18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Slovan Bratislava – FCK: Odds og optakt den 16. september 2021

Foto: Bildbyrån

FCK er tilbage i Europa og starter deres europæiske eventyr med en svær udekamp i Slovakiet. De slovakiske mestre står klar på den anden side, og selvom FCK er favoritter til at vinde kampen, så er det altid svær med udekampe i Europa – særligt Østeuropa. Kommer FCK planmæssigt fra start i Conference League eller kan de slovakiske værter drille københavnerne? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Slovan Bratislava – FCK. Der er kampstart torsdag d. 16. september 2021 kl. 18:45. Se kampen på TV2 Sport eller TV2play.

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Slovan Bratislava – FCK: Dommer, stadion og vejr

Dommer: M. Fabbri, Italien
Stadion: Tehelné pole, Bratislava
Vejret: 25° og mulighed for lidt regn

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Slovan Bratislava
FC København
Odds are subject to change. Last updated 16. september 2021 19:05.

Optakt til Slovan Bratislava – FCK: Skader, karantæner og startopstillinger

Efter at have misset europæisk gruppespil i sidste sæson, er FCK atter med. Og selvom det hverken er på det højeste eller næsthøjeste niveau, så er det vigtigt for københavnerne at være repræsenteret i Europa. Både for selvforståelsen, men også for at udbrede FCK som klub og brand i europæisk sammenhæng. Tre kvalifikationsrunder skulle FCK gennem og desto tættere FCK kom op gruppespillet, desto bedre præsterede klubben. Kvalifikationen blev fuldendt med en suveræn 5-0 sejr på hjemmebane mod Sivasspor.

Slovan Bratislavas vej til dette gruppespillet har været noget anderledes end københavnernes. Som slovakiske mestre startede klubben i Champions League-kvalifikationen, hvor det først blev til en sejr over Shamrock Rovers og et nederlag til schweiziske Young Boys. Herefter stod den på to runders kvalifikation om komme i Europa League gruppespillet. Først mod Lincoln, som faktisk er i sammen gruppe nu – og derefter play-off kampe mod Olympiakos. Den opgave klarede slovakerne ikke. Et klart nederlag mod Olympiakos betød, at Slovan Bratislava måtte tage til takke med den nye turnering, Conference League.

Som nævnt, er Lincoln også en del af gruppen. Holdet fra Gibraltar må forventes at være gruppens svageste, og der er lagt op til en trekamp mellem FCK, Slovan Bratislava og gruppens sidste hold PAOK, om at sikre sig avancement. Derfor er det også vigtigt for FCK, at de kommer godt fra start, selvom det kan vise sig at være en svær udebane. Det er en gruppe, hvor FCK har gode muligheder for at ende på førstepladsen og dermed allerede være klar til 1/8-delsfinalerne. Og med det spil som københavnerne har vist på det seneste, så er der god grund til at tro, at FCK kan drille de fleste hold i denne turnering. Det er altid spændende at følge de danske hold i Europa, og selvom det er på det laveste niveau, så må vi glæde os over at FCK igen skal repræsentere Danmark i Europa efter et års fravær.

Slovan Bratislava:

 • Vernon De Marco (Forsvar, Fast) – Karantæne
 • Lucas Lovat (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Myenty Abena (Forsvar, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • David Holman (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Vladimir Weiss (Kant, Fast) – Tvivlsom

FCK:

 • Marios Oikonomou (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Ruben Gabrielsen (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Bryan Oviedo (Back, Reserve) – Skadet
 • Rasmus Falk (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Luther Singh (Kant, Fast/Reserve) – Problemer med pas

Slovan Bratislava forventet startopstilling: Chovan; Pauschej, Kashia, Bozhikov, Lichy; Kankava, de Kamps; Drazic, Cavric, Zmrhal; Da Silva

Borussia Dortmund forventet startopstilling: Grabara; Diks, Khocolava, Boilesen, Kristiansen; Zeca, Lerager; Stage, Biel, Bøving; Wind


Odds på Slovan Bratislava – FCK

Oddsene peger på, at bookmakerne har FCK som favorit.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 16. september 2021 19:05.

Odds-forslag: FCK må tage til takke med et enkelt point

FCK er gjort til relativt store favoritter i udekampen mod Slovan Bratislava og med den form, som københavnerne er inde i, er der heller ikke noget at sige til det. Men Slovan Bratislava er også i god form. I den hjemlige liga har holdet vundet fem kampe og spillet en uafgjort i seks kampe. Slovan Bratislava har været været i gang med europæisk kvalifikation siden start af juli, hvor de ekspederede Shamrock Rovers ud af Champions League-kvalifikationen. Efterfølgende har det været en gang blandede resultater, som slovakkerne har vist i Europa. Dog er de stadig ubesejret på hjemmebane, hvor de bl.a. spillede 0-0 mod Young Boys, som er at finde i Champions League gruppespillet, hvor de endda slog Manchester United i den første, og Olympiakos, hvor de spillede 2-2.

Selvom FCK har lagt deres stil om, og ikke spiller så kontrolleret som Ståle Solbakken var kendt for – særligt i Europa, så må man alligevel forvente et afventede FCK-hold. Dels fordi det er første gruppekamp på en svær udebane og dels fordi, at de har en vigtig kamp i Superligaen på søndag mod FC Midtjylland. Hvis FCK kan slippe fra Slovakiet med et enkelt point uden at bruge alt for mange kræfter, bør det bestemt være tilfredsstillende. Der er stadig fem kampe tilbage – og tre hjemmekampe, hvor der bør være gode mulighed for maksimumpoint og dermed et godt udgangspunkt i forhold til at ende som nummer et i puljen.

En pointdeling vil formentlig være tilfredsstillende i begge lejre, og det ender også sådan.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
3,60
Uafgjort
Gå til Bwin *


Slovan Bratislava – FCK: Statistik, topscorer og H2H

 • Slovan Bratislava fører den slovakiske liga og er ubesejret efter de første seks kampe, som har budt på fem sejre og en uafgjort.

 • FCK fører den danske Superliga efter otte spillede kampe, der har budt på seks sejre og to uafgjorte.

 • Slovan Bratislava tabte først Champions League-kval til Young Boys med 3-2 og derefter Europa League-kvalifikationen til græske Olympiakos med sammenlagt 5-2 og havnede dermed i Conference League.

 • FCK slog Zhodino, Lok. Plovdiv og Sivassport i kvalifikationen til gruppespillet i Conference League.

 • Jaromir Zmrhal og Ezekiel Henty er værternes mest scorende spillere i denne sæson med fem mål hver.

 • Pep Biel har scoret otte mål i indeværende sæson, hvilket gør ham til den mest scorende FCK-spiller foran Jonas Wind, som har scoret seks kasser.


Expected Goals: Slovan Bratislava vs. FCKde seneste tre kampe:

Slovan BratislavaResultatxGFCKResultatxG
DAC – Slovan Bratislava(1-1)1,30 – 0,81Randers FC – FCK(0-2)0,60 – 1,72 
Slovan Bratislava – Zlaté Moravce(4-1)2,41 – 0,80Vejle – FCK(0-4)0,16 – 2,38 
Slovan Bratislava – Olympiakos(2-2)1,39 – 1,60FCK – Sivasspor(5-0)1,65 – 0,29
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar