18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Suduva – Viborg: Odds og optakt den 21. juli 2022

Viborg fik en perfekt start på den nye sæson med en sejr over AaB, så forhåbentlig er de også klar til at tage første stik her i Conference League-kvalen. (Foto: Bildbyrån)
Viborg fik en perfekt start på den nye sæson med en sejr over AaB, så forhåbentlig er de også klar til at tage første stik her i Conference League-kvalen. (Foto: Bildbyrån)

Sidste sæson var de oprykkere til Superligaen, og i denne sæson får de lov at prøve sig af internationalt! Det går kun én vej for Viborg, som træder ind i 2.kvalrunde til Conference League, hvor det allerede torsdag går løs mod litauenske Suduva i det første af to opgør. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Suduva – Viborg. Der er kampstart torsdag d. 21. juli 2022 kl. 18:30. Se kampen på TV2 Play.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Suduva – Viborg: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Georgi Davidov
Stadion: Hikvision Arena, Marijampolė
Vejret: 24° og jævn vind

Optakt til Suduva – Viborg: Skader, karantæner og startopstillinger

Viborg var en af de helt store positive overraskelser i seneste sæson! De grønblusede jyder var ikke spået særlig store chancer for overlevelse af diverse eksperter, men man må sige, at de gjorde de kritiske røster til skamme. Oprykkerne leverede stabilt hele sæsonen igennem, og selvom de ikke endte ud med at være en del af mesterskabsspillet, så spillede de sig alligevel til international fodbold via en 7.plads og en efterfølgende playoff-sejr over AaB. Viborg træder ind i 2.kvalrunde til Conference League, hvor de her skal op imod litauiske Suduva. Vinderen af dette dobbeltopgør skal op imod enten B36 Tórshavn eller Tre Fiori i næste runde.

Viborg lagde i søndags ud som de sluttede i sidste sæson – med en sejr over AaB og tidligere træner Lars Friis. Viborg var klart bedst i søndagens opgør, og havde flere chancer til at lukke og slukke kampen, men alligevel måtte Lucas Lund i målet ud i en straffesparksredning i de døende minutter for at sikre 2-1 sejren. De grønne slap med skrækken og stak afsted med 3 point fra første kamp. Nu gælder det Conference League-kval, hvor Jacob Friis og co. ikke har været uheldige med lodtrækningen. Litauiske Suduva vurderes til at være et niveau under Viborg, mens de mulige modstandere i næste runde fra Færøerne og San Marino også ser medgørlige ud. MEN.. Vi har har før set danske hold uden international erfaring tabe til hvad der burde være svagere modstandere. Tænk bare et år tilbage på AGF’s exit til nordirske Larne!

Mens Superligaen netop er begyndt igen, så er de i fuld gang i Litauen, hvor de er halv igennem sæsonen. Suduva endte som nummer 2 i sidste sæson, men halter lidt længere efter i denne omgang, hvor de efter 19 kampe indtager 5.pladsen. Det skyldes hovedsageligt en ualmindelig skidt start på sæsonen, som kastede meget få point af sig. Noget som resulterede i en fyring af den spanske træner Basadre, siden er der kommet bedre styr på sagerne under portugiseren Moreira, som kun har indkasseret et nederlag i tolv kampe. Et nederlag som kom til ligaens tophold Zalgiris. Suduva får ofte lov at spille en kvalrunde eller to, men det er altså aldrig endt ud i et europæisk gruppespil. I sidste sæson blev netop denne 2.kvalrunde til Conference League endestationen efter nederlag til polske Raków. Fire kvalkampe i sidste sæson kastede tre 0-0’ere af sig, så vi skal nok ikke forvente et festfyrværkeri af et opgør her.


Suduva:

  • Ingen kendte fravær


Viborg:

  • Mikkel Andersen (Mål, Reserve) – Tvivlsom
  • Lamin Jawara (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
  • Anton Gaaei (Back, Reserve) – Tvivlsom
  • Alassana Jatta (Angreb, Reserve) – Tvivlsom

Suduva forventet startopstilling: Svedkauskas; Janusevskis, Zivanovic, Slavickas; Beneta, Pavlovski, Auzmendi, Matulevicius, Coelho; Almeida, Mbombo

Viborg forventet startopstilling: Lund; Anyembe, Lauritsen, Bürgy, Sørensen; Bonde, Grønning, Leemans; Bech, Grot, Bakiz.


Odds på Suduva – Viborg

Kampens odds viser os, at bookmakerne tror mest på en sejr til Viborg.


Odds-forslag: Roligt udlæg i Litauen

Lodtrækningsheldet har virkelig skinnet på Viborg her i Conference League-kvalen! Sidste sæsons Superliga-oprykkere spillede sig overraskende til disse kvalkampe, og minsandten om de nu ikke også står med gode kort på hånden til at spille sig helt til den sidste og afgørende kvalrunde. Litauiske Suduva venter her i anden runde, og enten B36 Tórshavn eller Tre Fiori i en eventuel tredje runde. De kan ikke være helt utilfredse i Midtjylland. Glæderne skal dog ikke tages på forskud, for vi har igennem tiderne set en del eksempler på, at det ikke altid er så nemt som det ser ud i disse internationale kampe. Det her er en helt ny scene for Viborg, så selvom de er klare favoritter til avancement, ja selv klare favoritter her på udebane, så tør man næsten ikke skrue forventningerne for meget i vejret.

Suduva har vist glimrende form under den portugisiske træner, som kun i én af tolv kampe har indkasseret nederlag, så der må være en del selvtillid i de litauiske spillere. Spillermaterialet i sidste sæson var stort det samme hos hjemmeholdet, og hvis vi skal tage udgangspunkt i deres kvalifikationskampe fra dengang, så skal vi vist ikke forvente os en målfest på torsdag. Fire kampe mod henholdsvis lettisk og polsk modstand endte med hele tre 0-0’ere.

Det første af to opgør, hvor de to hold formentlig lige skal se hinanden an, samtidig er det Viborgs første internationale kamp i 22 år – heldigvis mod, på papiret, overkommelig modstand. Jacob Friis’ mandskab skal ikke frem at satse hele butikken fra start – og med Suduvas blege offensiv in mente, så bliver der formentlig ikke mange mål for skillingen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,71
Under 2.5 mål
Gå til marathonbet *


Suduva – Viborg: Statistik, topscorer og H2H

  • Suduva er nummer 5 i den litauiske liga med 31 point efter 19 spillerunder. Statistikken lyder på 8-7-2 og målscoren 27:19.

  • Viborg kom fornemt ud af starthullerne søndag eftermiddag, da de i sæsonpremieren besejrede AaB med 2-1.

  • Kule Mbombo er topscorer for Suduva med 7 ligaplaffere.

  • Viborgs to første mål i sæsonen blev sat ind af Mads Lauritsen og Tobias Bech.

  • De to klubber har ikke tidligere krydset klinger.


Expected Goals: Suduva vs. Viborg de seneste tre kampe:

SuduvaResultatxGViborgResultatxG
Sūduva – Šiauliai(2-1)3,11 – 1,26Viborg – AaB (2-1)1,52 – 1,23 
Lietava Jonava – Sūduva(0-4) 0,03 – 2,5AaB – Viborg(1-1)2,65 – 1,86
Sūduva – Žalgiris(0-5) 0,47 – 3,29 Sønderjyske – Viborg(0-2) 1,04 – 2,33
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.

Hvornår spilles Suduva – Viborg?

Suduva – Viborg spilles torsdag den 21. juli 2022 klokken 18:30.

Hvor spilles Suduva – Viborg?

Suduva – Viborg spilles på Hikvision Arena i Marijampolė

Skriv et svar