18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tottenham – Mura: Odds og optakt den 30. september 2021

Foto: Bildbyrån

Tottenham er stadig blandt de største favoritter i Conference League selvom de blot fik 2-2 i deres første kamp. Nu venter en kamp mod upåagtede Mura fra Slovenien, som bør være en ‘must-win’ kamp for Pierre-Emile Højbjerg og co. Spørgsmålet er om det bliver så nemt som forventet eller om Mura kan bide fra sig i London? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Tottenham – Mura. Der er kampstart torsdag d. 30. september 2021 kl. 21:00.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Tottenham – Mura: Dommer, stadion og vejr

Dommer: I. Frid, Israel
Stadion: Tottenham Hotspur Stadium, London
Vejret: 14° og mulighed for regn

Optakt til Tottenham – Mura: Skader, karantæner og startopstillinger

Puha, det er godt nok svært at være optimistiske på Tottenhams vegne. I weekenden tabte Spurs 3-1 til deres største rivaler fra Arsenal og selvom de kom hæderligt fra start i Premier League, så har de nu tabt de seneste tre kampe i Premier League, og faktisk har de ikke vundet de seneste fem, bortset fra en straffesparksssejr over Wolves i EFL Cuppen. I Conference League startede den engelske klub ud med 2-2 mod Rennes. Startopstillingen i den kamp afspejlede at Tottenham ikke prioriterer turneringen særligt højt, da det både var reservekeeper og et reservespækket forsvar, som blev sendt på banen.

Mura var ude i en dramatisk sæsonafslutning i sidste sæsons Prva Liga i Slovenien, hvor de endte á point med Maribor grundet en sejr over netop Maribor i sidste spillerunde. Det var nok til at sikre mesterskabet. I år er Mura kommet skidt fra start og indtager efter 11 spillede kampe blot en femteplads i ligaen. Også i Europa har Mura haft det svært i denne sæson. Først røg de ud til Ludogorets i Champions League-kvalifikationen, dernæst blev østrigske Sturm Graz stopklods i Europa League-kvalifikationen og senest tabte de så første runde af gruppespillet i Conference til Vitesse.

Uanset hvilket hold, som Tottenham vælger, bør de betegnes som store favoritter i hjemmekampen mod Mura. Om det bliver ligeså nemt som forudset, må tiden vise.

Tottenham:

  • Ryan Sessegnon (Kant, Reserve) – Skadet
  • Steven Bergwijn (Kant, Fast/Reserve) – Skadet

Mura:

  • Samsondin Ouro (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

Tottenham forventet startopstilling: Gollini; Doherty, Tanganga, Rodon, Davies; Højbjerg, Skipp, Ndombele; Alli, Kane, Son

Mura forventet startopstilling: Obradovic; Kous, Karnicnik, Gorenc, Sturm; Kozar, Horvat; Skoflek, Lotric, Mandic; Klepac


Odds på Tottenham – Mura

Oddsene peger på, at bookmakerne har de Tottenham som store favoritter.

Odds-forslag: Dele Alli har fået tillid fra træneren

Dele Alli startede fænomenalt ud, da José Mourinho kom til Tottenham for et par år siden, men gik siden helt i stå og var ikke i nærheden af holdet i det sidste stykke tid under Mourinho. Nu ser det ud til, at englænderen igen har vundet tillid fra træneren. Dele Alli har fået en del spilletid i de seneste kampe. Han spillede dog blot 45 minutter i weekendens kamp mod Arsenal og bør derfor være en af dem, som bliver bragt i spil her.

Dele Alli scorede i sæsonpremieren mod Wolves, men er siden ikke kommet på tavlen. Han leverede dog en assist i forrige kamp. Med skader til Bergwijn og Sessegnon, og Son Heung-Min som først lige er kommet tilbage fra skade, bør meget af de offensive gå gennem Dele Alli. Dele Alli er god til at komme i feltet og for år tilbage så man et forrygende samarbejde med Harry Kane og Dele Alli. Om Harry Kane spiller er usikkert, så derfor gør Dele Alli være blandt de offensive profiler, som skal sørge for, at Tottenham får den sejr, som de fleste forventer.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,75
Dele Alli scorer
Gå til Bet365 *


Tottenham – Mura: Statistik, topscorer og H2H

  • Tottenham spillede 2-2 mod Rennes i den første kamp i Conference League.

  • Mura tabte 2-0 på hjemmebane mod Vitesse.

  • Son Heung-Min er Tottenhams topscorer i Premier League med tre mål

  • A. Marosa og K. Cipot har begge scoret tre mål, hvilket gør dem til topscorer for Mura i den slovenske liga.

  • De to mandskaber har aldrig mødt hinanden før.


Expected Goals: Tottenham vs. Mura de seneste tre kampe:

TottenhamResultatxGMuraResultatxG
Arsenal – Tottenham(3-1) 1,22 – 0,95Maribor – Mura  (1-2) 1,71 – 1,67
Wolves – Tottenham(2-2)1,36 – 1,63Mura – Vitesse(0-2) 0,25 – 1,95
Tottenham – Chelsea(0-3)0,54 – 2,75Mura – Olimpija(2-2) 0,79 – 1,44
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar