbage. Viborg kunne og burde nok have vundet større, men den første europæiske kamp i 22 år endte trods alt med en sejr, og så endda på udebane.

Viborg står med en gylden mulighed her i Conference League. Avancementet her mod Suduva bør ikke komme i fare, selvom danskerne er europæisk uerfarne. Niveauforskellen for en uge siden var ganske klar, og bliver forhåbentlig mere udtalt, nu hvor Viborg har hjemmebanefordelen. Hvis det lykkedes Viborg at spille sig videre, så venter der også i næste kvalrunde overkommelig modstand i form af enten færøske B36 Tórshavn eller Tre Fiori fra San Marino. Viborg fik ikke den bedste optakt til opgøret, da de i weekenden fortjent tabte med 3-1 til AGF. Forhåbentlig har de i stedet gemt kræfterne til dette opgør. Suduva var ikke i aktion i weekenden, og bør derfor have friske stænger til på torsdag.


Viborg:

  • Mikkel Andersen (Mål, Reserve) – Tvivlsom
  • Lamin Jawara (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
  • Anton Gaaei (Back, Reserve) – Tvivlsom
  • Alassana Jatta (Angreb, Reserve) – Tvivlsom


Suduva:

  • Ingen kendte fravær

Viborg forventet startopstilling: Lund; Anyembe, Lauritsen, Bürgy, Sørensen; Bonde, Grønning, Leemans; Bech, Ndione, Grot

Suduva forventet startopstilling: Svedkauskas; Janusevskis, Zivanovic, Slavickas; Beneta, Pavlovski, Auzmendi, Matulevicius, Coelho; Almeida, Mbombo


Odds på Viborg – Suduva

Kampens odds viser os, at bookmakerne tror mest på en sejr til Viborg.


Odds-forslag: Endnu et rent bur til de grønne

Lodtrækningsheldet har virkelig skinnet på Viborg her i Conference League-kvalen! Litauiske Suduva lignede umiddelbart ikke den værst tænkelig modstander her i anden kvalrunde, og det fik vi bekræftet i sidste uge, hvor Viborg dominerede udekampen fra start til slut. Den spillemæssige dominans burde nok have kastet flere chancer og flere mål af sig, til gengæld kan de grønne glæde sig over, at de fuldkommen holdt litauerne fra fadet. Viborg står med en enestående mulighed for at få flere europæiske kampe under bæltet, så jeg kan ikke se hvorfor de ikke skulle kunne spille sig videre i sikker stil.

Der var klasseforskel på de to mandskaber i første opgør, endda med Viborg som udehold. Det er ikke fordi, at der er sydeuropæisk heksekedel over Energi Viborg Arena, men hjemmebanefordelen giver trods alt noget, så dominansen vil formentlig blive endnu mere udtalt end i sidste uge. Midtjyderne er ikke et voldsomt scorende mandskab, til gengæld ligger de altid stabile indsatser for dagen, og defensiven plejer der som regel at være godt styr på. Suduva endte med xG på 0,2 i første opgør, og jeg forestiller mig ikke, at de får bedre arbejdsbetingelser denne gang. Viborg vinder med rent bur.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,93
Viborg vinder til nul
Gå til unibet *


Viborg – Suduva: Statistik, topscorer og H2H

  • Viborg er startet Superliga-sæsonen ud med en 2-1 sejr over AaB og et 3-1 nederlag til AGF.

  • Suduva er nummer 5 i den litauiske liga med 31 point efter 19 spillerunder. Statistikken lyder på 8-7-2 og målscoren 27:19.

  • Tobias Bech er endnu ikke startet inde i de første to ligakampe, alligevel er han kommet på måltavlen i begge kampe. Stærkt!

  • Kule Mbombo er topscorer for Suduva med 7 ligaplaffere.

  • Viborg var bedst for en uge siden, hvor de fortjent snuppede en 1-0 sejr.


Expected Goals: Viborg vs. Suduva de seneste tre kampe:

ViborgResultatxGSuduvaResultatxG
AGF – Viborg(3-1)1,52 – 0,53Sūduva – Viborg(0-1)0,2 – 1,11
Sūduva – Viborg(0-1) 0,2 – 1,11Sūduva – Šiauliai(2-1)3,11 – 1,26
Viborg – AaB (2-1)1,52 – 1,23 Lietava Jonava – Sūduva(0-4)0,03 – 2,4
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.

Hvornår spilles Viborg – Suduva?

Viborg – Suduva spilles torsdag den 28. juli 2022 klokken 18.00.

Hvor spilles Viborg – Suduva?

Viborg – Suduva spilles på Energi Viborg Arena

Skriv første kommentar

Skriv et svar