18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

St. Patrick’s Athletics – CSKA Sofia: Odds og optakt den 11. august 2022

St. Patrick’s Athletic vandt i Sofia i første duel mod CSKA. (Foto: Claus Bech / Ritzau Scanpix)

Vinderen af dette opgør i tredje kvalifikationsrunde til Conference League møder vinderen af Brøndbys kamp mod FC Basel. Uanset om det bliver irske St. Patrick’s Athletics eller bulgarske CSKA Sofia, der går videre, vil de være underdogs i playoffrunden. Men sjovere at være underdog end at være slået ud. Første opgør i Bulgarien endte med irsk sejr på 1:0. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til St. Patrick’s Athletics – CSKA Sofia. Der er kampstart torsdag d. 11. august 2022 kl. 20:45. Se kampen på Bet365.com. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout

100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


St. Patrick’s Athletics – CSKA Sofia: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Horatiu Fesnic, Rumænien
Stadion: Tallaght Stadium, Dublin, Irland
Vejret:  19° og svag vind

Optakt til St. Patrick’s Athletics – CSKA Sofia: Skader, karantæner og startopstillinger

St. Patrick’s Athletics vandt seneste det irske mesterskab i 2013. Så sidste sæsons andenplads i tabellen og sejr i FAI-cuppen var såmænd ikke så ringe. Og nu har de gang i klubbens bedste europæiske præstation siden 2012, hvor de senest var i tredje kvalrunde i Europa. Dengang tabte de samlet 5:0 til Hannover 96. Helt så galt går det i hvert fald ikke denne gang, for de fik jo scoret i det første opgør i Sofia. 

De har haft en lille sommerferie i den hjemlige liga, hvor de ikke har spillet siden 15. juli, men i sidste uge spillede de 1. runde i FAI Cuppen som forsvarende mestre, og her tabte de allerede i første runde til Waterford FC med 3:2. Så de har smidt ret mange æg i et europæisk eventyr, og nu står de altså med pæne chancer for at komme en runde videre. Det vil være en kæmpe præstation af det irske mandskab.

CSKA Sofia har anderledes meritter europæisk. Sidste sæson var de i gruppespillet i Conference League, hvor de dog endte sidst i en stærk gruppe med norske Bodø og italienske Roma. De sluttede som nummer to i den hjemlige liga i foråret, hvor de kun var overgået af Ludogorets. Så bulgarerne er kæmpe favoritter i denne kamp mod de upåagtede irere. 

CSKA Sofia kom ubesværet videre fra sidste runde, hvor de spillede 0:0 med Makedonija GjP på udebane og slog dem 4:0 hjemme. Og i sæsonens første fire kampe har CSKA Sofia scoret 10 mål, så det var en kende overraskende, at de ikke var i stand til at nedbryde den irske defensiv for en uge siden. Seks skud og fem af dem indenfor målrammen var det bulgarske udbytte, men ind ville bolden ikke, og så slog gæsterne kontra med bare et par minutter tilbage af kampen.


St. Patrick’s Athletics:

  • Ingen kendte fravær


CSKA Sofia:

  • Ingen kendte fravær

St. Patrick’s Athletics forventet startopstilling: Anang; Brockbank, Grivosti, Redmond, Breslin; O’Reilly, Lennon; Cotter, Forrester, King; Doyle.

CSKA Sofia forventet startopstilling: Busatto; Donchev, Petrov, Mattheij, De Nooijer; Vion, Youga, Shopov; Mauricio, Nazon, Tufegdzic.


Odds på FC St. Patrick’s Athletics – CSKA Sofia

Trods irsk sejr i det første møde holder bookmakerne alligevel de bulgarske gæster som knebne favoritter.


Odds-forslag: Bulgarsk styrke viser sig i Dublin

Der er kæmpe forskel på de to klubbers placering på UEFAs koefficient-liste. De irske værter er nummer 404, mens gæsterne fra Sofia er nummer 129. CSKA Sofia har vundet 31 nationale mesterskaber, og de har været i tre europæiske semifinaler i tidens løb. Det er en klub med historie og tradition for at levere flotte resultater. 

St. Patrick’s Athletics har vundet den irske liga ni gange, og de plejer at ryge ud af Europa i første eller anden kvalifikationsrunde. De er allerede ude på ukendt vand og med sejren i den første kamp har de pæne muligheder for at komme endnu længere ud på ‘det dybe’.

Eller har de? CSKA Sofia har scoret 14 mål i deres syv betydende kampe i sæsonen, og selv om det blot er blevet til et enkelt i to udekampe, så bør de være stærke nok og særligt offensivt til at bryde irerne ned på Tallaght Stadium torsdag aften. Godt nok har de i deres seneste 18 udekampe i alle turneringer kun vundet to af dem, men anbefalingen tror på udeholdet her og går med det rene 2-tal.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,20
CSKA Sofia
Gå til Unibet *


St. Patrick’s Athletics – CSKA Sofia: Statistik, topscorer og H2H

  • St. Patrick’s Athletics er aktuelt nummer 4 i den irske liga med 36 point efter 24 runder. 

  • Tallene for St. Patrick’s Athletics siger 10-6-8 med scoren 33:22.

  • CSKA Sofia er blot 4 runder inde i den hjemlige sæson og ligger nummer 4 med 10 point.

  • CSKA Sofias statistik er 3-1-0 med en måldifference på 10:2.

  • Hos St. Patrick’s Athletics er Eoin Doyle topscorer med 10 pletskud. 

  • Mauricio Garcez de Jesus er CSKA Sofias foreløbige topscorer med 5 ligamål.


Expected Goals: St. Patrick’s Athletics – CSKA Sofia – de seneste tre kampe:

St. Patrick’s AthleticsResultatxGCSKA SofiaResultatxG
CSKA Sofia – St. Patrick’s Athletics (0-1) 0,84 – 0,47 CSKA Sofia – St. Patrick’s Athletics(0-1) 0,84 – 0,47 
St. Patrick’s Athletics – Waterford FC (2-3) 2,71 – 1,48CSKA Sofia – Beroe(5-1)  3,08 – 0,97
Mura – St. Patrick’s Athletics(0-0) 2,54 – 0,97 CSKA Sofia – Makedonija GjP (4-0) 2,92– 0,29 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles St. Patrick’s Athletics – CSKA Sofia?

St. Patrick’s Athletics – CSKA Sofia spilles torsdag den 11. august 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles St. Patrick’s Athletics – CSKA Sofia?

St. Patrick’s Athletics – CSKA Sofia spilles på Tallaght Stadium i Dublin i Irland.

Skriv et svar